H PCE HI-TECH SOLUTIONS επενδύει στο Soft1 Cloud ERP Series 6

Η PCE HI-TECH SOLUTIONS, κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία σε θέματα πληροφορικής, επέλεξε την πρωτοποριακή λύση Soft1 Cloud ERP Series 6 της SoftOne Κύπρου για τη μετάβασή της στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή μέσα από απλά και εφικτά βήματα.

Η λύση Cloud ERP της SoftOne καλύπτει πλήρως τις αυξημένες ανάγκες μηχανογράφησης της PCE, ενοποιώντας την οικονομική και εμπορική δραστηριότητα -καθώς και τη διαχείριση των σχέσεων με πελάτες- σε μία σύγχρονη πλατφόρμα λογισμικού, εξασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνεργασία των επιμέρους τμημάτων της εταιρείας. Πλήρως παραμετροποιήσιμο, το Soft1 Cloud ERP Series 6 ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις λειτουργίας της PCE HI-TECH SOLUTIONS, προσφέροντας άψογη οργάνωση και απλοποίηση των καθημερινών διαδικασιών της εταιρείας.

Η υλοποίηση ενσωματώνει επίσης την πρωτοποριακή mobile εφαρμογή Soft1 360, η οποία επεκτείνει την εμβέλεια της κεντρικής εγκατάστασης Soft1, επιτρέποντας στους τεχνικούς της εταιρείας την άμεση καταγραφή και συνεχή παρακολούθηση (της κατάστασης )όλων των αιτημάτων επιδιορθώσεων από όπου και εάν βρίσκονται, μέσω οποιασδήποτε συσκευής.

Αξιοποιώντας τις διευρυμένες δυνατότητες αυτοματοποίησης (εργασιών) του Soft1 Cloud ERP Series 6, η PCE HI-TECH SOLUTIONS είναι σε θέση να διεκπεραιώνει μαζικά τις τιμολογήσεις των πελατών της, μειώνοντας κατά 20% τον απαιτούμενο χρόνο καταχώρησης των σχετικών παραστατικών. Την ίδια στιγμή, διαχειρίζεται εύκολα και αποτελεσματικά τα Serial Numbers των χιλιάδων διακινούμενων κωδικών της, παρακολουθώντας με ακρίβεια την πορεία κάθε πώλησης ανά πελάτη: από τη λήψη και εκτέλεση της παραγγελίας έως το after-sales serivce.

Αναφερόμενoς στην εγκατάσταση και λειτουργία του Soft1 Cloud ERP Series 6, ο κ. Βαγγέλης Καρασούλας, Γενικός Διευθυντής της PCE HI-TECH SOLUTIONS, σημείωσε: «Αξιοποιώντας το εύρος των λειτουργικών δυνατοτήτων του Soft1 Cloud ERP Series 6, αυτοματοποιούμε πλήρως την εκτέλεση όλων των καθημερινών διαδικασιών της επιχείρησής μας, επιτυγχάνοντας μείωση του κόστους λειτουργίας, καθώς και βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών μας».

Δειτε Επισης

Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας