Avenue 15: Το premium επιχειρηματικό κέντρο της Λεμεσού στη Μακαρίου

Ένα από τα πιο καινοτόμα έργα της Property Gallery, στην καρδιά της Λεμεσού, το "Avenue 15" βρίσκεται πλέον σε πλήρη λειτουργία. Το premium επιχειρηματικό κέντρο Α κατηγορίας έχει ήδη καθιερωθεί ως ορόσημο για την πόλη, χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό του και την κορυφαία τοποθεσία του επί της Λεωφόρου Μακαρίου, σε μια από τις πιο δραστήριες επιχειρηματικές περιοχές της Λεμεσού.

Το 8όροφο επιχειρηματικό κέντρο χαρακτηρίζεται από το κομψό και αξιοπρόσεκτο στυλ, στοιχεία που το αναδεικνύουν ως το μέρος, όπου ο καθένας θα επιθυμούσε να δραστηριοποιείται, καθώς η εσωτερική του δομή και σχεδιασμός παρέχουν πρακτικότητα και άνεση στους ενοικιαστές.

Πόλος έλξης τα εστιατόρια-Άνοιξε το «Porto Hydra»
Το "Avenue 15" αποτελείται από 6 πολυτελή open plan γραφεία, ένα σε κάθε όροφο, υπόγειο χώρο στάθμευσης δύο επιπέδων και χώρους εστίασης με ημιωρόφους στο ισόγειο.

Παράλληλά σημειώνεται ότι το νέο «talk of the city» ιταλικό εστιατόριο «Salone» και το ασιατικό εστιατόριο «Shibui» λειτουργούν ήδη στους χώρους του "Avenue 15", ενώ πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό και το κομψό ελληνικό εστιατόριο «Porto Hydra».

Μετά το "Avenue 15", έρχεται το "Unit"
Αξίζει να σημειωθεί ότι, λόγω της εξαιρετικά υψηλής ζήτησης σε χώρους γραφείων προς ενοικίαση στη Λεμεσό, το "Avenue 15" έχει ήδη ενοικιάσει τόσο τα διαθέσιμα γραφεία, όσο και τα καταστήματα. Συνεπώς η Property Gallery, προκειμένου να καλύψει τις υψηλές ανάγκες ζήτησης της αγοράς, κατασκευάζει μια ακόμα μονάδα επιχειρηματικής δραστηριοποίησης δίπλα στο "Avenue 15" , το "Unit".

avenueproperty2

Πέρα από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τις κατασκευαστικές εργασίες, η Property Gallery έχει αναλάβει τη διαχείριση του "Avenue 15", προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους ενοικιαστές του. Επί του παρόντος, η εταιρεία αναπτύσσει άλλα 5 επιχειρηματικά κέντρα σε εξαιρετικές τοποθεσίες στη Λεμεσό.

Η Property Gallery έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο αξιόπιστες και έγκυρες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων στη Λεμεσό. Τα έργα της εταιρείας βασίζονται σε σύγχρονα αρχιτεκτονικά σχέδια, τα οποία συνδυάζονται με κορυφαίες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας.

Η ομάδα της Property Gallery έχει κατακτήσει κορυφαία επιχειρηματική φήμη και αναγνώριση στην επαγγελματική κοινότητα με 49 διεθνή βραβεία για τον σχεδιασμό, την ποιότητα και την καινοτομία. Επιπλέον, έχει παραδώσει περισσότερα από 55 έργα, ενώ 30 ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη. Τέλος σημειώνεται ότι η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων με περισσότερα από 500 ακίνητα, το οποίο επεκτείνεται συνεχώς.

Δειτε Επισης

Γιώργος Πέτρου: Μετά από δύο χρόνια μείωση κόστους ηλεκτρισμού-Μόνη λύση οι ΑΠΕ
Πέραν των 66 εκατ. στο ταμείο της Logicom-Ολοκληρώθηκε η πώληση των μετοχών της στην Ελληνική στην Eurobank
Σε έμπειρα χέρια η προεδρία του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών-Το who is who του Μιχάλη Παναγίδη
Μια ομιλία πηγή έμπνευσης και σαφής οδοδείκτης για το προσωπικό της Logicom από τον Βαρνάβα Ειρήναρχο
Το SIL Accelerator της KPMG Κύπρου: Όσα δήλωσαν οι επικεφαλής του προγράμματος στο IN Business TV (video)
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Υπεραγορών-Πρόεδρος ο Μιχάλης Παναγίδης
Στο επίκεντρο τα δημόσια έργα με πρωτοβουλία ΕΤΕΚ
Σε τροχιά υλοποίησης το Yacht Club στη μαρίνα Λάρνακας-Συνήλθε η επιτροπή για τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό
Αναβάθμιση από S&P’s και στην επενδυτική βαθμίδα η Τράπεζα Κύπρου
Ιστορίες και βιώματα μιας 17χρονης πορείας στο κυπριακό επιχειρείν...Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης μοιράζεται εμπειρίες