Ξεκινά 51 νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα η bbf:

Η bbf:, ηγέτιδα στον κλάδο της ανάπτυξης οικιστικών και εμπορικών ακινήτων, συνεχίζει να δημιουργεί με στόχο ένα καλύτερο αστικό περιβάλλον διαβίωσης τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Από το 2007 μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 145 σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα – στα οποία περιλαμβάνονται 51 νέα, καινοτόμα έργα προς υλοποίηση στην Κύπρο.

Τα νέα έργα της bbf: πρόκειται να ανεγερθούν σε κεντρικά σημεία αλλά και στα περίχωρα της Λεμεσού, της Πάφου, της Λάρνακας και της Λευκωσίας, και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μοναδική ευελιξία και άνεση μαζί με όλα τα πλεονεκτήματα του σύγχρονου αστικού lifestyle.

Η έναρξη των εργασιών έχει προγραμματιστεί εντός του τρέχοντος έτους για 24 από αυτά τα έργα, με προβλεπόμενη παράδοση το 2027 – ενώ τα υπόλοιπα 27 έργα θα ολοκληρωθούν το 2028. Παράλληλα, 12 ακόμα έργα βρίσκονται ήδη στο στάδιο της ολοκλήρωσης και θα παραδοθούν το 2024.

Ο κ. Ανδρέας Σιαμτάνης, Development Director της bbf:, σχολίασε:

«Το ξεχωριστό και ποικίλο χαρτοφυλάκιό μας προϋποθέτει μια μεθοδική διαδικασία ανάπτυξης των έργων μας. Αρχικά με τη στρατηγική επιλογή του οικοπέδου, στη συνέχεια με τις διαδικασίες σχεδιασμού και εκτέλεσης των έργων και παράλληλα με συνεχή γνώση της αγοράς, με κατάληξη την παράδοση έργων υψηλής ποιότητας που σέβονται και αναβαθμίζουν το περιβάλλον διαβίωσης και επιτυγχάνουν υψηλές αποδόσεις των επενδύσεων για τους πελάτες μας.»

Η bbf: επιλέγει τοποθεσίες στρατηγικής σημασίας, σε αναπτυσσόμενες περιοχές με άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και υποδομές, καθώς και στο οδικό δίκτυο. Με στόχο να εξασφαλίσει στους αγοραστές ακινήτων υψηλότερη ποιότητα ζωής, τα οικιστικά έργα της bbf: προσφέρουν άνετη και ποιοτική διαβίωση με την παροχή προνομιακών εγκαταστάσεων όπως χώρους εκγύμνασης, κοινόχρηστες πισίνες, ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης και μεγάλους, ανοιχτούς χώρους πρασίνου.

the fremont, Limassol (bbf)

Από Άγιο Τύχωνα μέχρι Ζακάκι
Στα νέα οικιστικά έργα της bbf: συγκαταλέγονται το :fremont και το :ace, δύο σύγχρονα συγκροτήματα κατοικιών με ελεγχόμενη πρόσβαση και τη φιλοσοφία μιας πολυτελούς οικιστικής κοινότητας, στο Ζακάκι της Επαρχίας Λεμεσού. Στην ίδια φιλοσοφία κινείται και το :haven στην περιοχή Παλώδιας, ένα μοναδικό gated community που υπόσχεται να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των αγοραστών.

the ace, Limassol (bbf)

Το :lake view στα Πολεμίδια και το :fortebello στον Άγιο Τύχωνα θα ξεχωρίσουν για την αρχιτεκτονική αρτιότητα, την καλαισθησία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής – ενώ οι καταπράσινες εκτάσεις του :monville, στη Μονή, θα προσφέρουν ένα καταφύγιο ηρεμίας που συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με την κλασική κομψότητα.

Το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της bbf: περιλαμβάνει πολλά ακόμα εντυπωσιακά έργα, όπως το συγκρότημα διαμερισμάτων :the heritage στην Κάτω Πάφο. Πρόκειται για ένα κομψό αριστούργημα που ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2023 και αποτελείται από τριάντα ένα μοντέρνα διαμερίσματα εξαιρετικού σχεδιασμού.

the heritage, Paphos (bbf)

Επιπλέον, κατά το τρίτο τρίμηνο του 2024, η bbf: αναμένεται να ολοκληρώσει την ανέγερση του νέου εμπορικού έργου της, του :summit, που ξεχωρίζει για τον πολύ μοντέρνο σχεδιασμό του. Το κτίριο βρίσκεται σε κεντρική οδό κάθετα της Λεωφόρου Μακαρίου στη Λεμεσό. Αποτελείται από πέντε πολυτελείς, μοντέρνους και λειτουργικούς ορόφους που μπορούν να στεγάσουν μικρού έως μέτριου μεγέθους εταιρείες.

the summit, Limassol (bbf)

Δειτε Επισης

Γ. Παπαναστασίου για Great Sea Interconnector: Όχι επιβάρυνση του καταναλωτή πριν τη λειτουργία του καλωδίου
Το στίγμα πορείας του Χριστόδουλου Πατσαλίδη-Η συνεργασία με Κεραυνό και το πρώτιστο μέλημα του Διοικητή
Στα ταμεία του κράτους €608 εκ. από ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Τμήμα Φορολογίας
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Ξεκίνησε το buyback μετοχών η Τράπεζα Κύπρου
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Οι «Aψe Svise» βγάζουν...φωτιές-Το καινοτόμο οικολογικό προϊόν εννέα εφήβων και η ιδέα πίσω από αυτό
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Οι σημαντικότερες εξελίξεις και τα σημαντικά εργασιακά ζητήματα που προώθησε η ΟΕΒ το 2023