Σε λειτουργία διπλός φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Αθηένου

Σε λειτουργία, τέθηκε από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στον Δήμο Αθηένου, διπλός φορτιστής επαναφόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων που βρίσκεται στην είσοδο του μεγάλου δημόσιου χώρου στάθμευσης βόρεια του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου, με είσοδο από την οδό Ανδρέα Λουκά.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου αναφέρεται ότι «ο φορτιστής είναι διπλός και μπορεί ταυτόχρονα να φορτίζει δύο οχήματα. Τόσο οι δημότες Αθηένου, αλλά και οι συμπατριώτες μας που χρησιμοποιούν ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να επισκέπτονται τα εστιατόρια της Αθηένου και όχι μόνο, χωρίς να προβληματίζονται πλέον για τη φόρτιση του αυτοκινήτου τους».

Προστίθεται ότι «η επίδειξη της εύκολης χρήσης του διπλού φορτιστή έγινε προς τον Δήμαρχο Αθηένου Κυριάκο Καρεκλά και άλλους λειτουργούς του Δήμου Αθηένου από εκπροσώπους της εταιρείας EV Power Ltd, η οποία ανέλαβε τη διαχείριση του φορτιστή, αλλά και την παροχή ηλεκτρονικής εφαρμογής για τη λειτουργία του από τους χρήστες».

Σημειώνεται ότι «ο Δήμος Αθηένου συνεχίζει με ενέργειές του την εξυπηρέτηση του κοινού, αλλά και τη μετάβασή του προς την πράσινη ανάπτυξη».

Δειτε Επισης

Κίνα: Πώς χτίζει την παγκόσμια κυριαρχία της στην αυτοκινητοβιομηχανία
Βιώσιμη γαστρονομία: Η προστασία του περιβάλλοντος περνάει από το στομάχι
Σε περίοδο αλλαγών, ενισχύσεων και βελτιώσεων η Atterbury-Πυρετώδεις προετοιμασίες για Mall of Cyprus και Mall of Limassol
Το Hyundai TUCSON πρώτο σε πωλήσεις στο πρώτο εξάμηνο του 2024
Αυθεντικά αναλώσιμα HP: Η διαχρονική επιλογή για ποιότητα, ασφάλεια, οικονομία και βιωσιμότητα
Mall of Cyprus: Στρατηγικές αλλαγές, νέοι tenants και brands-Τέλος εποχής για K Cineplex
Ε.Ε.: Ήπια άνοδος στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων τον Ιούνιο
Mall of Limassol: Με ισχυρή στήριξη και ηχηρούς tenants θα τρέξει το νέο εμπορικό κέντρο
Fiat: 125 χρόνια ιταλικής φινέτσας, καινοτομίας και… «Dolce Vita»
Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή: Σε ποια προϊόντα αυξήθηκαν οι τιμές και σε ποια μειώθηκαν