powered by

Εργοδότης ισότητας η AstroBank-Πιστοποίηση από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων

Την πιστοποίηση «Εργοδότης Ισότητας» έλαβε από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων η AstroBank για την Εφαρμογή Καλών Πρακτικών για την Ισότητα των Φύλων στο εργασιακό περιβάλλον.

Η πιστοποίηση απονεμήθηκε στην Επικεφαλής του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Τώνια Χατζηκωστή από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Γιάννη Παναγιώτου, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο πιστοποίησης η κ. Χατζηκωστή σημείωσε: «Πιστεύουμε στη συμμετοχικότητα και στην αξία κάθε εργαζόμενου κάθε βαθμίδας.

Αποτελεί πεποίθησή μας ότι ο κόσμος της ηγεσίας δεν ανήκει αποκλειστικά στους άντρες ή στις γυναίκες αλλά σε εκείνους που τολμούν, στους ικανούς, και σε όσους επιμένουν και προσπαθούν για το καλύτερο, ανεξαρτήτως φύλου». Η κ. Χατζηκωστή ευχαρίστησε το προσωπικό, τη διοίκηση και τις ομάδες της τράπεζας που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Όπως επεσήμανε, η πιστοποίηση καθιστά και επίσημα την AstroBank ως ένα σύγχρονο οργανισμό ίσης μεταχείρισης και ίσων ευκαιριών μέσω της τήρησης Εφαρμογής Καλών Πρακτικών για την Ισότητα των Φύλων.

Η πιστοποίηση Εργοδότης Ισότητας αφορά την περίοδο 2024-2028. Στα κριτήρια πιστοποίησης περιλαμβάνονται η ολοκληρωμένη δέσμευση για ίση μεταχείριση μεταξύ ανδρών και γυναικών, οι αξιοκρατικές διαδικασίες για πρόσληψη, αξιολόγηση και ανέλιξη, η εφαρμογή ισότιμης αμοιβής και η συμφιλίωση της επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής των εργαζομένων.

Δειτε Επισης

Πώς προχωρά η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Ancoria Bank από τον Κώστα Κλεάνθους
Eurobank Holdings: Ενισχυμένα καθαρά κέρδη στην Κύπρο με Eurobank Cyprus και Ελληνική-Πάνω κατά 31,3% και στα €121 εκ.
Κάποιες ειδοποιήσεις είναι καλύτερο να τις αγνοείς...Καμπάνια ενημέρωσης Συνδέσμου Τραπεζών powered by Mastercard
Όλι Ρεν (EKT): Ναι σε νέα μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο αν το δικαιολογούν οι προβλέψεις
Αναστέλλεται λόγω squeeze out η διαπραγμάτευσης της μετοχής της Ελληνικής Τράπεζας στο ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Πόσες επιπλέον μετοχές απέκτησε μέσω του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών
Eurobank-Ελληνική: Φουλ ρυθμοί για την συγχώνευση και αποφάσεις για το όνομα της ενοποιημένης τράπεζας
Ελληνική Τράπεζα: Δυναμικό ξεκίνημα για το 2025 με κέρδη ύψους €45 εκατ. το πρώτο τρίμηνο
Πράσινο Κεφαλαιαγοράς στο squeeze out και στην Eurobank το 100% της Ελληνικής
Προσοχή σε απατηλά επενδυτικά προγράμματα συνιστά ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών