Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems

Ο Όμιλος Isystems, κορυφαίος πάροχος καινοτόμων λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τα εγκαίνια του νέου του γραφείου στην Κύπρο.

Η επίσημη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Lemon Park στη Λευκωσία, καλωσόρισε περίπου 100 καλεσμένους, στους οποίους συγκαταλέγονταν εκπρόσωποι σημαντικών εταιρειών και επιχειρηματικών οργανώσεων, καθώς και συνεργάτες του Ομίλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα θερμό καλωσόρισμα από τον Μαρίνο Αγγελίδη, Γενικό Διευθυντή του γραφείου του Ομίλου Isystems στην Κύπρο.

Ο κ. Αγγελίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους καλεσμένους για την παρουσία τους και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επέκταση της εταιρείας στην ολοένα και αναπτυσσόμενη κυπριακή αγορά:

«Με την πλούσια ιστορία, την εκπληκτική φύση, τον ζωντανό πολιτισμό και το συναρπαστικό επιχειρηματικό τοπίο της, η Κύπρος παρέχει ένα ιδανικό σκηνικό για την περαιτέρω επέκτασή μας. Αναγνωρίζουμε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει το νησί, τόσο οικονομικά όσο και πολιτιστικά. Καθώς ξεκινάμε αυτό το ταξίδι, απευθύνω ένα θερμό καλωσόρισμα στον καθένα από εσάς», δήλωσε σχετικά.

Μετά τον κ. Αγγελίδη στην σκηνή ανέβηκε ο Boyan Martinov, Πρόεδρος του Ομίλου Isystems, για να παρουσιάσει τα φιλόδοξα σχέδια και το όραμα της εταιρείας για ανάπτυξη στο νησί.

Ο κ. Martinov επιβεβαίωσε τη δέσμευση του Ομίλου Isystems να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία που αποκόμισε από περισσότερα από 500 projects παγκοσμίως για να καλύψει τις εξελισσόμενες ανάγκες της κυπριακής αγοράς, προωθώντας παράλληλα την καινοτομία και την αριστεία.

«Το άνοιγμα του γραφείου του Ομίλου Isystems στην Κύπρο είναι ένα μεγάλο ορόσημο στην παγκόσμια στρατηγική επέκτασης της εταιρείας, τοποθετώντας την ως καταλύτη για την τεχνολογική καινοτομία και την επιχειρηματική αριστεία στην περιοχή», πρόσθεσε ο Boyan Martinov.

KGZ_0472

Τις παρουσιάσεις ακολούθησε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με συντονιστή τον Μαρίνο Αγγελίδη.

Στο πάνελ συμμετείχαν διακεκριμένοι ηγέτες του κλάδου: η κα Αργυρώ Ευσταθίου, Chief Financial Officer, CTC, ο κ. Χάρης Κατσαράς, Chief Financial Officer, VLM, ο κ. Ανδρέας Ανδρέου, Διευθυντής Βιομηχανικής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Περιβάλλοντος, Εμπορικό Επιμελητήριο, ο κ. Γεράσιμος Ντούσκας, Board Member, Technology Consulting, KPMG, και ο κ. Δημήτρης Μήτσας, Business Applications Sales Lead, Microsoft.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε κρίσιμα θέματα που αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις επιχειρηματικές στρατηγικές και το εξελισσόμενο τοπίο της κυπριακής αγοράς. Κάθε μέλος του πάνελ μοιράστηκε πολύτιμες πληροφορίες, συμβάλοντας σε μια δυναμική και άκρως ενδιαφέρουσα ανταλλαγή ιδεών.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με ένα κοκτέιλ γνωριμίας και δικτύωσης, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή, να ανταλλάξουν απόψεις και να γιορτάσουν αυτό το νέο κεφάλαιο στο ταξίδι του Ομίλου Isystems.

KGZ2

Σχετικά με τον Όμιλο Isystems

Ο Όμιλος Isystems είναι ένας κορυφαίος πάροχος καινοτόμων λύσεων πληροφορικής. Ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη επιχειρηματικών εφαρμογών λογισμικού που βασίζονται στη σειρά προϊόντων Microsoft Dynamics 365 και απευθύνονται σε εταιρείες διαφόρων κλάδων.

Εστιασμένοι στην παροχή προστιθέμενης αξίας στους πελάτες και στην προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού, ο Όμιλος Isystems δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 500 οργανισμούς σε 55+ χώρες παγκοσμίως να ευδοκιμήσουν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τεχνολογικό τοπίο.

Ο Όμιλος Isystems είναι ένας ιδανικός συνεργάτης ψηφιακού μετασχηματισμού για εταιρείες λιανικής, χονδρικής και διανομής, κατασκευής, αυτοκινητοβιομηχανίας, επαγγελματικών υπηρεσιών και άλλων.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας