BOX NOW: Η ελληνική εταιρεία υβριδικών logistics και τεχνολογίας που μπήκε στην κυπριακή αγορά

Στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο, αλλά και την αξιοποίηση της τεχνολογίας στις ταχυμεταφορές επενδύει μία ελληνική εταιρεία υβριδικών logistics και τεχνολογίας.

Η BOX NOW, η οποία επεκτάθηκε πριν από μερικούς μήνες στην κυπριακή αγορά προσφέρει σύγχρονες και αυτοματοποιημένες υπηρεσίες αποστολής και παράδοσης δεμάτων μέσω lockers.

Τοποθετημένα σε σχεδόν 90 σημεία σε όλη την Κύπρο, ανάμεσά τους έξω από εμπορικά κέντρα, υπεραγορές, πρατήρια καυσίμων, εμπορικά καταστήματα, περίπτερα, café και βιβλιοπωλεία, τα lockers της BOX NOW είναι προσβάσιμα 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα με δέματα από κυπριακά ηλεκτρονικά καταστήματα που παραδίδονται την επόμενη μέρα και δέματα από ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα που παραδίδονται σε μέχρι τρεις εργάσιμες μέρες.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω της BOX NOW είναι:

  • Παραλαβή από e-shop

Σε αυτή την περίπτωση, ακολουθείται η συνήθης διαδικασία παραγγελίας σε ένα e-shop. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, επιλέγεται ως μέσο παράδοσης η επιλογή «Παράδοση από Θυρίδα BOX NOW» και στη συνέχεια το επιθυμητό locker που εξυπηρετεί τον πελάτη.

Αν το e-shop είναι στην Κύπρο, η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αλλιώς, αν το e-shop βρίσκεται στην Ελλάδα, τότε η παράδοση θα γίνει σε τρεις εργάσιμες ημέρες στο επιλεγμένο locker.

boxnow2

Τότε, ο πελάτης λαμβάνει ένα SMS, το οποίο του δίνει τον κωδικό PIN για το άνοιγμα της θυρίδας, καθώς και οδηγίες προς το επιλεγμένο BOX NOW locker.

Έτσι, πηγαίνοντας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο locker, καταχωρεί το PIN και η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα, για να παραλάβει την παραγγελία του. Το δέμα θα περιμένει τον πελάτη στη θυρίδα μέχρι και τρεις ημέρες από την παράδοσή του.

  • Υπηρεσία «Στείλε δέμα»

Μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας «Στείλε δέμα», ο αποστολέας μπορεί να αποστείλει το δέμα του από locker σε locker εντός Κύπρου, καθώς και από Κύπρο προς Ελλάδα.

Η διαδικασία αποστολής δέματος γίνεται αποκλειστικά μέσω του website της BOX NOW (https://steiledema.boxnow.cy/home) χωρίς να απαιτείται παρουσία σε φυσικό κατάστημα, χωρίς ογκομετρική χρέωση και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (24/7).

Η εταιρεία έχει ανοίξει τον δρόμο στους λιανοπωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου για να προσφέρουν μία πιο βολική και ασφαλή επιλογή παράδοσης για τους πελάτες τους.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια για τα ντουλάπια της και προωθεί ψηφιακές, φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παράδοσης.

Δειτε Επισης

Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Το διάταγμα (pics)
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης