Επιτυχής εθελοντική αιμοδοσία στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου

Με ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση εθελοντών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 αιμοδοσία στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, με αφορμή και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ογκολογικού Νοσηλευτή. Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε με την πολύτιμη συμμετοχή εργαζομένων του Κέντρου, της Τράπεζας Κύπρου, καθώς και εθελοντών και φίλων, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, ενισχύοντας τον διαρκή αγώνα για την εθελοντική αιμοδοσία, υπογραμμίζει μέσα από τις δράσεις του τη σημαντικότητα της ανιδιοτελούς αυτής πράξης, που υπηρετεί τον άνθρωπο χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Οι συμμετέχοντες εθελοντές, προσφέροντας λίγο από τον χρόνο και το αίμα τους, έδωσαν το παράδειγμα της κοινωνικής ευαισθησίας και της αλληλεγγύης, στηρίζοντας την ευρύτερη προσπάθεια για την εξασφάλιση επαρκών αποθεμάτων αίματος. Η συμβολή τους αυτή ήταν και είναι ανεκτίμητη, καθώς κάθε σταγόνα αίματος μπορεί να σώσει μια ζωή και να προσφέρει ελπίδα και ανακούφιση σε ασθενείς και τις οικογένειές τους.

aimodosiaogkologiko2

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους, όσοι συμμετείχαν και στήριξαν αυτήν την πρωτοβουλία, και καλεί το κοινό να συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες δράσεις. Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλά μια πράξη προσφοράς, αλλά μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που μας ενώνει όλους.

aimodosiaogkologiko3

Δειτε Επισης

Future Founders Academy: Υποστηρίζει και καθοδηγεί νέες ιδέες, προσφέροντας €25.000 στο ξεκίνημα
ΑΛΑΜΠΡΑ και ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρέδωσαν ιατρικό εξοπλισμό στη στέγη ηλικιωμένων του Δήμου Λευκωσίας
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Open day για σπουδές ιατρικής, οδοντιατρικής και κτηνιατρικής
Βράβευση και ξενάγηση μαθητών στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Medicover Genetics
Η Nayia Morphi στο επίκεντρο της συζήτησης για το εταιρικό και φορολογικό πλαίσιο της Κύπρου
Εργαστήριο για παιδιά δημοτικού στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος-«Πώς το ΑΙ βοηθά στην εκμάθηση δύσκολων εννοιών»
Taming the AI Act: Στρατηγική συμμόρφωση χωρίς περιττές πολυπλοκότητες
Στέφανος Στεφάνου: Ο γενικός γραμματέας...εκτός πλαισίου
Μπαίνουν στα προγράμματα της ΑνΑΔ από τον Γενάρη του 2026 οι αγρότες-Χαιρετίζουν οι αγροτικές οργανώσεις
Το δεύτερο πακέτο τροποποιήσεων για την τοπική αυτοδιοίκηση-Σημαντικές βελτιώσεις για δήμους, ΕΟΑ και κοινότητες