Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti

Στο σπίτι και στο γραφείο, βιώνουμε καθημερινά διάφορα συναισθήματα που καθορίζουν το αποτέλεσμα της ημέρας μας. Όταν ξυπνάς σε ένα σπίτι ή εργάζεσαι σε ένα περιβάλλον που δεν εμπνέει, αυτό συνδέεται άμεσα με τη διάθεση και την παραγωγικότητα της ημέρας. Μεταξύ άλλων, σημαντικό κομμάτι στην διαρρύθμιση του εξωτερικου χώρου στο σπίτι και στο γραφείο, είναι τα έπιπλα που επιλέγουμε.

Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου αποτελούν μια φυσική διέξοδο σε μια δική μας, μικρή όαση. Μια όαση που προσφέρει ένα όμορφο χώρο για να ηρεμήσει το μυαλό και η ψυχή μας.

Είναι σημαντικό τα έπιπλα εξωτερικού χώρου να αντικατοπτρίζουν το γούστο και τις ανάγκες μας. Είναι εξίσου σημαντικό όμως, να είναι έπιπλα που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου και του καιρού!

Στην Κύπρο, το κλίμα παίζει μεγάλο ρόλο ως προς τον κύκλο της ζωής των επίπλων εξωτερικού χώρου. Μια ο χειμώνας με τις έντονες βροχοπτώσεις και μια το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες, την σκόνη και την υγρασία δημιουργούν ένα κύκλο ιδιαίτερων συνθηκών, όπου τα έπιπλα μας πρέπει να ανταπεξέλθουν. Είναι απαραίτητο το κάθε σπίτι, να έχει έπιπλα εξωτερικού χώρου, υψηλής ποιότητας!

Η Andreotti, με περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας και με τη μεγαλύτερη επιλογή επίπλων εξωτερικών χώρων στην Κύπρο, προσφέρει λύσεις που μετατρέπουν τον εξωτερικό χώρο σε σημείο αναφοράς για εσάς και τους επισκέπτες σας.

Με προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από hanging chairs και ομπρέλες, καναπέδες και πολυθρόνες κήπου, έως τραπεζαρίες και καρέκλες εξωτερικού χώρου, ξαπλώστρες και Garden Bar Tables με stools, η Andreotti σας βοηθά να φτιάξετε τον δικό σας μικρό παράδεισο στο σπίτι αλλά και στην επιχείρηση σας!

Στην Andreotti, προτεραιότητα είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων στους πελάτες της, που να αντέχουν στις εναλλασσόμενες θερμοκρασίες και κλιματικές συνθήκες του νησιού μας, χωρίς να θυσιάζεται το στυλ και ο μοντέρνος σχεδιασμός επίπλων εξωτερικού χώρου.

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε διάφορες επιλογές για τα νέα σας έπιπλα εξωτερικού χώρου, μπορείτε απλά να επισκεφτείτε το showroom της Andreotti στην Λεμεσό ή να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της!

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών