powered by

Σημαντικές κοινωνικές δράσεις από ACTTA για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυσή του

Πολυπρόσωπη συμμετοχή είχε ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTTA) το Σάββατο 13/04/24 στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού.

Συγκεκριμένα ομάδα μελών του ACTTA αποτελούμενη από 45 άτομα έλαβε μέρος στη διαδρομή των 5 χλμ. του εταιρικού αγώνα της Primetel OPAP Limassol Marathon 2024, ντυμένη με φανέλες και φορώντας καπέλα που πρόσφερε η Aegean Airlines.

Στα πλαίσια της επετείου των 70 χρόνων από την ίδρυση του και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του, ο ACTTA με τις συμμετοχές στον Μαραθώνιο δέχθηκε εισφορές και θα ενισχύσει το ίδρυμα «Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού» με το σύνολο των εσόδων.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστούν όλα τα μέλη που συνέβαλαν στην πρωτοβουλία αυτή.

Οι κοινωνικές δράσεις του ACTTA θα συνεχίσουν και το επόμενο διάστημα με πρωτοβουλίες που αφορούν δεντροφύτευση, καθαρισμό παραλίας και οργάνωση φιλανθρωπικής εκδήλωσης στη Λευκωσία.

Δειτε Επισης

Corporate Padel Tournament: Ένα πρωτοποριακό γεγονός που αλλάζει τους κανόνες
Shell Cyprus: Δίνει την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς να ζήσουν τον παλμό της Formula 1 στη Μόντζα
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 23ο McDonald’s Ayia Napa Youth Soccer Festival (pics)
Ο ρόλος του MiCA στο κρυπτονόμισμα
Τι κάνει «νιάου νιάου» στα κεραμίδια του λιανεμπορίου;
4α Βραβεία Καλών Πρακτικών Εταιρικής Βιωσιμότητας & Υπευθυνότητας
Η στήριξη της ψυχικής υγείας κορυφαίος παράγοντας για την ικανοποίηση από την εργασία
Εγκαινιάζεται το νέο κτίριο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
Ανδρέας Πίττας: Με φιλοδοξία, πολιτισμό και όραμα για το μέλλον προχωρά η Λεμεσός 2030
O Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στο Harm Reduction Conference