powered by

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024

Στο πλαίσιο της MIPIM 2024, της κορυφαίας παγκόσμιας έκθεσης για ακίνητα και επενδύσεις, ο Όμιλος Λεπτός κατέστη συναρπαστικά ενεργός.

Η παρουσία του Ομίλου Λεπτός σε αυτό το καταξιωμένο γεγονός, που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες της Γαλλικής Ριβιέρας τον Μάρτιο του 2024, ήταν απολύτως επιτυχής.

754853f0-a6b6-43ff-89a9-f4a743924a3e

Ο Όμιλος Λεπτός παρουσίασε με υπερηφάνεια τα αναπτυξιακά του έργα στην Ελλάδα και την Κύπρο στη MIPIM 2024.

Η έκθεση MIPIM αποτελεί έναν παγκόσμιο χώρο συνάντησης επαγγελματιών και επενδυτών από κάθε γωνιά του πλανήτη, καλύπτοντας κάθε πτυχή του κλάδου ακινήτων, από τον σχεδιασμό μέχρι τη χρηματοδότηση και τις επενδύσεις.

1950b280-5ec3-4c02-8036-bba66b5fa1cf

Ο Όμιλος Λεπτός εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία να συνδεθεί με επαγγελματίες και επενδυτές από κάθε γωνιά του κόσμου κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Η παρουσία του Ομίλου στην έκθεση MIPIM 2024 υπογραμμίζει τη δέσμευσή του για καινοτομία και ποιότητα στον κλάδο, παρέχοντας εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης, προβολής και εμπορικών ευκαιριών.

1e6563fb-3948-4f6d-ac7a-13bbb4b1c71c

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.leptosestates.com ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο (+357) 26880100 ή μέσω email στη διεύθυνση info@leptosestates.com.

b15e16d4-cbdb-4c3d-b816-4917a9eb622c

Δειτε Επισης

Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα
Η BidX1 λανσάρει 70 ακίνητα στη δημοπρασία της ερχόμενης εβδομάδας
Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Σχέδιο νόμου ενώπιον του ΥΠΕΣ για θέσπιση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης
Μοναδικές ευκαιρίες για κατοικίες και διαμερίσματα σε Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Οικιστικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Βραβείο Europa Nostra στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας-Κάλεσμα προς το κοινό να ψηφίσει την Αγορά στα Βραβεία Κοινού
Silicon Park: Ζήσε και εργάσου σε ένα περιβάλλον που εξελίσσεται μαζί σου