IMR: Υποψήφια στα IN Business Awards στην κατηγορία Μικρομεσαία επιχείρηση

Στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης και του γρήγορα μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, η ανάγκη για εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ερευνητικό και συμβουλευτικό επίπεδο είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Στον Οργανισμό IMR/University of Nicosia™, αποδεχόμαστε την πρόκληση να είμαστε οι πρωτοπόροι στον τομέα μας, παρέχοντας υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας και προάγουν την αειφόρο ανάπτυξη των επιχειρήσεών και των οργανισμών τους.

Η υποψηφιότητά μας για τα βραβεία IN Business Awards είναι μία ακόμα επιβεβαίωση της επιτυχημένης πορείας μας για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Είμαστε υπερήφανοι για τον δρόμο που έχουμε χαράξει μέχρι τώρα και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε όχι να ακολουθούμε, αλλά να διαμορφώνουμε τις τάσεις στον τομέα μας.

2

Η καινοτομία αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας μας. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη για συνεχή εξέλιξη και προσαρμογή στις νέες συνθήκες της αγοράς και επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και πρωτοποριακές μεθόδους, εφαρμόζοντας τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές. Αυτή η προσέγγιση μας επιτρέπει να προσφέρουμε μοναδικές και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες μας.

Παράδειγμα αποτελεί η επένδυσή μας στη μονάδα Market Business Intelligence™, η οποία παρέχει νέες και καινοτόμες λύσεις με συλλογή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, εξειδικευμένες αναλύσεις και οπτικοποίηση δεδομένων, ενισχύοντας τη λήψη και διαμόρφωση στρατηγικών επιχειρηματικών αποφάσεων.

3

O Οργανισμός IMR/University of Nicosia™ έχει διενεργήσει από το 2002 μέχρι και σήμερα πέρα των 2000+ ερευνών, τόσο για τον δημόσιο, όσο και για τον ιδιωτικό τομέα. Οι τομείς εξειδίκευσης του Οργανισμού είναι:

  • Χρηματοοικονομικά
  • Τεχνολογία και Τηλεπικοινωνίες
  • Εκπαίδευση
  • Υγεία
  • Φιλοξενία και Εστίαση
  • Μεταφορές και Δημόσιες Συγκοινωνίες
  • Ανάπτυξη Γης
  • FMCGs
4

Η τεχνογνωσία του Οργανισμού μας αντικατοπτρίζεται στην ευρεία γκάμα υπηρεσιών που παρέχουμε σε διάφορους τομείς με εξειδίκευση στα ακόλουθα:

  • Customer Experience Evaluation
  • Customer Feedback Tool
  • Mystery Inspections
  • Ιn-site και Εmotion Αnalytιcs
  • Αudience Μeasurements
  • Concept Testing
  • Product Testing
  • Equity Branding
  • Employer Branding
  • Communication Strategy
  • Social Impact Strategy.

O Οργανισμός IMR/University of Nicosia™ έχει ταυτιστεί τα τελευταία 22+ χρόνια με όλες τις εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν στον τόπο, Προεδρικές, Βουλευτικές, Ευρωεκλογές και Δημοτικές Εκλογές. Η εξειδίκευση του Οργανισμού στην πολιτική έρευνα δεν περιορίζεται μόνο σε δημοσκοπήσεις και exit polls, αλλά και στην εις βάθος πολιτική ανάλυση με τη διενέργεια ποιοτικών ερευνών και τη χάραξη στρατηγικής επικοινωνίας.

11

Παράλληλα, θέλοντας να αφήσει το κοινωνικό του αποτύπωμα, ο Οργανισμός έχει εργαστεί με μεγάλους κρατικούς και ημικρατικούς φορείς, σε μια μεγάλη σειρά ερευνών για την ανάδειξη θεμάτων που αφορούν τη νεολαία, την ενεργό συμμετοχή, την ισότητα φύλων και τις εργασιακές σχέσεις, την οδική συνείδηση και την ποιότητα ζωής, αλλά και σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα όπως η ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια, η ουσιοεξάρτηση, η παραβατικότητα, ο εκφοβισμός. Οι έρευνες αυτές πραγματοποιούνται με σκοπό τη διερεύνηση καίριων κοινωνικών θεμάτων για τη χάραξη στρατηγικής για τη λήψη μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης.

5

Ταυτόχρονα, με προσήλωση σε έννοιες όπως η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ο Οργανισμός μας είναι ιδρυτικό μέλος του κυπριακού δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR), ενώ παράλληλα έχει επενδύσει σε πλατφόρμες με τεχνολογίες αιχμής που εξειδικεύονται στην ενίσχυση του κοινωνικού αντικτύπου των επιχειρήσεων και των οργανισμών και στην προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Οι δραστηριότητες του Οργανισμού τα τελευταία χρόνια άρχισαν να εκτείνονται σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους οργανισμούς και εταίρους.

6

Η αναγνώριση της ηγετικής θέσης που κατέχουμε στον χώρο μας μέσα από αυτή την υποψηφιότητα, είναι για εμάς η καλύτερη επιβεβαίωση ότι πορευόμαστε προς την ορθή κατεύθυνση. Καθημερινά υπερβαίνουμε τα όρια προκειμένου να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες μας και να αποτελούμε κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη και την πρόοδο των επιχειρήσεων και των οργανισμών τους.

H IMR είναι υποψήφια στα INBUSINESS AWARDS στην κατηγορία μικρομεσαία επιχείρηση

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

7

Δειτε Επισης

Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)
Κατιάνα Μούσα: Η ECOMMBX βλέπει μπροστά, τα καλύτερα έρχονται (vid)
Οι μαθητές φέρνουν την αλλαγή με το Net Zero for Youth (NZ4Y)
Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το βραβείο που πήραμε στα IN Business Awards (vid)