Powered by

Ενώπιον Χριστοδουλίδη οι εισηγήσεις ΟΕΒ για φορολογίες, ενέργεια και στελέχωση αγοράς εργασίας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) θα έχει την τιμή να υποδεχτεί στα γραφεία της στη Λευκωσία σήμερα 11 Απριλίου 2024 στις 5:00 μ.μ., την ΑΕ τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνάντηση εργασίας, η οποία θα αφιερωθεί σε επεξεργασία σειράς εισηγήσεων της ΟΕΒ που περιστρέφονται κυρίως στους ακόλουθους άξονες:

  • Φορολογικά,
  • Ενεργειακά,
  • Στελέχωση αγοράς εργασίας,
  • Στήριξη εξαγωγών και προσέλκυση επενδύσεων,
  • Προώθηση οικονομικής διπλωματίας.

Η πραγματοποίηση της συνάντησης αποτελεί ένα ακόμα έμπρακτο δείγμα του ειλικρινούς ενδιαφέροντος του ίδιου του ΠτΔ και της Κυβέρνησης του, να αφουγκραστεί τις εισηγήσεις της πραγματικής οικονομίας και, όπου δει, να προβεί σε λήψη νέων ή βελτίωση υφιστάμενων μέτρων και τομών, που θα ενισχύουν το επιχειρηματικό οικοσύστημα και θα βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα της χώρας.

Το ραντεβού της ΟΕΒ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα ανανεωθεί για τις 23 Απριλίου 2024 το μεσημέρι στις εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας στο Hilton Nicosia στην οποία ο κ. Χριστοδουλίδης θα είναι κύριος ομιλητής.

Δειτε Επισης

Πρώτη ετήσια συνάντηση...Η έρευνα, η καινοτομία και η γνώση στη διάθεση του αγροτικού τομέα
Τι περιμένουν οι φορείς της οικονομίας από την φορολογική μεταρρύθμιση και οι ανησυχίες για την πράσινη φορολογία
Πέμπτη πιο ψηλή στην Ε.Ε. η κατά κεφαλή παραγωγή αστικών αποβλήτων στην Κύπρο
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στη μείωση της ανεργίας των νέων η Κύπρος τη διετία 2023-2024
«Έχουμε μια ισχυρή οικονομία και είμαστε υπεύθυνοι στα οικονομικά-Αισιόδοξος από το ενδιαφέρον για επενδύσεις»
Απάντησε για το ύψος του αφορολόγητου ο Πρόεδρος-«Ούτε μεσοβέζικα ούτε θολά…Πολύ περισσότερο από €24.500»
Ευχάριστα νέα από Χριστοδουλίδη-Μειώνεται στο 9% ο ΦΠΑ στην τιμή του ηλεκτρισμού για οικιακή κατανάλωση
Ο δεύτερος χρόνος διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη-Τα 5+2 μεγάλα επιτεύγματα και οι πολιτικές για οικονομία και επιχειρείν
Σταθεροποιητικές τάσεις την Τετάρτη στο ΧΑΚ
Γιώργος Σαββίδης: Σε τρεις μήνες το πόρισμα ερευνητικής επιτροπής για τους takata-Διευρυμένοι οι όροι εντολής