Ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ εξελέγη εξωτερικό μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Ιονίου Πανεπιστημίου

Ιδιαίτερη τιμή για το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), αποτελεί η εκλογή του Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητή Παναγιώτη Ζαφείρη, ως εξωτερικού μέλους του Συμβουλίου Διοίκησης του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Ιονίου Πανεπιστημίου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024. Το Συμβούλιο Διοίκησης αποτελείται από έντεκα μέλη, εκ των οποίων έξι μέλη είναι εσωτερικά και τα πέντε είναι εξωτερικά. Η θητεία των μελών τού Συμβουλίου είναι τετραετής.

«Ευχαριστώ θερμά τα εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν σ’ αυτήν τη σημαντική θέση. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τιμήσω την εμπιστοσύνη που επέδειξαν προς το πρόσωπό μου», έγραψε στα ΜΚΔ, ο Καθηγητής Ζαφείρης.

Σημειώνεται ότι το ΤΕΠΑΚ διατηρεί Μνημόνιο Συνεργασίας με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο του στρατηγικού στόχου τού Πανεπιστημίου για ανάπτυξη και ενίσχυση της εξωστρέφειας και της διεθνοποίησής του, μέσω της διεύρυνσης και εμβάθυνσης των συνεργειών και συνεργασιών του με άλλα Πανεπιστήμια.

Η εκλογή του Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ στο Συμβούλιο Διοίκησης του Ιονίου Πανεπιστημίου θα ενδυναμώσει περαιτέρω τις διμερείς σχέσεις και τη μέχρι σήμερα συνεργασία μεταξύ των δύο δημόσιων Πανεπιστημίων της Κύπρου και της Ελλάδας, στους τομείς της εκπαίδευσης και της έρευνας.

Δειτε Επισης

Ντέμης Χασάμπης: Ο Κύπριος που κατέκτησε το Νόμπελ και την κορυφή της τεχνητής νοημοσύνης
Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Frederick ο διακεκριμένος Καθηγητής Jeffrey Sachs
Tariff(α)s εκ πεποιθήσεως…Η φιλοσοφία και κοινωνικοοικονομική θεώρηση πίσω από το φορολογικό κρεσέντο του Τραμπ
Τιμητική διάκριση στην Ελλάδα για τον Ε/κ επιχειρηματία και συγγραφέα Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου
Η Χριστίνα Πέτρου εκπροσωπεί την Κύπρο στη Milan Design Week
ΤΕΠΑΚ: Βράβευση ερευνήτριας Δρ. Πηνελόπης Κωνσταντίνου στα Βραβεία Έρευνας του ΙδΕΚ
Theo Paphitis: Το success story, το Dragon’s Den και η κατάκτηση της κορυφής του λιανεμπορίου
Η Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ISHCCO-Τιμή για το ΕΤΕΚ
Ο Χάρης Χατζησάββας COO της Astras Group of Companies και Astras Oncology Network
Global Leader ο Δημήτρης Σκουρίδης-Ανάμεσα στους κορυφαίους 100 διεθνείς ηγέτες για το έτος 2025