Το κατάστημα TIMS προσεχώς στο MYMALL Λεμεσού

Το TIMS, η κορυφαία επωνυμία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ θα υποδεχτεί σύντομα τους λάτρεις της μόδας στο MYMALL Λεμεσού έτοιμη να επαναπροσδιορίσει την αισθητική με μια αύρα ποιότητας επώνυμων οίκων.

Με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στο λιανικό εμπόριο, από το 1933, το TIMS έχει καταστεί συνώνυμο των κομψών σχεδίων, της εξαιρετικής ποιότητας ρούχων, παπουτσιών, και δερμάτινων αξεσουάρ, εξυπηρετώντας τις ανάγκες ανδρών και γυναικών, που αναζητούν προσεγμένο στυλ και έναν κοσμοπολίτικο χαρακτήρα επώνυμης αισθητικής.

Μετά τη Λευκωσία και τη Λάρνακα πλέον και η Λεμεσός στο MYMALL αποκτά μια βάση επώνυμων οίκων μόδας, καθώς στο TIMS του MYMALL Limassol θα διατίθενται αξεσουάρ κορυφαίων οίκων του χώρου της μόδας, όπως MICHAEL KORS, HUGO BOSS, POLO RALPH LAUREN, LAUREN RALPH LAUREN, KARL LAGERFELD, KURT GEIGER, KENZO κ.ά.

timsmymall2

Η άφιξη του TIMS στο MYMALL Limassol δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου να έρθουν σε επαφή με την υψηλή ποιότητα και την πρωτοποριακή μόδα για εμφανίσεις που δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητες.

timsmymall4

Πρόκειται για ένα κατάστημα όπου φιλοξενείται η επιτομή της σύγχρονης κομψότητας και ο πλούτος της παράδοσης καταξιωμένων οίκων, οι οποίοι έχουν καθιερωθεί για την απαράμιλλη αισθητική τους και την εξαιρετική ποιότητα των δημιουργιών τους.

Οι επισκέπτες του καταστήματος TIMS στο MYMALL Λεμεσού θα ανακαλύψουν έναν κόσμο που ενσωματώνει την πολυτέλεια με τις τελευταίες τάσεις, δημιουργώντας έναν πραγματικά μοναδικό προορισμό για τον εκλεπτυσμένο λάτρη της μόδας.

timsmymall3

Το TIMS έρχεται στο MYMALL Limassol για να δώσει έναν αέρα ανανέωσης και ποιότητας στις αγορές, καθώς είναι έτοιμο να χαρίσει σε κάθε επισκέπτη μια εμπειρία ενός τρόπου ζωής συνυφασμένου με την έμφαση στη λεπτομέρεια και την υψηλή αισθητική των εντυπωσιακών και διαχρονικών εμφανίσεων.

Το TIMS αδιαμφισβήτητα γνωρίζει τη μόδα και τα μυστικά μιας ισορροπημένης εμφάνισης που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα παραμείνει στη μνήμη. Στο MYMALL Limassol είναι έτοιμο να μυήσει κάθε εκλεκτό ακόλουθο του στυλ στον κόσμο της μόδας και της ποιότητας που διαρκεί.

Δειτε Επισης

«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη