Powered by

Πότε θα καταβληθούν συντάξεις και επιδόματα του Υπουργείου Εργασίας ενόψει εορτών

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι, ενόψει της εορταστικής περιόδου, έχουν προωθηθεί όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για την καταβολή, πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων, όλων των συντάξεων και επιδομάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του.

Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί τα ακόλουθα:

  • Οι ειδικές μηνιαίες συντάξεις στους επωφελούμενους από το Ταμείο Ανακουφίσεως Παθόντων για τον μήνα Δεκέμβριο 2024, περιλαμβανομένου του Χριστουγεννιάτικου Επιδόματος, καθώς και του εφάπαξ εξαμηνιαίου τιμητικού επιδόματος, θα είναι κατατεθειμένα στους λογαριασμούς των δικαιούχων τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2024.
  • Οι συντάξεις του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η Κοινωνική Σύνταξη και η ειδική αύξηση της Θεσμοθετημένης Σύνταξης (Τιμητικό Επίδομα) για τον μήνα Δεκέμβριο 2024, καθώς και η 13η πληρωμή τους θα είναι κατατεθειμένες στους λογαριασμούς των δικαιούχων τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2024.

Δειτε Επισης

Με σημαντική άνοδο άρχισε η εβδομάδα στο ΧΑΚ
Αυξητικά η απασχόληση στον ευρύ δημόσιο τομέα τους πρώτους τρεις μήνες του έτους-Πάνω κατά 1,7%
Στις 13.524 ο αριθμός των κενών θέσεων εργασίας το πρώτο τρίμηνο του 2025
Ανδρέας Αντωνιάδης: Προσπάθειες Γενικού Λογιστηρίου για αναβάθμιση της χρηματοοικονομικής παιδείας
Γόνιμη και επικοδομητική συνάντηση ΕΒΕ Αμμοχώστου με Κωνσταντίνο Ιωάννου-Iκανοποίηση για την ανταπόκριση του Υπουργού
Κοινή διακήρυξη Κύπρου-Ινδίας: Δέσμευση επέκτασης οικονομικών δεσμών μέσω αύξησης εμπορίου και επενδύσεων
Χριστοδουλίδης-Μόντι: Μεγάλες δυνατότητες για εμπόριο και επενδύσεις με φόντο τα πλεονεκτήματα της Κύπρου
«Η Κύπρος αποτελεί την πύλη εισόδου της Ινδίας στην Ευρώπη-Θα εργαστούμε για ενίσχυση των σχέσεων Ε.Ε.-Ινδίας»
Κανονικά λειτουργούν τα ταμεία του ΕΟΑ Λάρνακας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη
Επενδυτικές σχέσεις σε άλλη διάσταση...Μεγαλώνει η παρουσία ινδικών εταιρειών, φέρνει και στην Κύπρο το UPI η Eurobank