Powered by

Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό

Στον φιλόξενο χώρο του νέου καταστήματος Bean Bar Κολωνακίου, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της αλυσίδας στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου ένα ξεχωριστό press event, με ιδιαίτερο γευστικό ενδιαφέρον. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε χαλαρό περιβάλλον με εξωτική ομορφιά, προσεγμένες αλμυρές και γλυκές παρασκευές, που πρωταγωνιστούν στο μενού των καταστημάτων στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία (κτίριο 360) και στη λεωφόρο Κολωνακίου στη Λεμεσό.

Στο ξεχωριστό γαστρονομικό αυτό ταξίδι καλωσόρισε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους η Brand Manager της αλυσίδας Bean Bar κ. Αντωνία Κουμέττου, η οποία δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε, και επίσημα πια, το δωδέκατο μέλος της οικογένειας Bean Bar, σε ένα προσεγμένο περιβάλλον που αναδεικνύει τη φρέσκια φιλοσοφία της αλυσίδας μας, εκπέμπει την αισιόδοξη φύση του brand και εντείνει την ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων που υπόσχεται ο κατάλογός μας.”

Το κατάστημα Bean Bar Κολωνακίου ακολουθεί τα ίδια πρότυπα λειτουργίας με το Bean Bar 360 και συμβάλλει στην υλοποίηση των στόχων του brand, προσφέροντας μία νέα εμπειρία φιλοξενίας, με ποιοτικό φαγητό, καφέ και ποτά, σε έναν καλαίσθητο χώρο με εξωτική εσάνς. Επιπλέον, αποτελεί τον νέο all-day προορισμό της πόλης. Υιοθετώντας την ίδια φιλοσοφία με το εμβληματικό κατάστημα στο κτίριο 360, το Bean Bar Κολωνακίου φέρνει στη Λεμεσό τις εξαιρετικές προτάσεις για πρωινό, brunch, μεσημεριανό και βραδινό, που ενθουσίασαν το γαστρονομικό κοινό της πρωτεύουσας. Το μενού υπογράφει ο ταλαντούχος head chef, των Bean Bar, Στέλιος Λοΐζου και η καταρτισμένη ομάδα του. Μέλος της ξεχωριστής ομάδας αποτελεί πλέον και ο γνωστός pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, που σε συνεργασία με τον head chef Λοΐζου εμπλούτισε ακόμα περισσότερο το μενού με τις γλυκές παρασκευές, τις οποίες επιμελήθηκε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο head chef Στέλιος Λοΐζου και ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης παρουσίασαν τα πιάτα στο κοινό, προσφέροντας μια λεπτομερή ξενάγηση στον υπέροχο και γευστικό κόσμο της αλυσίδας Bean Bar. Όπως ανέφεραν, όλα τα πιάτα του μενού διακρίνονται για τη δημιουργικότητα, την αρμονία των γεύσεων και των συνδυασμών, την εξαιρετική τους ποιότητα και τη φρεσκάδα των υλικών.

Στην εκδήλωση, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αφήνοντας μία καλή γεύση σε όλους, παραβρέθηκαν συνεργάτες, μέλη του προσωπικού της εταιρείας C. A. Papaellinas Emporiki Ltd, food influencers και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

DIO08826

DIO09038

DIO09404

EVENT SCREENS CHEFS-01

TONY2067

TONY2074

TONY2119

TONY2132

TONY2138

TONY2207

TONY2260

TONY2292

TONY2351

TONY2362

Δειτε Επισης

Οι μεταβλητές που καθορίζουν την στρατηγική των ξενοδοχείων στην Κύπρο-Γεωπολιτικά, οικονομία, περιβάλλον
Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
La Plage Nespresso στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024
Aegean Airlines: Σχεδιάζει νέους προορισμούς και προϊόντα-Οι κινήσεις το φετινό καλοκαίρι
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Ο χάρτης των ξενοδοχείων της Κύπρου-Η κατάταξη, η δυναμικότητα, η γεωγραφική κατανομή και η... αδειοδότηση
Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες
Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στη καρδιά της Λευκωσίας