powered by

Η Cyfield παρέδωσε έργο ζωτικής σημασίας για την Λάρνακα

Η Cyfield ολοκλήρωσε και παρέδωσε ακόμα ένα σημαντικό έργο για την ανάπτυξη της Λάρνακας. Πρόκειται για το αντιπλημμυρικό έργο, στην περιοχή Αγίου Λαζάρου, το οποίο ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση στο Δήμο Λάρνακας τον Φεβρουάριο 2024.

To έργο εξυπηρετεί τη λεκάνη απορροής, μέρους της λεωφόρου Φανερωμένης στη Λάρνακα. Οι εργασίες του έργου ξεκίνησαν το Φεβρουάριο του 2023 και το συγκεκριμένο Συμβόλαιο, υλοποιήθηκε στα πλαίσια του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑΛΕΙΑ 2021 – 2027» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε ποσοστό 85%.

Σημειώνεται ότι τα αντιπλημμυρικά έργα της Λάρνακας καλύπτουν περιοχές, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πλημμυρών με στόχο την απάμβλυνσή τους.

Παρά τις δυσκολίες που συνάντησε στην πορεία του έργου, η Cyfield το παράδωσε έγκαιρα, με αποτέλεσμα το κράτος να διατηρήσει και εξασφαλίσει τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Cyfield εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας που συνεργάστηκε άψογα και συνέβαλε στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων.

Δειτε Επισης

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση που προκρίνει για την Μακαρίου η Πρωτοβουλία «Λευκωσία-Πρωτεύουσα Κύπρου»
Είχαν την τιμητική τους οι υπεραγορές...Ιδιαίτερα αυξημένη και στα ίδια επίπεδα με το περσινό Πάσχα η κίνηση
Μάκης Κετώνης: Το ταξίδι στην αειφορία και το επόμενο κεφάλαιο μιας συναρπαστικής επαγγελματικής διαδρομής
Νίκος Χριστοδουλίδης: Βελτιώνεται η φήμη και η αξιοπιστία της Κύπρου, προσελκύουμε ποιοτικές επενδύσεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Εννέα κορυφαίες εταιρείες με έδρα την Κύπρο που υιοθέτησαν εργαλεία AI
Η ενεργειακή μετάβαση της Κύπρου και ο δρόμος για ένα ανθεκτικό και βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης
Οικιστικά οικόπεδα με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης στην Πάφο από την Altamira Real Estate
Familychef: Πλάνα...διατροφής και μια εταιρεία που έχει ως στόχο οι πελάτες της να μάθουν να τρώνε σωστά
Έτσι θα διαμορφωθεί ο χώρος που δεσπόζει το ιστορικό εργοστάσιο της ΚΕΑΝ στη Λεμεσό (photos)
Αλ. Ιωσηφίδης: Ευεργετική για την κυπριακή ναυτιλία η ένταξη στη ζώνη Σένγκεν-Επιπρόσθετο κίνητρο στη φαρέτρα μας