Το InBusinessNews στην πρώτη πτήση της Cyprus Airways προς Βρυξέλλες... Αποκλειστικά πλάνα (vid)

H Cyprus Airways επεκτείνει το διεθνές της δίκτυο με νέα διαδρομή, στα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης, στο διοικητικό της κέντρο, εκεί όπου παίρνονται οι μεγαλύτερες αποφάσεις: Στις Βρυξέλλες.

Η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα στις 5 Φεβρουαρίου 2024, την έναρξη της πτήσης που συνδέει τη Λάρνακα με τις Βρυξέλλες, η οποία θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, σηματοδοτώντας έτσι ένα σημαντικό βήμα στην αποστολή της να ενώσει την Κύπρο με παγκόσμιους προορισμούς.

Η παρθενική πτήση πραγματοποιήθηκε με επιβάτες λειτουργούς των ΜΜΕ, ανώτερα στελέχη της εταιρείας και άλλους τυχερούς ταξιδιώτες.

Η Cyprus Airways άνοιξε τα φτερά της προς την πρωτεύουσα του Βελγίου και η δημοσιογράφος μας Μόνικα Αλετράρη μοιράστηκε την εμπειρία της από το κατάμεστο επιβατικό αεροσκάφος, αναδεικνύοντας την άνεση και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στην πτήση.

Το βίντεο του INBusiness TV, καλύπτει επίσης, τα εγκαίνια, που πραγματοποιήθηκαν κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, όπου παρουσιάστηκαν οι λεπτομέρειες και οι προσδοκίες από τη νέα αεροπορική σύνδεση.

Στα εγκαίνια, ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, Χρίστος Λιμνατίτης, προέβη σε σύντομο χαιρετισμό μέσα από τον οποίο εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα αυτή διαδρομή στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της πολιτικής, του πολιτισμού και του τουρισμού.

Καλωσορίζοντας τους επιβάτες, υποσχέθηκε μια ευχάριστη εμπειρία ταξιδιού με το καινούργιο Airbus A220-300, ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον αεροσκάφη της αγοράς, όπως ανέφερε.

Ο Τάσος Μιχαήλ, Εκτελεστικός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways, ανέφερε ότι η νέα διαδρομή διεκπεραιώνεται με τα καινούργια αεροσκάφη Α220-300, τα οποία παρέχουν την πιο εντυπωσιακή business class στην ευρωπαϊκή αγορά μεσαίων αποστάσεων και πως προσφέρουν άνετο χώρο στο πίσω μέρος της καμπίνας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πτήση της Cyprus Airways που συνδέει την Κύπρο με την καρδιά της Ευρώπης, τις Βρυξέλλες, όπως και το πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας για το καλοκαίρι του 2024 μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.cyprusairways.com.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ