Νicosia Mall: Η απόλυτη εμπειρία shopping και διασκέδασης

Το Nicosia Mall, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου άνοιξε τις πόρτες του πριν 5 χρόνια για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, ως ο απόλυτος προορισμός για ψώνια, φαγητό ή ποτό και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους, οικογένειες και παρέες.

Με 144 καταστήματα και κιόσκια, και με μια τεράστια γκάμα διεθνών brands, κάποια εκ των οποίων βρίσκονται εκεί αποκλειστικά, το Nicosia Mall ετοιμάζεται να υποδεχτεί 5 νέες αφίξεις εντός του πρώτου εξαμήνου του 2024.

2

Το 2023, 5,472.635 άτομα, επέλεξαν να το επισκεφθούν για να απολαύσουν κάθε τι που προσφέρει στους εντυπωσιακούς χώρους του.

Το Νicosia Mall διαθέτει 110.000 τ.μ. καλυμμένους χώρους και 1700 δωρεάν θέσεις στάθμευσης, ανάμεσά τους θέσεις στάθμευσης αναπήρων και θέσεις για δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Επιπλέον, με τη λειτουργία του συστήματος Smart Parking, υποδεικνύεται με τους πράσινους και κόκκινους σηματοδότες, αντίστοιχα η διαθεσιμότητα ή μη.

Στο αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο τρέχουν οι πιο ωραίες καμπάνιες και πραγματοποιούνται οι μεγαλύτεροι διαγωνισμοί και Giveaways, σε συνεργασία με τα καταστήματα και συνεργάτες του, για δώρα, διαμονή σε ξενοδοχεία, ταξίδια για διακοπές στο εξωτερικό κ.ά. Εδώ θα βρεις ακόμη τις καλύτερες εμπορικές ενέργειες και τις πιο απίθανες δραστηριότητες για παιδιά.

3

Μοντέρνο, φωτεινό και καθαρό, το Nicosia Mall είναι πλήρως εναρμονισμένο με τον περιβάλλοντα χώρο. Από το 2023 λειτουργεί μάλιστα με φωτοβολταικά panels ισχύος 2mkw τα οποία καλύπτουν το 30% της ολικής κατανάλωσης σε ηλεκτρισμό. Στόχος μέχρι το 2030 να έχει μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Πέρα από την ηγετική του θέση στον τομέα της δραστηριοποίησής του, το Nicosia Mall ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την επικοινωνία θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία μας.

4

Θερινός κινηματογράφος

Το Open air Cinema των Rio Premier Cinemas στον χώρο Plaza του Nicosia Mall, λειτούργησε για πρώτη φορά το 2021 και αγκαλιάστηκε αμέσως από τους σινεφίλ με την προσέλευση να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Οι νότες απόλαυσης και δροσιάς του καλοκαιρινού σινεμά, προσφέρονται μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, που περιλαμβάνει νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες.

5

Christmas Teddy Bears

Οι τεράστιοι λούτρινοι αρκούδοι, τα τελευταία χρόνια κατά την περίοδο των Χριστούγεννων βρίσκονται σε κάθε γωνιά του Nicosia Mall, σε εστιατόρια, σινεμά και καταστήματα, την υπεραγορά αλλά και κάτω από το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με τη στήριξη καταστημάτων και συνεργατών, σε 3 χρόνια το Nicosia Mall μάζεψε €51,500 τα οποία δόθηκαν σε οργανισμούς που στηρίζουν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

6

Γνωρίζεις ότι στο Nicosia Mall θα βρεις:

  • Information Desk, Ασφάλεια 24/7 και σταθμό Πρώτων βοηθειών
  • Υπηρεσίες για διευκόλυνση αναπήρων, νέων μητέρων και βρεφών
  • Free WiFi, ATM και 4 mobile charging stations
  • Hair salon, Nail care, Watch repair
  • Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Nicosia Mall Digital Community

  • Facebook 50k
  • Instagram 11.8k
  • Newsletter 11k

To Nicosia Mall είναι υποψήφιο στα βραβεία INBUSINESS AWARDS 2023 στην κατηγορία ΕΜΠΟΡΙΟ-BIOMHXANIA

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε ο 15ος Κυπριακός Διαγωνισμός Οίνου-Διαγωνίστηκαν 27 οινοποιεία
Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με την Τουρκία
Φωνάζουν για απανωτές αυξήσεις στο χοιρινό οι υπεραγορές-Ζητούν παρέμβαση των θεσμών
Με μεγάλη επιτυχία η απογευματινή εκδήλωση της Gaggenau στη Λευκωσία (pics)
Άλκης Γαλατόπουλος: Πορεία πέραν των 60 ετών για την Novario-Tι είπε για την προσθήκη των προϊόντων Gaggenau
R. Ramalho: Τα προϊόντα Gaggenau προσφέρουν την εμπειρία της πολυτέλειας
Έρχεται νέα υπερσύγχρονη υπεραγορά Αλφαμέγα στο Παραλίμνι-Όλες οι πληροφορίες
Θέλουν να βάλουν πίεση σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των τιμών στο λιανεμπόριο-Η πρόθεση της Βουλής
Κίνα: Άλμα 26,7% στις πωλήσεις επιβατικών οχημάτων στο τετράμηνο
Jumbo: Αυξημένες κατά περίπου 3% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τετράμηνο