Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe

Μια ακόμα βράβευση έρχεται ν’ αναγνωρίσει τον ποιοτικό σχεδιασμό του νέου Hyundai Santa Fe! Αυτή τη φορά η διάκριση έχει το όνομα Red Dot Design Award / Product Design, στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

Με την παγκοσμίου κύρους βράβευση Red Dot, η Hyundai επιβεβαιώνει την ηγετική της παρουσία στον τομέα του ποιοτικού σχεδιασμού αυτοκινήτων!

Ποιοτικός, ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση του τρόπου ζωής των ανθρώπων. “Νοιώθουμε εξαιρετική τιμή για τη διάκριση Red Dot Design 2024”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, επικεφαλής του Παγκοσμίου Τμήματος Σχεδιασμού της Hyundai.

“Αυτή η αναγνώριση αποτελεί τη σκυτάλη που παραδίδει η σημερινή γενιά των αφοσιωμένων μελών της δημιουργικής ομάδας της Hyundai στους επόμενους. Αφοσίωση και πάθος για δημιουργικότητα, σε συνεργασία με τους μηχανολόγους και μηχανικούς του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας. Και είναι μια απόδειξη του μεγάλου ανταγωνισμού μεταξύ τους για διατήρηση της πρωτιάς στην παγκόσμια αγορά”, ολοκλήρωσε.

Με την προσέγγιση “Open for More”, το Santa Fe πέμπτης γενιάς προσφέρει πρωτοποριακές ανέσεις και εξοπλισμό, τεχνολογία αιχμής και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Τα χρώματα, εσωτερικά και εξωτερικά είναι εμπνευσμένα από το φυσικό φως, χαρίζοντας ζωντάνια στην καθημερινότητα και διάθεση για περιπέτεια για όλη την οικογένεια.

Δειτε Επισης

Α. Σπακουρή: Όχι απλώς ένας τουριστικός προορισμός για τους Κύπριους η Ελλάδα-Γιατί βρίσκεται σταθερά στην κορυφή
Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων-Η πρωτιά Λεμεσού και η «ισοπαλία» Λευκωσίας και Λάρνακας
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Άρθρο του CEO της Eurobank Φωκίωνα Καραβία: Ινδία, ένας στρατηγικός εταίρος για την Ελλάδα και την Κύπρο
Carlsberg Κύπρου: Διαγωνισμός με προορισμό την Ιαπωνία-Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε το ταξίδι
Δρ. Ρατζίβ Σινγκ: Σημαντικός ο ρόλος του Συμβουλίου IGC για την οικονομική συνεργασία Ινδίας-Ελλάδας-Κύπρου