Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού IN Business: Βήμα και λόγος στη νεότερη γενιά των επιχειρήσεων

Σε μια εποχή που όλα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες το νέο αίμα στις κυπριακές επιχειρήσεις, αναδεικνύεται απαραίτητο. Στις μέρες της ραγδαίας τεχνολογικής εξέλιξης με τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την τεχνητή νοημοσύνη, των ESG και της πράσινης μετάβασης, των κοινωνικών κινημάτων, των αλλαγών και των ανατροπών όπου συχνά συνεπάγονται.

Τι να αναμένουμε από το επιχειρείν του αύριο; Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 3 του μήνα σε έντυπη και ψηφιακή έκδοση, εκπρόσωποι της νέας γενιάς από 22 μέχρι 45 ετών με ενεργό ρόλο σε οικογενειακές επιχειρήσεις, δίνουν τη δική τους οπτική και το όραμα τους για τη συνέχεια, μοιράζονται, ανάμεσα σε άλλα, τις προκλήσεις και τους στόχους τους.

Πρόκειται για νέους με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό για τα έργα και τις ημέρες των προκατόχων τους, που θέτουν ως προτεραιότητα να βάλουν τη δική τους σφραγίδα στην οικογενειακή επιχείρηση με σεβασμό στο παρελθόν, με υπευθυνότητα στο παρόν και τα μάτια στραμμένα σε ένα βιώσιμο μέλλον.

Οι 24 εκπρόσωποι της νέας γενιάς, από οκτώ ισχυρές εταιρείες του τόπου, παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά βάσει των ονομασιών των εταιρειών που εκπροσωπούν:

  • Πετρολίνα,
  • G.A.P. Vassilopoulos Group,
  • ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers,
  • Laiko Cosmos Trading,
  • Leptos Group,
  • N. Psaras Construction Co,
  • Rotos Group,
  • VitaTrace Nutrition.

Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού IN Business, συνεχίζεται επίσης η ψηφοφορία για τα IN Business Awards 2023, τη μεγάλη γιορτή του επιχειρείν που πραγματοποιείται φέτος για 16η χρονιά.

Αναλυτικότερα, στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, αλλά και σε ψηφιακή έκδοση αυτή την Κυριακή 3 του μήνα, διαβάστε:

32. Next Gen: Unboxing the future
24 νέοι επιχειρηματίες, η νεότερη γενιά οκτώ ισχυρών εταιρειών του τόπου, σε μια out of the box παρουσία αποκαλύπτουν όραμα, φιλοδοξίες και τη δική τους συμβολή στο μέλλον των οικογενειακών επιχειρήσεων

22. CSC Christodoulou: 20 χρόνια αριστείας

Λένε πως τα καλά κόποις κτώνται και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται μέσα από τα 20 χρόνια επιτυχούς πορείας και αριστείας της CSC Christodoulou. O ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ελεγκτικού οίκου, Χρίστος Σ. Χριστοδούλου, απαριθμεί στη συνέντευξή του τα απαραίτητα στοιχεία σε αυτή τη διαδρομή που βγάζει στην κορυφή.

57. IN Business Awards 2023

Η ψηφοφορία συνεχίζεται για τη μεγάλη γιορτή του επιχειρείν, των IN Business Awards. Του θεσμού που αναδεικνύει μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις και το έργο τους, Κύπριους επαγγελματίες εντός και εκτός συνόρων, υπηρεσίες και προϊόντα.

20. Ανοίγουμε νέους ορίζοντες

Τους τρόπους με τους οποίους το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανοίγει νέους ορίζοντες για την εγχώρια εκπαίδευση αλλά και για τη χώρα γενικότερα παραθέτει ο δρ Χριστόφορος Χατζηκυπριανού, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του Συμβουλίου.

54. Στα… παπούτσια των πελατών

Πώς η επαγγελματική ομάδα της Red Wolf PR & Advertising (RW) επένδυσε από το ξεκίνημά της, σύμφωνα με τον managing director, Κωνσταντίνο Ντάλτα, στο κτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης, μπαίνοντας στα… παπούτσια των πελατών της.

96. Key to the city

Ξενάγηση στο Amicci Townhouse, που άνοιξε τις πόρτες του λίγο πριν το τέλος του 2023, από την buyer & marketing director του Ομίλου Amicci, Ελένη Κυρατζή.

120. Sustainably packed

Μαθαίνουμε δια στόματος του CEO της Dynamec, Αλέξανδρου Γαβριηλίδη με ποιους τρόπους στοχεύει στη μείωση του οικολογικού της αποτυπώματος και στη βελτίωση της ποιότητας των εργασιών της.

  • Business Guides

99. SAVE ENERGY FOR HOME & BUSINESS

111. ΤHE BUSINESS OF BEAUTY

122. Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ

Δειτε Επισης

Νέες προκλήσεις στον τομέα της ενέργειας και του περιβάλλοντος για την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου
Ανδρέας Σπύρου: Η Κύπρος ιδανικός προορισμός για διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις
Βραβείο «Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας 2023» για τον αν. καθηγητή του ΤΕΠΑΚ Νίκο Μίτλεττον
TΕΠΑΚ: Σε έργο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ναυτιλιακής βιομηχανίας
Βιώσιμες κοινότητες: Σύνδεση με το μέλλον μέσω έξυπνων και πράσινων λύσεων
Επιβεβαίωση δυναμικής και ανάπτυξης... Σε σταθερά ανοδική πορεία το 2023 ο τομέας του στοιχήματος
Legal 500 EMEA 2024: «Top Tier Firm» σε τρεις τομείς πρακτικής η δικηγορική Pyrgou Vakis
Coca-Cola HBC Κύπρου: Για ακόμη μια χρονιά στηρίζει έμπρακτα τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Διαχείριση δεδομένων υγείας μέσω Amazon Web Services
Θέλουν ΑΤΜ στην ύπαιθρο και σε απομακρυσμένες περιοχές οι ηλικιωμένοι