Στη Λεμεσό η πρωτοποριακή αποκάλυψη του νέου Audi Q6 e-tron από τη Unicars

Η UNICARS υποδέχτηκε, στον ανακαινισμένο εκθεσιακό χώρο της Audi στη Λεμεσό, εκλεκτούς καλεσμένους από την επιχειρηματική κοινότητα της πόλης, πελάτες, συνεργάτες και όχι μόνο, για την επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου AUDI Q6 e-tron.

To AUDI Q6 e-tron είναι το πρώτο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας που αξιοποιεί την καινοτόμο πλατφόρμα PPE (Premium Platform Electric), σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στα premium ηλεκτρικά οχήματα.

Η παρουσίαση είχε ως βασικούς πυλώνες τα στοιχεία της εξέλιξης, της αναμονής, της κίνησης και εν τέλει της πρόκλησης της ανθρώπινης περιέργειας και ενθουσιασμού. Στοιχεία που εντοπίζονται κατά τη δημιουργία, εξέλιξη και αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας.

sq6.2

Η στιγμή της αποκάλυψης του νέου AUDI Q6 e-tron ήταν ιδιαίτερα θεαματική. Το αυτοκίνητο είχε τοποθετηθεί μέσα σε ένα υπερσύγχρονο κουτί δομημένο με LED οθόνες, προσφέροντας μια εκπληκτική οπτική και unboxing εμπειρία. Οι LED οθόνες ανέβαιναν σταδιακά, σε τρεις φάσεις με ταυτόχρονη προβολή του brand και στις τέσσερις πλευρές, εντυπωσιάζοντας τους προσκεκλημένους οι οποίοι κατέγραφαν με τα κινητά τους το καινοτόμο και μοναδικό σκηνικό.

sq63

Το σενάριο και η αρχιτεκτονική της παρουσίασης, αγκάλιασαν και ανάδειξαν τα προφανή στοιχεία του AUDI Q6 e-tron: χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας και της υψηλής αισθητικής.

sq64

Η CEO της UNICARS, Χριστιάννα Διογένους, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους καλεσμένους, υπογραμμίζοντας ότι το Audi Q6 e-tron είναι σύμβολο πολυτέλειας και κορυφαίας τεχνολογίας. Επιπλέον επεσήμανε τη δέσμευση της εταιρείας ως προς την στρατηγική εξέλιξη και ανάπτυξη με έντονη πλέον παρουσία στην πόλη της Λεμεσού.

sq666

Η αθρόα προσέλευση των εκλεκτών καλεσμένων ενίσχυσε το αποτύπωμα της UNICARS στη Λεμεσό αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Η κυρία Διογένους, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενημέρωσε τους καλεσμένους ότι ακολουθούν πολλά πολύ σημαντικά προιοντικά λανσαρίσματα για την Audi που θα ενθουσιάσουν το κοινό. Με την παρουσίαση του Audi Q6 e-tron, η UNICARS τονίζει την πρόθεση της να προσφέρει στους πιστούς πελάτες της αποκλειστικά state of the art προϊόντα και υπηρεσίες.

sq65

sq66

Το εντυπωσιακό νέο μέλος της οικογένειας ηλεκτρικών e-tron της Audi βρίσκεται ήδη σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους της UNICARS ανά το Παγκύπριο.

sq67

sq69

Την εκδήλωση διοργάνωσε το διαφημιστικό γραφείο House of Brands . HOB, που εδρεύει στη Λεμεσό.

Δειτε Επισης

Έτοιμες οι υπεραγορές για την εποχή του e-kalathi...Στην πορεία οι συζητήσεις για προσθήκες
FT: Συζητήσεις για επένδυση της Tesla στην Nissan-Άλμα της μετοχής της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας κατά 12%
Αυτά τα προϊόντα θα περιλαμβάνονται στο e-kalathi… Οι κατηγορίες και οι κωδικοί
Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων στο Nicosia Mall σε συνεργασία με Unicars και EKCO Maximum Power
Με το αριστερό το 2025 για την αγορά αυτοκινήτων...50-50 τα καινούργια με τα μεταχειρισμένα και οι μάρκες που πρωταγωνιστούν
Μ. Σέφτσοβιτς: Σε περίπτωση δασμών των ΗΠΑ, η Ε.Ε. θα αντιδράσει σθεναρά και γρήγορα
Coca-Cola HBC: Η πιο βιώσιμη εταιρεία ποτών στον κόσμο σύμφωνα με τους δείκτες Dow Jones Best-in-Class 2024
Θέλει ενίσχυση σχέσεων με Κύπρο για εμπόριο, τουρισμό και επικοινωνίες η Βουλγαρία
BYD: Tα σχέδια της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας για να γίνει κορυφαίος «παίκτης» στην Ευρώπη
Η Zhanna Antonyan αναδείχθηκε Kyperounda Winery Best Young Sommelier 2025