Νέος CEO του Ομίλου CTC o Βασίλης Ευγένιος-Εκτελεστικός σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Cyprus Trading Corporation Plc (CTC), σε σημερινή του συνεδρία, αποφάσισε τον διορισμό του Βασίλη Ευγένιου ως Ανώτερου Εκτελεστικού Διευθυντή (CEO) της Cyprus Trading Corporation Plc και του Ομίλου CTC, καθώς και τον διορισμό του ως Εκτελεστικός Σύμβουλος (Executive Director) στο Διοικητικό Συμβούλιο της CTC, από 1η Μάιου 2024..

Ο Βασίλης Ευγένιος είναι από το 2019 Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής (CEO) όλων των δραστηριοτήτων FMCG της CTC, που περιλαμβάνουν τις θυγατρικές της εταιρείες Argosy Trading Company Ltd, Cassandra Trading Ltd και Artview Co. Ltd.

Είναι κάτοχος B.A. στο Management και Marketing από το Sarasota University of South Florida. Έχει πολυετή και επιτυχημένη πορεία στη διοίκηση ελληνικών και ξένων εταιρειών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, κυρίως στον τομέα FMCG.

Από το 2008 έως το 2012 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του European Sales & Marketing Association και την περίοδο 2010-2011 ήταν Πρόεδρός του.

Η πλήρωση της κενωθείσας θέσης Ανώτερου Εκτελεστικού Διευθυντή (CEO) των δραστηριοτήτων FMCG της CTC θα γίνει και θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Μέχρι τότε, ο Βασίλης Ευγένιος θα συνεχίσει να εξασκεί παράλληλα και τα καθήκοντά του ως CEO των δραστηριοτήτων FMCG της CTC.

Εξάλλου, η μέχρι τώρα Διευθυντική Επιτροπή (Management Board) μετατρέπεται και μετονομάζεται σε Εκτελεστική Επιτροπή (Executive Committee), την οποία θα στελεχώνουν τα υφιστάμενα μέλη με την προσθήκη του CEO Βασίλη Ευγένιου.

Δειτε Επισης

Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη
Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef
Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe
Μειώθηκαν στο μισό τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!