powered by

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards

Τα IN Business Awards, o απόλυτος θεσμός αναγνώρισης και επιβράβευσης του ευ επιχειρείν, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης για 16η συνεχή χρονιά σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Hilton στη Λευκωσία, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, πολιτειακών και άλλων αξιωματούχων, όπως φυσικά και της επιχειρηματικής αφρόκρεμας της χώρας.

Σε μια λαμπερή βραδιά και εντυπωσιακή τελετή με παρουσιάστριες τις Δήμητρα Μακρυγιάννη και Στέλλα Στυλιανού, τα 16 IN Business Awards απένειμαν δέκα βραβεία σε ισάριθμες κατηγορίες βράβευσης, καθώς και τρία τιμητικά βραβεία.

Βραβεία σε εταιρείες και οργανισμούς που ξεχώρισαν την χρονιά που μας πέρασε, αλλά και σε ηγετικές προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν, που με την διαχρονική δράση και προσφορά τους αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο επιχειρηματικό-και όχι μόνο- γίγνεσθαι της χώρας μας.

Σε χαιρετισμό του στην τελετή απονομής των βραβείων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε την προκήρυξη από τον Invest Cyprus, εντός των επόμενων εβδομάδων και μετά από απόφαση της Κυβέρνησης, μεγάλης εκστρατείας για το rebranding της Κύπρου.

Την έναρξη της λειτουργίας της Κτηνιατρικής Σχολής, η οποία θα δεχτεί τους πρώτους φοιτητές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε κατά την ομιλία του ο CEO και πρόεδρος του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Χριστόφορος Χατζηκυπριανού.

Ο διευθύνων σύμβουλος της IMH, Γιώργος Μιχαήλ, έστειλε το αισιόδοξο μήνυμα για την κυπριακή οικονομία και επιχειρηματικότητα ότι η Κύπρος αποτελεί πόλο ασφάλειας και σταθερότητας σε μια φλεγόμενη περιοχή και πώς η χώρα μας βελτιώνει την εικόνα της ως ένα αξιόλογο και αξιόπιστο διεθνές επιχειρηματικό κέντρο, ικανό να συνεχίσει να προσελκύει μεγάλες εταιρείες και εργαζόμενους από το εξωτερικό

Οι φετινοί βραβευθέντες

Το βραβείο στην κατηγορία «Μικρομεσαία Επιχείρηση» που παρουσιάζει η G.A.P. Vassilopoulos Group απονεμήθηκε στο Smoothie Factory.

inbvraveio1mikromesaia2

Το βραβείο στην κατηγορία «Εμπόριο-Βιομηχανία» απονεμήθηκε στην Cyprus Millers by Hadjigiorkis.

inbvraveio2emporioviomixania

Το βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες» απονεμήθηκε στην Chrysostomides Advocates & Legal Consultants.

inbvraveio3yphresies

Το βραβείο στην κατηγορία «Τουρισμός-Ξενοδοχεία-Αναψυχή-Εστίαση» απονεμήθηκε στο City of Dreams Mediterranean.

inbvraveio4tourismos2

Το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης» απονεμήθηκε στην ECOMMBX.

inbvraveio5bestworkplace

Το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές» που παρουσιάζει η CSC Christodoulou απονεμήθηκε στην Ν.Psaras Construction Co.

inbvraveio6kataskevesanaptyxigis2

Το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)» που παρουσιάζει η ΟΠΑΠ Κύπρου απονεμήθηκε στην IKEA.

inbvraveio7esg

Το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία» που παρουσιάζει η Gan Direct απονεμήθηκε στην Multimarine Services.

inbvraveio8epixeirimatikikainotomia

Το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή απονεμήθηκε στην Ειρήνη Χριστοδούλου, γενική διευθύντρια των Beauty Line στον Όμιλο Χ.Α. Παπαέλληνας.

inbvraveio9manager2

Το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση» που παρουσιάζει η Demetriades Handling απονεμήθηκε στην Bioland Energy Group.

inbvraveio10epixeirisi2

Το τιμητικό βραβείο «BMW Excellence Award: Κύπριος επιχειρηματίας/επαγγελματίας που διαπρέπει στο εξωτερικό» απονεμήθηκε στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη.

ΚΥΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ 1

Το τιμητικό βραβείο Editor’s Choice απονεμήθηκε στην Τράπεζα Κύπρου.

inbvraveio12editorschoice2

Το τιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award απονεμήθηκε στην Άρτεμις Αντωνιάδου, διευθύνουσα σύμβουλο και πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Voici La Mode.

inbvraveio13lifetime3

Tα 16α ΙΝ Βusiness Awards παρουσιάζει το Eυρωπαϊκο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

  • Powered by epic.
  • Xρυσός χορηγός η Εcommbx.
  • Αργυρoi χορηγοί Σκλαβενίτης και Glenfiddich.
  • Μedia sponsor Alpha Κύπρου.
  • Οργανωτές ΙΜΗ και περιοδικό ΙΝ Βusiness.

Δειτε Επισης

Τα μερίδια αγοράς το 2024 και το ντέρμπι Τράπεζας Κύπρου και Ελληνικής για την πρωτιά στον ασφαλιστικό τομέα
Η Ειρήνη Ψάλτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου
DHD Insurance: Κατέκτησε την 4η θέση στον Μαραθώνιο Λεμεσού και έστειλε μηνύματα για την οδική ασφάλεια
Η επιστήμη συνάντησε την κοινωνία στην 3η επιστημονική ημερίδα του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου
Χρονιά με την σφραγίδα της αγοράς διαμερισμάτων το 2024-Ξεπέρασαν τα €2 δισ. οι πωλήσεις καινούργιων κατοικιών
Πέτρος Σολωμού: Γιατί η Primetel αποτελεί τον τεχνολογικό συνεργάτη της σύγχρονης επιχείρησης
Γ. Γεωργούλας: Η συμβολή του ACEMPI στην ενίσχυση του οικοσυστήματος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (vid)
Universal Life: Δωρεάν ασφάλιση υγείας MultiCare για νεογέννητα
Γονείς και μαθητές: Ψυχολογία, στρες και επιτυχία-Εκπαιδευτική ημερίδα του Πανεπιστημίου Λεμεσού (UoL)
Στο φόρουμ του Atlantic Council ο Δημήτρης Σκουρίδης-Κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον πρώην Αμερικανό ΥΠΑΜ Mark Esper