Powered by

Ο καταξιωμένος Ιταλός pastry chef Nicola Olivieri φέρνει τη δεξιοτεχνία του στο νέο project του Kantina Quality Food & Wine

Ο Nicola Olivieri, head baker, pastry chef και CEO της εταιρείας OLIVIERI 1882, με πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις στην κατοχή του, συμπεριλαμβανομένης μιας θέσης στη λίστα των 40 κορυφαίων επιχειρηματιών και πρωταγωνιστών της ιταλικής γαστρονομίας, κάτω των 40 ετών, φέρνει την τεχνογνωσία του στην Κύπρο. Διατηρώντας μία μακρόχρονη συνεργασία, Kantina Quality Food & Wine και OLIVIERI 1882, προετοιμάζονται για ένα συναρπαστικό νέο project στην οδό Πινδάρου, στη Λευκωσία, το οποίο θα φέρει την υπογραφή του Nicola Olivieri. Συγκεκριμένα, ο νέος χώρος θα προσφέρει καλοφτιαγμένα σάντουιτς με προσεγμένους συνδυασμούς ντελικατέσεν υλικών σε χειροποίητο ψωμί, ποιοτικό καφέ, cold pressed χυμούς, καθώς και μια ενδιαφέρουσα λίστα φυσικών κρασιών, όλα κάτω από την επιμέλεια της ομάδας του Kantina.

Στο νέο αυτό project, καθοριστική θα είναι η συνεισφορά του Nicola Olivieri, ο οποίος θα επισκεφθεί την Κύπρο για να εκπαιδεύσει την ομάδα του Kantina, προκειμένου να φτιάχνει εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητο ψωμί για τα σάντουιτς.

«Αυτή η συνεργασία αναδεικνύει τη δεξιοτεχνία, την καινοτομία και το κοινό μας πάθος για ποιότητα», δήλωσε η Χριστίνα Βαρναβίδου, εκ των ιδρυτών του Kantina. «Είμαστε περήφανοι που έχουμε μαζί μας τον Nicola και ανυπομονούμε να μοιραστούμε το καινούργιο μας αυτό project με όλους».

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σύντομα!

Kantina Quality Food & Wine: Ένας κορυφαίος προορισμός για ντελικατέσεν, με εκλεκτές επιλογές artisanal προϊόντων και κρασιών. Ιδρύθηκε το 2014 από τον Λάμπρο Σεργίδη και τη Χριστίνα Βαρναβίδου, για να προσφέρει στο κοινό της Λευκωσίας τις καλύτερες γεύσεις της Ευρώπης, από μικρούς παραγωγούς που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία τους.

OLIVIERI 1882: Η εταιρεία αποτελεί το κληροδότημα της οικογένειας Olivieri στην ιταλική αρτοποιία και εκτείνεται σε πέντε γενιές. Με επικεφαλής τον CEO και Head Baker Nicola Olivieri, η εταιρεία διακρίνεται για τη δέσμευσή της στην καινοτομία, την ποιότητα και την παράδοση, με τα προϊόντα της να βρίσκονται σταθερά στην κορυφή της προτίμησης των Ιταλών.

Δειτε Επισης

ΕΤΑΠ Πάφου: Στόχος η περαιτέρω εδραίωση της ψηφιακής παρουσίας-Επένδυση €195.000
E.V.H. Investments: Στο 86,573% ανέβασε τη συμμετοχή της στη Salamis Tours
Η Wizz Air καταργεί την γραμμή υψηλής χρέωσης και αναβαθμίζει τις επιλογές εξυπηρέτησης πελατών
ΕΤΑΠ Πάφου: Παρέδωσε την προεδρία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτιστικού Τουρισμού μετά από δύο διαδοχικές θητείες
Ανέβασε στο 35,32% την συμμετοχή του στο «Ρόδον» ο Balram Chainrai
Στο 86,57% το ποσοστό συμμετοχής της E.V.H. Investments στην Salamis Tours
Bean Bar: Ανοίγει το 15ο και μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας-Το νέο σημείο αναφοράς της πρωτεύουσας
Η δράση που συνεχίζεται, το παγκόσμιο πρόβλημα και το κλειδί για περισσότερες αεροπορικές στην Κύπρο
Σε αναζήτηση τρόπων αξιοποίησης του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας-«Υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για εκμετάλλευση»
Ο φημισμένος οινοπαραγωγός Θάνος Ντούκος στο Sauvage Wine Bar-Μια μοναδική βραδιά για τους οινολάτρεις