powered by

Ο Βελισάριος Μασούρας νέος CFO της Cablenet

Η Cablenet με χαρά ανακοινώνει την πρόσληψη στο δυναμικό της, του Βελισάριου Μασούρα στη θέση του Οικονομικού Διευθυντή (CFO) από τις 18 Νοεμβρίου 2024.

Ο κ. Μασούρας φέρνει στην Cablenet μια πολυεπίπεδη γνώση και εμπειρία στον τομέα της χρηματοοικονομικής ηγεσίας.

Στο παρελθόν εργάστηκε στον ελεγκτικό οίκο KPMG καθώς και σε διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες στους τομείς των Καταναλωτικών Αγαθών και Φαρμακευτικών προϊόντων.

Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας, διαθέτει πλούσια τεχνογνωσία στη διαμόρφωση χρηματοοικονομικών στρατηγικών και στη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητας.

Ο κ. Μασούρας θα επικεντρωθεί στη διασφάλιση της οικονομικής σταθερότητας και στην υποστήριξη στρατηγικών επενδύσεων που θα ενισχύσουν τη θέση της Cablenet στην αγορά και θα ανοίξουν νέες προοπτικές ανάπτυξης.

Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Cambridge με πτυχίο MEng στo Electrical & Information Engineering, καθώς και μεταπτυχιακό MRes στο Photonic Systems Development.

Kατέχει επίσης τους επαγγελματικούς τίτλους FCA (Institute of Chartered Accountants in England and Wales) και CFMP (Chartered Financial Modeling Professional).

«Αποτελεί μεγάλη μου τιμή που εντάσσομαι στην ομάδα της Cablenet. Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να συμβάλω στην υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας και να ενισχύσω την οικονομική της απόδοση.

Μαζί με την εξαιρετική ομάδα ανθρώπων της εταιρείας, θα εργαστούμε για τη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας και την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της Cablenet», σχολίασε ο κ. Μασούρας.

Δειτε Επισης

Μπήκε με νόμο το πλαίσιο λειτουργίας εταιρειών διοίκησης οργανισμών συλλογικών επενδύσεων
Με €700 εκατ. αποθεματικό, ο ΟΑΥ βάζει τελεία στα περί κατάρρευσης του ΓεΣΥ-«Οικονομικά βιώσιμο μέχρι το 2032»
Το Cyprus Job & Career Festival φέρνει δώρα, ευκαιρίες και ένα ταξίδι που δεν πρέπει να χάσεις
11ο International Compliance Forum: Αναδείχθηκαν και αναλύθηκαν οι εξελίξεις στον τομέα της συμμόρφωσης (vid)
Cyprus Autodesk Forum 2025: Μετασχηματίζοντας το μέλλον-Η ψηφιακή επανάσταση στην αρχιτεκτονική και τις υποδομές(vid)
Το τρόπαιο και η μασκότ του FIBA Eurobasket 2025… προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Ο Επίκουρος Καθηγητής του ΤΕΠΑΚ Δρ. Ηλίας Χατζηηλίας νέος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας του SPGC
Cyprus Job & Career Festival 2025: Οι μεγαλύτεροι εργοδότες της Κύπρου στο κορυφαίο φεστιβάλ καριέρας
Ενισχύουν τη συνεργασία τους Αρχή Λιμένων Κύπρου και Ένωση Λιμένων Ελλάδος-Υπέγραψαν MoU
Foody και εργασία: Το μενού της επόμενης μέρας στο Cyprus Job & Career Festival