To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024

Η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, Property Gallery είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της εταιρείας στο MIPIM 2024. Η Property Gallery παρουσιάζει το υπό ανέγερση YOO inspired by Starck στο MIPIM, ενώπιον ενός διεθνούς κοινού εμπειρογνωμόνων του κλάδου, επενδυτών και ενδιαφερομένων, επιβεβαιώνοντας έτσι την προσήλωση της εταιρείας στη δημιουργία πρωτοποριακών, καινοτόμων και αξιόλογων έργων.

Ο σημαντικότερος ετήσιος θεσμός MIPIM αφορά τη συνάντηση εκπροσώπων από την παγκόσμια αγορά ακινήτων, όπου και συγκεντρώνονται κορυφαίες προσωπικότητες από όλα τα τμήματα του τομέα των ακινήτων και κατασκευών. Ο θεσμός προσφέρει την ευκαιρία για επιχειρηματική δικτύωση, συνεργασίες, αλλά την και παρουσίαση των πιο πρόσφατων εξελίξεων και τάσεων στον κλάδο των ακινήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Property Gallery είναι μια από τις λίγες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων στην Κύπρο που συμμετέχουν σταθερά στο MIPIM. Το εμβληματικό έργο της Property Gallery σε συνεργασία με τη Sarels E.P.C.M., που παρουσιάστηκε στο MIPIM, το YOO Limassol, έχει επιτύχει σημαντικές διακρίσεις λαμβάνοντας 10 διεθνή βραβεία ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων τριών βραβείων World Best, ενισχύοντας έτσι τη θέση του ως ένα έργο-ορόσημο στην περιοχή.

yoomim2

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το YOO Limassol Inspired by Starck στο MIPIM 2024 και να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο στην παγκόσμια σκηνή της αγοράς ακινήτων. Το YOO Limassol δεν είναι απλώς ένα ακόμα αναπτυξιακό έργο αλλά μια επιβεβαίωση της αφοσίωσής μας στην αριστεία και την καινοτομία στον τομέα των ακινήτων" - δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Property Gallery, Λύρα Αμβροσίδου.

yoomim3

Η επιτομή της πολυτελούς διαβίωσης αναπτύσσεται αυτήν τη στιγμή στο YOO Limassol, το οποίο προσφέρει ένα τέλειο μείγμα κοινοτικής διαβίωσης και σύγχρονου σχεδιασμού. Βρίσκεται στην παραλία της πόλης της Λεμεσού και παρέχει στους κατοίκους του απαράμιλλη πρόσβαση σε παραλίες, συναρπαστικά πολιτιστικά αξιοθέατα και σε έναν έντονο τρόπο ζωής.

yoomim5

Το YOO Limassol Inspired by Starck αναδύεται ως η απτή εφαρμογή μιας καινοτόμου ιδέας η οποία στηρίζεται στην αρχή της δημιουργίας: μιας πόλης μέσα στην πόλη. Το έργο αναδεικνύει την εναρμονισμένη συνύπαρξη της σύγχρονης πολυτέλειας με την άνετη διαβίωση, δημιουργώντας ένα απαράμιλλο πρότυπο οικιστικής αριστείας με την υπογραφή της μοναδικής αρχιτεκτονικής φιλοσοφίας του Philippe Starck. To έργο διαθέτει μια σειρά από ανεξάρτητες παραθαλάσσιες επαύλεις, καθώς και μια πληθώρα παροχών που εξασφαλίζουν μια πολυτελή, πληθωρική και άνετη διαβίωση για τους κατοίκους του.

yoomim4

Η Property Gallery ιδρύθηκε το 2002 και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο έγκυρους και αξιόπιστους κατασκευαστές ακινήτων της Λεμεσού. Τα έργα της εταιρείας χαρακτηρίζονται από τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, ο οποίος συνδυάζεται με κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το YOO Limassol, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου: Limassol by YOO (yoolimassol.com)

Η ομάδα της Property Gallery έχει κατακτήσει μια άψογη επιχειρηματική φήμη και αναγνώριση ανάμεσα στους επαγγελματίες του κλάδου, ενώ κατέχει συνολικά πέραν των 50 διεθνών βραβείων για τον σχεδιασμό, την ποιότητα και την καινοτομία. Επιπλέον, η Property Gallery έχει ολοκληρώσει-παραδώσει και έχει σε εξέλιξη περισσότερα από 75 έργα.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας