HUMED: Το success story δύο φοιτητών που αλλάζει τα δεδομένα στην οδοντιατρική

Τόλμησαν, σκέφτηκαν φιλόδοξα και καινοτόμα, δεν φοβήθηκαν την αποτυχία και ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκαν να τα παρατήσουν. Ο λόγος για τους δυο φοιτητές οδοντιατρικής Γιώργο Ελ Μπασσίτ και Νικόλα Κουσσή, οι οποίοι με πείσμα, αποφασιστικότητα και στοχοπροσήλωση δημιούργησαν το δικό τους επιχειρηματικό success story, την πρωτοποριακή εταιρεία HUMED, τοποθετώντας υψηλά την Κύπρο στον διεθνή χάρτη του οδοντιατρικού τομέα.

Η διαδρομή τους, όπως δηλώνουν οι δυο φοιτητές οδοντιατρικής δεν ήταν εύκολη. Είχε όμως πάντα προορισμό. Η επιμονή, η αγάπη για το αντικείμενο των σπουδών τους και το ρίσκο ήταν η κινητήριος δύναμη που απογείωσε την επιχειρηματική τους ιδέα. Μια σύγχρονη εταιρεία που «έλειπε» από την Κύπρο, μια εταιρεία που θα προσέφερε σε οδοντιατρεία , πολυκλινικές, νοσοκομεία, αλλά και σε πανεπιστημιακές σχολές της Κύπρου, οδοντιατρικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές.

Το μεγαλόπνοο σχέδιο τους, άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά όταν το AEEDC, το μεγαλύτερο επιστημονικό οδοντιατρικό συνέδριο στον κόσμο, το οποίο πραγματοποιείται στο Ντουμπάι, έδωσε την ευκαιρία στους φιλόδοξους νέους επιχειρηματίες να προσεγγίσουν κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της οδοντιατρικής βιομηχανίας, αναπτύσσοντάς τους τα σχέδια και τις ιδέες τους. Εκεί συνάντησαν επιτέλους την κατασκευάστρια εταιρεία η οποία πίστεψε στο όραμά τους, και μετά από ποιοτικούς ελέγχους των προϊόντων που είχε στα χέρια της αποδέχτηκε την πρότασή των δυο φοιτητών για συνεργασία.

odontiatroisuccess2

Η ίδρυση της νεοσύστατης HUMED (HUMAN MEDICINE), αποτελεί πλέον γεγονός. Η διορατικότητα αλλά και οι γνώσεις του Γιώργου Ελ Μπασσίτ και Νικόλα Κουσσή τους επέτρεψαν να δημιουργήσουν μια εταιρεία με επίκεντρο τον άνθρωπο, η οποία πληροί όλους τους αυστηρούς ελέγχους ποιότητας CE και ISO, όσον αφορά τα προϊόντα της.

Πρόκειται για την πρώτη στο είδος της εταιρεία στην Κύπρο, η οποία δημιουργήθηκε από οδοντιάτρους για οδοντίατρους, με στόχο την παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας στους ασθενείς, μέσα από την παραγωγή των πλέον σύγχρονων και ποιοτικών οδοντιατρικών εργαλείων.

Είμαστε περήφανοι που η προσπάθεια μας απέδωσε καρπούς αναφέρουν οι ιδρυτές της HUMED, Γιώργος Ελ Μπασσίτ και Νικόλας Κουσσή. «Η διαδρομή από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση δεν ήταν εύκολη. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και εμπόδια αλλά δεν τα παρατήσαμε. Θέσαμε υψηλούς στόχους τους οποίους πετύχαμε. Με συνεχή έρευνα, ανάπτυξη και επένδυση σε νέες τεχνολογίες ευελπιστούμε ότι η HUMED θα καθιερωθεί στην κυπριακή αγορά ως ο κορυφαίος πάροχος καινοτόμων οδοντιατρικών προϊόντων υψηλής ποιότητας».

Γνωριμία με τους ιδρυτές της HUMED

Στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2024, στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώνουν ο Σύλλογος Φοιτητών Οδοντιατρικής και η Φοιτητική Ένωση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τους ιδρυτές της HUMED, Γιώργο Ελ Μπασσίτ και Νικόλα Κουσσή, οι οποίοι θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα καινοτόμα οδοντιατρικά εργαλεία της εταιρείας τους, καθώς και τον εντυπωσιακό κατάλογο προϊόντων που έχουν δημιουργήσει.

odontiatroisuccess3

HUMED - Καινοτομία στην παραγωγή προηγμένων οδοντιατρικών εργαλείων
Η HUMED είναι μια κυπριακή εταιρεία παραγωγής και προμήθειας οδοντιατρικών εργαλείων, τα οποία πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Μέσω της παραγωγής προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας, η HUMED δίνει τη δυνατότητα στους Κύπριους οδοντιάτρους να παραμείνουν ανταγωνιστικοί, επιτυγχάνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς τους.

Η HUMED, διαθέτει μια ευρεία γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων από διαγνωστικά εργαλεία μέχρι εξοπλισμό οδοντικής θεραπείας, ενώ απλοποιεί και τις διαδικασίες προμήθειας, με τη συνεχή καθοδήγηση μιας έμπειρης ομάδας εξυπηρέτησης πελατών, δίνοντας άμεσες λύσεις, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε πρωτοπόρου οδοντιατρείου στην Κύπρο. Η δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για συνεχή αναβάθμιση και επιτυχία.

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα