VTN Group: Απέκτησε ακόμη ένα ακίνητο, ανακοινώνει καινούργιες συνεργασίες και δραστηριότητες

Στην απόκτηση, με αγορά από την Themis Portfolio Management, ενός ακόμη ακινήτου, το 8ο κατά σειρά, στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου, προχώρησε η VitaTrace Nutrition (VTN Group), την ίδια ώρα που ετοιμάζεται για ανακοινώσεις καινούργιων συνεργασιών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στον τομέα δραστηριοποίησής της.

Πρόκειται για το ακίνητο της εταιρείας Α. Μ. Ιακωβίδης Λτδ (πρώην Bebe Chic), εργοστάσιο παρασκευής παιδικών υποδημάτων, που βρίσκεται στην οδό Πομπηίας, αριθμός 7.

Σκοπός της νέας αγοράς, όπως ανέφερε μιλώντας στο InBusinessNews ο γενικός διευθυντής της VTN Group Κυριάκος Ν. Αγκαστινιώτης, είναι η κατεδάφιση του υφιστάμενου κτιρίου παραγωγής υποδημάτων του 1980 και η ανέγερση επιπρόσθετων βιομηχανικών αποθηκευτικών και γραφειακών εγκαταστάσεων για χρήση από τον όμιλο.

Σημειώνεται πως ο όμιλος VTN διαθέτει σήμερα οκτώ όμορα/συνορεύοντα γειτνιάζοντα τεμάχια στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου με συνολικό εμβαδό περίπου 22 000 τ.μ., στα οποία στεγάζονται γραφειακές, παραγωγικές και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις περίπου 10 000 τ.μ.

«Είμαστε μια δεμένη οικογένεια και μια άρτια οργανωμένη επιχείρηση με εξαγωγικές δραστηριότητες στην Ευρώπη, Μέση και Άπω Ανατολή, αλλά και με κυρίαρχη θέση στην κυπριακή αγορά», τόνισε ο Κυριάκος Ν. Αγκαστινιώτης, για να υποδείξει πως η VitaTrace Nutrition αντιπροσωπεύει στην Κύπρο τις κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες στον χώρο της υγείας και διατροφής, τόσο των παραγωγικών ζώων όσο και των ζώων συντροφιάς (pets).

Μάλιστα, ο κ. Αγκαστινιώτης προανήγγειλε, καινούργιες και πολύ ενδιαφέρουσες, κατά την έκφρασή του, συνεργασίες και επιχειρηματικές δραστηριότητες στον τομέα δραστηριοποίησης της εταιρείας.

«Έτσι», κατέληξε, «θα συνεχίσουμε με πρόγραμμα, μελέτη και σκληρή δουλειά, τιμώντας την μνήμη του ιδρυτή της εταιρείας μας, μ. Ευριπίδη Κ. Αγκαστινιώτη».

Δειτε Επισης

Στις καλένδες η εμπορική συμφωνία της Ε.Ε. με τη ζώνη Mercosur
Νέα συλλογή κοσμημάτων και ρολογιών Dolce & Gabbana
Δύο χρόνια στην Κύπρο γιορτάζει το Wolt Market με προσφορές και μοναδικά δώρα
Ευρωζώνη: Στα €24,1 δις το εμπορικό πλεόνασμα τον Μάρτιο
Το καινούργιο τηλεοπτικό σποτ της ΚΕΑΝ με πρωταγωνιστή για μια ακόμη χρονιά τον Λούκα Γιώρκα(vid)
Το πολυβραβευμένο κολλαγόνο Zooki, τώρα και στην Κύπρο
Κίνα: Απειλεί την Ε.Ε. με περιορισμούς στις εισαγωγές γαλακτοκομικών και κρασιών
Οι μάρκες αυτοκινήτων που επέλεξαν οι αγοραστές-Σε ανοδική τροχιά η αγορά
Ολοκληρώθηκε ο 15ος Κυπριακός Διαγωνισμός Οίνου-Διαγωνίστηκαν 27 οινοποιεία
Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με την Τουρκία