Powered by

Ηλίας Κόκκινος: Επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις το Smoothie Factory, σύντομα στη Λάρνακα

Ετοιμάζεται για επέκταση και σε άλλες πόλεις εκτός από τη Λευκωσία που δραστηριοποιείται σήμερα το Smoothie Factory, αρχίζοντας από τη Λάρνακα, ενώ ταυτόχρονα «ψάχνει» και για νέες γαστρονομικές εμπειρίες.

Σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, managing director του Smoothie Factory, Ηλίας Κόκκινος αποκαλύπτει τα επόμενα πλάνα και ταυτόχρονα μιλά για τις ιδιαιτερότητες του Κύπριου καταναλωτή καθώς και τις τάσεις που έχουν κερδίσει πολλούς οπαδούς, μεταξύ άλλων το veganism και detox.

«Ο Κύπριος καταναλωτής έχει ιδιαίτερα υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις, είναι ψαγμένος και ξέρει τι θέλει. Διακρίνεται για την προτίμησή του σε φρέσκα και υγιεινά γεύματα, δημιουργικά και γαστρονομικά ισορροπημένες επιλογές», υπογραμμίζει.

Παράλληλα, αναφέρει τις διαφοροποιήσεις που θα δούμε στο ανανεωμένο μενού του Smoothie Factory, που θα περιλαμβάνει νέες προτάσεις με με δημιουργικά πιάτα brunch, light Lunch, smoothies και cold pressed juices.

Ποιες είναι οι διαφοροποιήσεις που θα δούμε στο νέο μενού του Smoothie Factory;

Οι διαφοροποιήσεις που θα δούμε στο νέο ανανεωμένο μας μενού περιλαμβάνουν νέες γαστρονομικές προτάσεις με δημιουργικά πιάτα Brunch, Light Lunch, Smoothies και Cold Pressed Juices τα οποία συμβαδίζουν με τον ερχομό της άνοιξης και του καλοκαιριού, δηλαδή φρεσκάδα, φαντασία και ζωντάνια!

Στόχος μας να προσφέρουμε επιπρόσθετες επιλογές με πλούσια και ενδιαφέρουσα γαστρονομική εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα διατηρούμε τις αγαπημένες φανατικές γεύσεις του υφισταμένου μας μενού.

Η έμφαση στο ανανεωμένο μενού του Brunch είναι στα ανοιξιάτικα φρέσκα και υγιεινά συστατικά, προσφέροντας μια εμπλουτισμένη ποικιλία επιλογών για κάθε γούστο. Επίσης, έχουν προστεθεί νέα smoothies και χυμοί με έμφαση σέ εποχιακά φρέσκα φρούτα και υλικά.

Με το ανανεωμένο μας μενού, στοχεύουμε να παρέχουμε επιπρόσθετες επιλογές που θα ικανοποιούν κάθε γαστρονομικό γούστο.

smoothey factory 1

Ποια προϊόντα παραμένουν αγαπημένα των πελατών σας;

Αγαπημένα προϊόντα των πελατών μας που παραμένουν δημοφιλή περιλαμβάνουν τα κλασικά smoothies, όπως το Very Berry και το Peanut Butter Powerhouse, τα μοναδικά μας Superfood bοwls, καθώς και από το Brunch μενού ξεχωρίζουν τα Taco of Pancakes, Kataifi ala French και The Old Good Bagel.

Αυτά τα πιάτα εξακολουθούν ‘-μεταξύ άλλων- να είναι τα αγαπημένα των πελατών μας, λόγω της πλούσιας ξεχωριστής τους γεύσης και των αγνών υλικών που χρησιμοποιούνται.

Η διατήρηση των δημοφιλών επιλογών στο μενού μας αποτελεί προτεραιότητα, ενώ παράλληλα προσθέσαμε νέες επιλογές που είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουν χαμόγελα και θα αγαπηθούν πολύ.

«Ψαγμένος» ο Κύπριος καταναλωτής

Πώς θα περιγράφατε τον Κύπριο ως καταναλωτή σε σχέση με άλλους; Έχει θεωρείτε ιδιαιτερότητες και πώς τις χειρίζεστε;

Ο Κύπριος καταναλωτής έχει ιδιαίτερα υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις, είναι «ψαγμένος» και ξέρει τι θέλει! Διακρίνεται για την προτίμησή του σε φρέσκα και υγιεινά γεύματα, δημιουργικά και γαστρονομικά ισορροπημένες επιλογές.

Έχει ιδιαιτερότητες όπως η προτίμηση σε τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές γεύσεις twisted με πινελιές σύγχρονης γαστρονομίας και πάνω από όλα φρεσκάδα και προσοχή τόσο στην γεύση όσο και την παρουσίαση!

Ως Smoothie Factory προσπαθούμε πάντοτε να ανταποκρινόμαστε και να ξεπερνούμε τις προσδοκίες και απαιτήσεις των πελατών μας, αφουγκραζόμενοι τα ‘θέλω’ τους και παρέχοντας υγιεινές και νόστιμες επιλογές με τοπικά συστατικά και προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις τους.

smoothey factory 2

Τάσεις που έχουν αρχίσει να αποκτούν πολλούς οπαδούς, όπως το veganism, αλλά και φυσιολογικές εξελίξεις όπως η ευαισθητοποίηση της περιβαλλοντικής μας συνείδησης, πώς έχουν επηρεάσει τον τομέα σας και εσείς πώς έχετε ανταποκριθεί ως εταιρεία;

Οι τάσεις όπως το veganism, Juice Cleanse Detox και η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον έχουν επηρεάσει τον τομέα μας με την αύξηση της ζήτησης για υγιεινά, φυτικά και βιώσιμα προϊόντα.

Ως Smoothie Factory, ανταποκρινόμαστε προσφέροντας ευέλικτες επιλογές στο μενού μας που ανταποκρίνονται και απαντούν σε αυτές τις τάσεις.

Η επέκταση σε άλλες πόλεις

Υπάρχουν περισσότερα πλάνα στα σκαριά για το Smoothie Factory;

Ναι, υπάρχουν περισσότερα πλάνα στα σκαριά για το Smoothie Factory, εξετάζουμε την επέκταση μας και σε άλλες πόλεις, αρχίζοντας σύντομα από την Λάρνακα – θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε λεπτομέρειες πολύ σύντομα- αλλά ταυτόχρονα είμαστε σε συνεχές ψάξιμο για νέες γαστρονομικές εμπειρίες που ταυτίζονται με τις αξίες και το δημιουργικό μας ταπεραμέντο!

Δειτε Επισης

Κοινή επιθυμία όλων η θεσμοθέτηση του φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»-Συμμετείχαν πολλές μικρές επιχειρήσεις
Μεγάλη προσέλευση στο φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»-Αναδείχθηκαν οι μικρές επιχειρήσεις των ορεινών (pics)
Στόχος της Κυβέρνησης η στήριξη των επιχειρήσεων της υπαίθρου-Θα περιοδεύσει σε όλες τις επαρχίες ο Πρόεδρος
Τουρισμός: Ποσό ρεκόρ από την ταξιδιωτική βιομηχανία στο παγκόσμιο ΑΕΠ το 2024
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Παναγιώτης Σάββα: Καινοτομία στον τομέα του ποτού με κυπριακή παράδοση (video)
Πάμε Τρόοδος…Η πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας, οι μικρές επιχειρήσεις που συμμετέχουν και η ευκαιρία που τους δίνεται
Πώς πήγε το νέο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων-Τα «αυστηρά» και τα «γενναιόδωρα» Υπουργεία
Επιδόσεις που επιβεβαιώνουν την σωστή πορεία της κυπριακής οικονομίας...
SKY express: Διευρύνει το δίκτυο συνεργασιών με την ITA Airways-Περισσότερες επιλογές στους επιβάτες από Ελλάδα και Κύπρο