Αν θες δάνειο και τραπεζικές υπηρεσίες στο τσακ μπαμ, αυτό το App είναι για σένα

Σε μια εποχή που η παραχώρηση δανείων δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση καθώς απαιτεί μια χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία για τους καταναλωτές, η Ελληνική Τράπεζα πάει κόντρα στο κατεστημένο.

Μέσω του Hellenic Mobile App, προσφέρεται πλέον η δυνατότητα παραχώρησης βασικών πιστωτικών διευκολύνσεων μέσα από τα κινητά μας τηλέφωνα κάνοντας το κεφάλαιο δανειοδότηση, πιο ελκυστικό από ποτέ.

Στην ουσία, με το πάτημα ενός κουμπιού, η Ελληνική φέρνει κυριολεκτικά την τράπεζα στο κινητό των πελατών της, προσφέροντάς τους άνεση, ταχύτητα και άριστη εξυπηρέτηση στις τραπεζικές τους συναλλαγές.

Ποια δάνεια και διευκολύνσεις αφορά

Μέσω του Hellenic Mobile App, οι πελάτες της Ελληνικής μπορούν να αιτηθούν για:

  • Προσωπικό δάνειο,
  • Στεγαστικό δάνειο,
  • Πιστωτική κάρτα,
  • Λογαριασμό με Όριο παρατραβήγματος,
  • Χρηματοδότηση Αυτοκινήτου.

Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα.

Connect από όπου κι αν είσαι

Γρήγορα και από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται, μόνο με τη χρήση του κινητού τους, οι πελάτες μπορούν να κάνουν CONNECT στο Hellenic Bank Mobile App και μέσα από μερικά απλά βήματα να υποβάλουν αίτηση για τις πιστωτικές διευκολύνσεις που επιθυμούν.

Βήμα-βήμα η διαδικασία

Με τη χρήση του εξελιγμένου και ταυτόχρονα φιλικοπύ ηλεκτρονικού περιβάλλοντος που προσφέρει η Ελληνική Τράπεζα, οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν ανά πάσα στιγμή να συνδεθούν στην εφαρμογή του Hellenic Bank Mobile App και από την αρχική σελίδα να μεταβούν στην ενότητα «Προϊόντα».

Στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την πιστωτική διευκόλυνση που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Ακολούθως, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν το είδος και το ποσό της πίστωσης που επιθυμούν και στη συνέχεια να συμπληρώσουν τα πεδία με τις πληροφορίες που τους ζητούνται.

Εν συνεχεία, θα χρειαστεί να ανεβάσουν στην εφαρμογή τα απαραίτητα έγγραφα, να κατεβάσουν τα προσυμβατικά έγγραφα και να πατήσουν υποβολή αίτησης.

Αφού εγκριθεί η αίτηση, τα έγγραφα για τις προσωπικές πιστωτικές διευκολύνσεις μπορούν να υπογραφούν ηλεκτρονικά, χωρίς να απαιτείται καμία επίσκεψη σε κατάστημα, πλην των περιπτώσεων του Στεγαστικού δανείου και της Χρηματοδότησης αυτοκινήτου, όπου θα χρειαστεί μόνο μια επίσκεψη σε κατάστημα για την τελική υπογραφή.

Χωρίς εγγυήσεις

Το Προσωπικό δάνειο παρέχεται για ποσό μέχρι €30.000 χωρίς να απαιτούνται προσωπικές εγγυήσεις και μπορεί να έχει είτε σταθερό επιτόκιο, με διάρκεια 5 χρόνια για σταθερότητα και ευκολία, είτε κυμαινόμενο επιτόκιο, με διάρκεια 7 χρόνια για μεγαλύτερη ευελιξία.

Ο Λογαριασμός με Όριο παρατραβήγματος αφορά πιστωτική διευκόλυνση έως €20.000 για τις καθημερινές συναλλαγές και ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας άμεση ρευστότητα, χρεωστική κάρτα και μόνιμες εντολές πληρωμών.

Τέλος, για την απόκτηση Πιστωτικής κάρτας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν είτε τις κάρτες Visa Blue Credit και Mastercard Blue Credit, που προσφέρουν δωρεάν βασική ταξιδιωτική κάλυψη, δωρεάν ασφάλεια προστασίας αγορών και άτοκη περίοδο αγορών, είτε τις Visa Gold Credit, Mastercard Platinum Credit και Mastercard Elite Credit για επιπλέον προνόμια και αποκλειστικές υπηρεσίες.

Με το πάτημα μόνο μερικών κουμπιών, το Hellenic Mobile App προσφέρει μια διαδικασία πιο appλή από ποτέ!

Δειτε Επισης

Αναβάθμισε την Ελληνική ο Moody’s-Θετικές προοπτικές και οφέλη από την εξαγορά από Eurobank
Η σύνθεση των Επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας
Σχεδόν βέβαιο ότι η Fed θα μειώσει τα επιτόκια
Συνεχίζει στην προεδρία του Δ.Σ. της Ελληνικής ο Πέτρος Χριστοδούλου-Ποιος εξελέγη αντιπρόεδρος
Ο Μιχάλης Λούης CEO της Ελληνικής Τράπεζας-Διορισμός με άμεση ισχύ από το Διοικητικό Συμβούλιο
Το νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Τράπεζας-Οι εκλεγέντες, οι ψήφοι που έλαβαν και ποιος έμεινε εκτός
Σε αναζήτηση συναινετικής διευθέτησης για το «Αφροδίτη» Κ.Δ. και Chevron-Χρονοδιάγραμμα τεσσάρων μηνών
Η Ελληνική Τράπεζα σε νέα εποχή...«Γυρίζουμε σελίδα ως μέλος ενός χρηματοπιστωτικού κολοσσού»
Πέτρος Χριστοδούλου: Πολλαπλά οφέλη για την Ελληνική από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου από Eurobank
Eurobank: Επιτυχής τιμολόγηση πράσινου ομολόγου υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας ύψους 850 εκατ. ευρώ