Νέα πολυώροφη μεικτή ανάπτυξη με διαμερίσματα, καταστήματα και γραφεία στην Πάφο (photos)

Την κατασκευή και λειτουργία πολυώροφης ανάπτυξης μεικτών χρήσεων, στον Δήμο Πάφου, προγραμματίζει η A.C. Prospecta Homes Services.

Το προτεινόμενο έργο, το οποίο εξασφάλισε την έγκριση του Τμήματος Περιβάλλοντος, περιλαμβάνει ένα συγκρότημα τεσσάρων πολυώροφων κτηρίων, με 15 επίπεδα, δύο υπόγειους χώρους στάθμευσης, ισόγειο και 12 ορόφους, συνολικού ύψους 60 μέτρων.

prospecta2

Στα υπό μελέτη τεμάχια, εκτός από τα πολυώροφα κτήρια, συμπεριλαμβάνονται χώροι πρασίνου, ένας χώρος εμπορικού κέντρου, χώροι στάθμευσης και κοινόχρηστοι εξωτερικοί χώροι. Μεταξύ άλλων, το έργο θα διαθέτει καταστήματα, γραφειακούς χώρους, γυμναστήριο και πισίνες στον τελευταίο όροφο.

prospecta3

Αναλυτικά, το υπό μελέτη έργο, το οποίο χωροθετείται στον Άγιο Θεόδωρο, αποτελείται από το κτήριο Α, το οποίο αποτελείται από 15 επίπεδα και το κτήριο Β που είναι ισόγειος χώρος.

Τι θα περιλαμβάνει
Στον 1ο όροφο (επίπεδο 4) υπάρχουν οι προθάλαμοι των κλιμακοστασίων, καλυμμένες βεράντες και ανελκυστήρες. Ο 2ος όροφος (επίπεδο 5) αποτελεί τον πρώτο όροφο γραφείων και ο 3ος όροφος (επίπεδο 6) αποτελεί τον δεύτερο όροφο γραφείων.

prospecta

Ο 4ος όροφος (επίπεδο 7) αποτελεί τον πρώτο όροφο κατοικιών, 6 καλυμμένες βεράντες και ένα γυμναστήριο, ο 5ος όροφος (επίπεδο 8) αποτελεί τον δεύτερο όροφο κατοικιών και έχει 6 καλυμμένες βεράντες, ο 6ος όροφος (επίπεδο 9) αποτελεί τον τρίτο όροφο κατοικιών και έχει 8 καλυμμένες βεράντες, ο 7ος όροφος (επίπεδο 10) αποτελεί τον τέταρτο όροφο κατοικιών και έχει 7 καλυμμένες βεράντες, ο 8ος όροφος (επίπεδο 11) αποτελεί τον πέμπτο όροφο κατοικιών και έχει 8 καλυμμένες βεράντες, ο 9ος όροφος (επίπεδο 12) αποτελεί τον έκτο όροφο κατοικιών και έχει 8 καλυμμένες βεράντες και δύο αποθήκες ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, ο 10ος όροφος (επίπεδο 13) αποτελεί τον έβδομο όροφο κατοικιών και έχει 8 καλυμμένες βεράντες και 2 αποθήκες ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, ο 11ος όροφος (επίπεδο 14) αποτελεί τον όγδοο όροφο κατοικιών και έχει 5 καλυμμένες βεράντες και 2 αποθήκες ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Τέλος, ο 12ος όροφος (επίπεδο 15) αποτελεί τον έβδομο όροφο κατοικιών και έχει 2 καλυμμένες βεράντες.

prospecta5

Το συνολικό εμβαδόν των τεμαχίων είναι 8,212 τ.μ. Για την υλοποίηση της ανάπτυξης θα παραχωρηθεί εμβαδόν 1,231.8 τ.μ. για δημόσιο χώρο πρασίνου. Το συνολικό εμβαδόν κάλυψης από την υλοποίηση των κτηρίων θα είναι 3,253 τ.μ.. Στο νότιο σύνορο η πρόσβαση είναι εφικτή από την οδό Περσεφόνης και στο δυτικό σύνορο από την οδό Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Δειτε Επισης

Δήμος Έγκωμης: Θέμα της Κυβέρνησης η αξιοποίηση της Κρατικής Έκθεσης
Εξοχικές βίλες και οικιστικά ακίνητα για ανάπτυξη σε μειωμένες τιμές στην Πάφο από την Gordian
Σε τροχιά υλοποίησης 30 παραθαλάσσιες επαύλεις αξίας €20 εκατ. στην Πέγεια
Εγκαινιάστηκε η πρώτη φάση ανάπλασης ιστορικού κέντρου της Αγίας Φύλας
ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής-Τρεμιθούσας
Μείωση 1,57% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Απρίλιο
ΕΒΕ Πάφου: Εντός Μαΐου η επιλογή της αναδόχου εταιρείας για προέκταση λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Πάφο
Όμιλος Λεπτός: Παραμένει πρωταθλήτρια στην πώληση ακινήτων σε ξένους υπηκόους η Πάφος
Συνεχίζει στην προεδρία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ο Ανδρέας Δημητριάδης