Renault Vans: Πέντε χρόνια κορυφαία στον Όμιλο Πηλακούτα, γιατί είναι θέμα εμπιστοσύνης

Ποιο είναι το βασικό κριτήριο για την επιλογή ενός εμπορικού αυτοκινήτου; Η εμπιστοσύνη, όπως αυτή που εμπνέουν τα Renault Vans, τα οποία εδώ και πέντε χρόνια στον Όμιλο Πηλακούτα επιβεβαιώνουν το τι έχει ανάγκη κάθε επαγγελματίας: αξιοπιστία και οικονομία, σε συνδυασμό με την ασφάλεια που παρέχει η εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών ή 200.000 χιλιομέτρων, αλλά και πολλά περισσότερα – όλα αυτά που τα καθιστούν κορυφαία στις προτιμήσεις του εμπορικού κόσμου.

Ετοιμοπαράδοτα & με λύσεις για κάθε επαγγελματία

Τα Renault Vans είναι φτιαγμένα για να απαντούν δυναμικά στα σχέδια κάθε επαγγελματία, παρέχοντας δυνατότητες που εξυπηρετούν κάθε πιθανή ανάγκη: από τις καθημερινές μεταφορές, μικρές και μεγάλες, μέχρι το service με άμεση εξυπηρέτηση. Τα τρία μοντέλα, Renault Kangoo, Renault Trafic και Renault Master, διαφέρουν μόνο ως προς τα επιμέρους χαρακτηριστικά τους, όπως το μέγεθός τους και επιμέρους προδιαγραφές, δεδομένου ότι καθένα από αυτά είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες συνθήκες και περιστάσεις. Και αυτό γιατί τα κοινά τους χαρακτηριστικά είναι αυτά που τα συνδέουν απόλυτα: η αξιοπιστία και η οικονομία σε συνδυασμό με την πενταετή εργοστασιακή εγγύηση ή 200.000 χιλιομέτρων, καθώς και η παροχή άμεσης υποστήριξης σε εξειδικευμένα συνεργεία.

Φτιαγμένα για κάθε περίσταση

Ως προς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, ξεκινώντας από το πιο ευέλικτο Renaut Kangoo μέχρι τον «αρχηγό» της γκάμας Renault Master, κάθε μοντέλο ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών.

1

Το Renault Kangoo, εξοπλισμένο με σύγχρονες τεχνολογίες, διαθέτοντας συρόμενες πλαϊνές πόρτες και πλήρες συμπαγές πλαστικό διάφραγμα, με χώρο φόρτωσης από 3.3 μέχρι 4.2 κυβικά μέτρα, είναι φτιαγμένο για να προσαρμόζεται με ευκολία στις περιστάσεις της καθημερινότητας όλων των επαγγελματιών.

2

Το Renault Trafic, ένα στιβαρό, αξιόπιστο και δυναμικό van, με χώρο φόρτωσης από 5.8 μέχρι 8.9 κυβικά μέτρα, συνδυάζει ακόμα περισσότερη άνεση και πρακτικότητα, δημιουργώντας στο εσωτερικό του συνθήκες ενός «κινητού γραφείου» διευκολύνοντας περαιτέρω τον οδηγό του.

3

Όσο για το Renault Master, με συνολικό όγκο φόρτωσης από 10.8 μέχρι 17 κυβικά μέτρα; Αποτελεί «επανάσταση» στην κατηγορία του, ένα πραγματικό κινητό συνεργείο, έτοιμο να προσαρμοστεί με τεράστια ευκολία σε κάθε συγκυρία.

Κορυφαία στις προτιμήσεις του εμπορικού κόσμου

Τελικά, τι είναι αυτό που επιβεβαιώνει ότι τα Renault Vans είναι η απόλυτη επιλογή για εμπορικό αυτοκίνητο; Το γεγονός ότι εδώ και πέντε χρόνια, με την αξιοπιστία και το κύρος του Ομίλου Πηλακούτα, τα Renault Kangoo, Renault Trafic και Renault Master είναι κορυφαία στις προτιμήσεις του εμπορικού κόσμου.

Μάθε περισσότερα για τα εμπορικά οχήματα της Renault εδώ ή επισκέψου ένα από τα showrooms της Renault σε όλη την Κύπρο.

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε ο 15ος Κυπριακός Διαγωνισμός Οίνου-Διαγωνίστηκαν 27 οινοποιεία
Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με την Τουρκία
Φωνάζουν για απανωτές αυξήσεις στο χοιρινό οι υπεραγορές-Ζητούν παρέμβαση των θεσμών
Με μεγάλη επιτυχία η απογευματινή εκδήλωση της Gaggenau στη Λευκωσία (pics)
Άλκης Γαλατόπουλος: Πορεία πέραν των 60 ετών για την Novario-Tι είπε για την προσθήκη των προϊόντων Gaggenau
R. Ramalho: Τα προϊόντα Gaggenau προσφέρουν την εμπειρία της πολυτέλειας
Έρχεται νέα υπερσύγχρονη υπεραγορά Αλφαμέγα στο Παραλίμνι-Όλες οι πληροφορίες
Θέλουν να βάλουν πίεση σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των τιμών στο λιανεμπόριο-Η πρόθεση της Βουλής
Κίνα: Άλμα 26,7% στις πωλήσεις επιβατικών οχημάτων στο τετράμηνο
Jumbo: Αυξημένες κατά περίπου 3% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τετράμηνο