NEREA: Ο νέος γαστρονομικός προορισμός με θέα που κόβει την ανάσα

Την πορεία της απαράμιλλης πολυτέλειας με τις αξέχαστες ανέσεις, συνεχίζει να υπηρετεί με συνέπεια το Amara Hotel, μέλος της Stademos Hotels, το οποίο παρουσιάζει με υπερηφάνεια στο κοινό τη νέα του προσθήκη που στεγάζεται στο ξενοδοχείο και ακούει στο όνομα NEREA.

Το νέο εστιατόριο υπόσχεται να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα όλων όσοι λατρεύουν τα θαλασσινά και την υψηλή γαστρονομία, δίχως όμως να παραγκωνίζει και εραστές του καλού φαγητού με διαφορετικά όμως γούστα.

Με τοποθεσία που κόβει την ανάσα, την άψογη εξυπηρέτηση και μια σειρά από εξαιρετικές ανέσεις, το AMARA, μέλος των Stademos Hotels, συνεχίζει να προσδιορίζει τα πρότυπα της πολυτελούς φιλοξενίας.

Αξέχαστες γευστικές αποδράσεις

Η διαμονή στο AMARA, φτάνει στην κορύφωσή της, αφού δοκιμάσετε και τα τρία ξεχωριστά εστιατόρια που στεγάζει, το Matsuhisa Limassol, το Ristorante Locatelli,το NEREA, - και πολύ συντομα θα λειτουργήσει και το δημοφιλές Beefbar - προσφέρουν στους θαμώνες αξέχαστες γευστικές αποδράσεις και κάνουν το AMARA τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό.

Το NEREA, η πιο πρόσφατη προσθήκη στα εστιατόρια του ξενοδοχείου, το οποίο ανοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις 16 Ιουνίου 2023, υπόσχεται να ικανοποιήσει τους λάτρεις των θαλασσινών κι όχι μονο με τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και τις αριστοτεχνικά συνδυασμένες γεύσεις του.

Νηρέας, η θαλάσσια θεότητα

Όταν οι δημιουργοί ενός εστιατορίου επιλέγουν αυτό το όνομα, δηλώνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους, αφού ο Νηρέας στην Ελληνική μυθολογία ήταν ένας θεός της θάλασσας, γνωστός για την αλήθεια και την αρετή του, ο οποίος εκφράζει την όψη της θάλασσας που είναι καλή για τον άνθρωπο και προσφέρεται για την ευδοκίμησή του με την πλούσια τροφή που του παρέχει.

NEREA1

Το μενού

Το μενού είναι αψεγάδιαστο και βασισμένο στα θαλασσινά και τα ψάρια, κι όμως ο σεφ έχει φροντίσει να περιέχει και πιάτα από εκλεκτά κρεατικά, για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών του και να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.

Το NEREA προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες του να διαλέξουν οποιοδήποτε ψάρι και να το έχουν στο τραπέζι τους όπως ακριβώς επιθυμούν.

Κυρίαρχα στοιχεία, η άψογη εξυπηρέτηση, η περιποίηση και η ποιότητα των υλικών, έτσι ώστε να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο των εστιατορίων του ξενοδοχείου AMARA.

NEREA2

Νούμερο ένα επιλογή για business lunch

Όσο για εκείνο που κάνει το NEREA να ξεχωρίζει και να αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή για επαγγελματικά γεύματα, βρίσκει απάντηση στα εξής: Comfort setting, location – beachfront, Upscaled environment.

Όσο για το πιο περιζήτητο πιάτο που επιλέγουν επιχειρηματίες και στελέχη αυτό είναι το Prawn Risotto που αποτελείται από Prawn bisque, semi-dried tomato, burrata cheese, chives.

Ωράριο λειτουργίας:

  • Lunch: 12:30-16:30 7 days a week
  • Dinner: 19:00 -22:45 (last food order) Monday to Saturday

Στοιχεία επικοινωνίας:

NEREA - AMARA Hotel

Λεωφόρος Αμαθούντος 95, Άγιος Τύχωνας, 4533, Λεμεσός

Τηλέφωνο: 2544 2222

Εmail: restaurants-booking@amarahotel.com

Ιστοσελίδα: www.amarahotel.com

Instragam: www.instagram.com/amarahotelcy

Δειτε Επισης

Το Ελληνικό: Όταν η αυθεντική ελληνική κουζίνα συναντά τις σύγχρονες τεχνικές γαστρονομίας
Rebuke Lounge: Το απόλυτο σημείο αναφοράς στη Λάρνακα για μοναδική γαστρονομική εμπειρία
Pralina Experience: Μία all day fine dining & wine εμπειρία, με αυθεντικές γεύσεις
NEREA: Ο νέος γαστρονομικός προορισμός με θέα που κόβει την ανάσα
CookShop: Το εστιατόριο που έφερε τον ευρωπαϊκό αέρα στη Λευκωσία
Akakiko: Ένα γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων εμπνευσμένο από την Ασία
Παρουσιάζουμε τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου για επιχειρηματικά γεύματα