Μάκης Κεραυνός: Με επιμονή και γρήγορα βήματα για τις πολλαπλές συντάξεις

Θα προχωρήσουμε με επιμονή και γρήγορα βήματα στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων, δήλωσε το Σάββατο ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, προσερχόμενος στο συνέδριο με θέμα «Το μέλλον του επιχειρείν και η προσαρμογή στο μεταβαλλόμενο τοπίο, το οποίο διεξήχθη στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου, στη Λευκωσία.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις επόμενες κινήσεις του Υπουργείου σε ό,τι αφορά το θέμα των πολλαπλών συντάξεων, μετά και τη χθεσινή σύσκεψη με αρχηγούς ή εκπροσώπους κομμάτων, ο Υπουργός Οικονομικών είπε ότι «θα προχωρήσουμε όπως ακριβώς αρχίσαμε, με επιμονή και με γρήγορα βήματα», εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι «θα υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση από όλους, διότι αυτό το θέμα πρέπει να τελειώσει μια για πάντα». 

Την Παρασκευή ο κ. Κεραυνός είχε ενημερωτική συνάντηση με τους αρχηγούς και εκπροσώπους κομμάτων για το θέμα των πολλαπλών συντάξεων.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, εξέφρασε την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να συνεχίσει την προσπάθεια για το θέμα των πολλαπλών συντάξεων μέσω μιας πρότασης που να είναι νομικά κατοχυρωμένη. 

Σημείωσε ακόμη ότι υπήρξε «ένας πυκνός διάλογος, έγινε πάρα πολλή συζήτηση και έχουν ακουστεί απόψεις». Πρόσθεσε ότι υπήρξαν και συγκλίσεις, υπήρξαν και διαφορετικές απόψεις, ενώ θα ακολουθήσει κι άλλος διάλογος.

Οργανωτής: CIM-Cyprus Business School Πλατινένιος Xορηγός: Green Energy Group Χρυσοί Χορηγοί: NetU, Unicars Αργυροί Χορηγοί: Alphamega Hypermarkets, Cablenet, C.A.PAPAELLINAS Group, Energame, Gan Direct, Iron Mountain Cyprus Ltd, McDonald’s, Philip Morris Χάλκινοι Χορηγοί: Cyfield Group, Gloria Jeans, KEAN, KPMG, MetLife, Payabl, Paul, Spyros Vassiliou & Associates LLC, Remedica, TBWA Entelia, Tototheo, Zorbas Group Υποστηρικτές: Cyprus Forum, Landas Colour, LightBlack, Panayiotides Gifts and Textiles, Photos Photiades Group Ειδικός Συνεργάτης: Bank of Cyprus Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

Ομόφωνα αποδεκτή από την Ολομέλεια η αναπομπή νόμου για τις καινοτόμες επιχειρήσεις
Πρόταση Νικόλα φέρνει βελτιώσεις στον νόμο για τις πολιτογραφήσεις επαγγελματιών υψηλής εξειδίκευσης
Νόμος για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων φορολογικών οφειλών-Η εξουσία που παρέχεται στον Έφορο Φορολογίας
«Πολιτικές που θέτουν την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης, στοχευμένα μέτρα εκεί και όπου χρειάζεται»
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Αυτό θα συνεχίσω να πράττω αν εκλεγώ ευρωβουλευτής
Συνέχιση ανάπτυξης και μείωση πληθωρισμού στην Κύπρο προβλέπει η Κομισιόν
Μνημόνιο Συνεργασίας Invest Cyprus και CYFA με στόχο την ενίσχυση του επιχειρηματικού οικοσυστήματος μέσω ΑΞΕ
Με τη συμμετοχή της Υφ. Ναυτιλίας Μαρίνας Χατζημανώλη το πρώτο Cyprus Forum Λονδίνου
Παραμένει ανοικτό το μέτωπο των συλλογικών συμβάσεων σε οικοδομική και ξενοδοχειακή βιομηχανία
ΠτΔ: Rebranding της Κύπρου και αναθεωρημένο σχέδιο κινήτρων για αδειοδότηση αυθαίρετων/νέων κατασκευών