Powered by

Love Rat: Η τηλεοπτική σειρά που γυρίστηκε στην Κύπρο θα μεταδοθεί στη Βρετανία

Μια νέα μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή γυρισμένη αποκλειστικά στην Κύπρο θα προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το "Love Rat", μια δραματική σειρά τεσσάρων επεισοδίων, θα μεταδοθεί από το Channel 5 της Βρετανίας, που ανήκει στην Paramount Global.

Η παραγωγή αυτή έχει εγκριθεί από το Cyprus Film Commission και προωθεί τα τουριστικά χαρακτηριστικά του τόπου μας, ιδιαίτερα της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά.

Κατά τη διάρκεια της παραγωγής απασχολήθηκαν 48 Κύπριοι επαγγελματίες.

LOVE RAT_EPISODE 1_DSC_5596 copy

Όπως τονίζεται από την παραγωγή αυτής της τηλεοπτικής σειράς στην Κύπρο, η χώρα μας εξελίσσεται σε κέντρο αξιόλογων διεθνών τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, εξέλιξη που ήταν μεταξύ των στόχων μας για προσέλκυση ξένων κινηματογραφικών παραγωγών.

Το Love Rat ανατέθηκε για το Channel 5 από τον Sebastian Cardwell, Deputy Chief Content Officer, UK στην Paramount και παράγεται από τα Clapperboard Studios του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Clapperboard MD Mike Benson και Andy Morgan, με τον Jonathan Phillips ως παραγωγό και την Polly Buckle (A Discovery of Witches) ως επικεφαλής σεναριογράφο.

LOVE RAT_EPISODE 3_DSC_5956 copy

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Sally Lindsay, Neil Morrissey, Gerald Kyd και Ramon Tikaram.

Δειτε Επισης

Με οριακά κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Τρίτη
Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη-Η θέση της Κύπρου (γραφήματα)
Κρίνεται στον φορέα κυκλοφοριακών ζητημάτων η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας για την Μακαρίου
Κατ' ιδίαν συνάντηση Μιχάλη Αντωνίου με τον ΓΔ του ILO στη Γενεύη-Οι προσπάθειες για μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού
Στη Γενεύη συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία των κοινωνικών εταίρων για τη Σύνοδο του ILO ο Γιάννης Παναγιώτου
ΠτΔ: Στόχος η Μεσόγειος να γίνει πλατφόρμα συνεργασίας-Προώθηση στρατηγικών συνδεσιμότητας σε όλα τα επίπεδα
Ανοδικά έκλεισε η εβδομάδα στο ΧΑΚ-Εβδομαδιαίες ζημιές 0,25%
Λιου Τζιαντσάο (ΚΚΚ): Η Κύπρος έχει καταστεί για άλλη μια φορά πύλη για τη συνεργασία Κίνας-Ε.Ε.
Ετήσια αύξηση 1,5% στους εργαζόμενους και 1,9% στις ώρες εργασίας το πρώτο τρίμηνο
Ενίσχυση συνεργασίας Κύπρου-FAO στους τομείς διαχείρισης υδάτινων πόρων, σπατάλης τροφίμων και επισιτιστικής ασφάλειας