Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»

Η Yo2, με έδρα την Κύπρο, ανακοινώνει με χαρά τη σημαντική συμβολή της στη διαμόρφωση της πρωτοβουλίας «Touch of Dutch», που πραγματοποιείται στο επίκεντρο της διεθνούς συνεργασίας και παρουσιάζεται στο κατάστημα Up To Do Good στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ.

Το πρόγραμμα αυτό φιλοξενεί το εξαιρετικό έργο της ολλανδής καλλιτέχνιδας Nynke Tynagel, επιδεικνύοντας την παγκόσμια απήχηση της Yo2 και τη δυνατότητά της να ενώνει διακεκριμένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές από όλο τον κόσμο.

Μέσω του «Touch of Dutch», η Yo2 έχει καταφέρει να ενώσει το μοναδικό σχέδιο της Nynke Tynagel με την ταπετσαρία «Elements / Air», με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ζωντανή εγκατάσταση που εκφράζει την αλληλεπίδραση τέχνης, σχεδιασμού και κοινωνικού καλού.

Η Yo2 εκφράζει με περηφάνια την πρωτοπορία της στον συνδυασμό παγκόσμιας δημιουργικότητας και τοπικής πρωτοβουλίας, αναδεικνύοντας τη δύναμη της συνεργασίας και της ποικιλομορφίας στον σχεδιασμό.

«Η συμμετοχή μας στο 'Touch of Dutch' επιβεβαιώνει την αφοσίωσή μας στην παρουσίαση των κορυφαίων σχεδίων παγκοσμίως, γεφυρώνοντας πολιτισμούς και κοινότητες μέσα από τα προϊόντα μας», δηλώνει ο Θεόδωρος Μάλλας, Brand Director της Yo2.

«Αυτό το έργο τονίζει την αναπτυσσόμενη επιρροή της Κύπρου στον παγκόσμιο σχεδιασμό, δείχνοντας πώς οι σημαντικές διεθνείς συνεργασίες μπορούν να έχουν έναν πραγματικά αντίκτυπο», σημειώνει.

Το «Touch of Dutch» εορτάζει την καινοτομία και την δημιουργική συνεργασία, υπογραμμίζοντας την αφοσίωση της Yo2 στην παγκόσμια παρουσίαση ταλέντων και στην προώθηση της πλούσιας κληρονομιάς και του πνεύματος καινοτομίας της Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Yo2 και την πρωτοβουλία «Touch of Dutch», παρακαλώ επικοινωνήστε με: create@yo2.io

Σχετικά με τη Yo2

Η Yo2, μια παγκόσμια εκδότρια υψηλής ποιότητας ταπετσαριών και χαλιών, έχει ως αποστολή τη μεταμόρφωση χώρων, ενώνοντας οράματα: Η Yo2 είναι ο χώρος όπου συγκεντρώνονται έντιμοι καλλιτέχνες απ' όλο τον κόσμο για να επαναπροσδιορίσουν την ουσία των χώρων.

Κάθε χαλί, κάθε ταπετσαρία, αντιπροσωπεύει όχι μόνο ένα στοιχείο διακόσμησης αλλά μια γωνιά αισθητικής καινοτομίας.

Με τη Yo2, τοίχοι και πατώματα μετατρέπονται σε καμβάδες δημιουργικότητας και έκφρασης.

Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιό μας αποτελεί μαρτυρία της δέσμευσής μας στην αριστεία του σχεδιασμού και του πάθους μας να φέρουμε τέχνη λειτουργική και κομψή σε κάθε χώρο και εγκατάσταση. Ενωθείτε μαζί μας σε αυτό το καλλιτεχνικό ταξίδι, όπου κάθε κομμάτι αφηγείται μια ιστορία και κάθε σχέδιο αναβαθμίζει έναν χώρο.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας