powered by

Στα €44.190.971,1 το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου-Τι ανακοίνωσε το ΧΑΚ

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοινώνει ότι το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης εταιρείας Bank of Cyprus Holdings Plc (BOCH/ΤΡΚΗ), το οποίο ανερχόταν σε €44.219.773,4 διαιρεμένο σε 442.197.734 συνήθεις μετοχές ονομαστικής αξίας €0,10, έχει μειωθεί σε €44.190.971,1 διαιρεμένο σε 441.909.711 συνήθεις μετοχές ονομαστικής αξίας €0,10, με βάση απόφαση της εταιρείας, λόγω ακύρωσης 288.023 μετοχών που κατέχονταν από την εταιρεία μέσω του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών, ως παρουσιάζεται πιο κάτω:

  • 35.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 16 Οκτωβρίου 2024.
  • 30.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 17 Οκτωβρίου 2024.
  • 35.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 18 Οκτωβρίου 2024.
  • 40.923 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 21 Οκτωβρίου 2024.
  • 35.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2024.
  • 16.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 23 Οκτωβρίου 2024.
  • 14.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 24 Οκτωβρίου 2024.
  • 20.900 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 29 Οκτωβρίου 2024.
  • 7.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 30 Οκτωβρίου 2024.
  • 21.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 31 Οκτωβρίου 2024.
  • 18.200 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 2 Νοεμβρίου 2024.
  • 15.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 4 Νοεμβρίου 2024.

Η αλλαγή αυτή τίθεται σε ισχύ στο σύστημα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου από την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2024.

Αναγκαίες σχετικές προσαρμογές γίνονται και στο σύστημα του Κεντρικού Αποθετηρίου και Κεντρικού Μητρώου Αξιών του ΧΑΚ.

Δειτε Επισης

Μειώθηκαν σημαντικά οι ακάλυπτες επιταγές-Μόλις €22.860 η αξία τους τον Απρίλιο
Στην Επ. Οικονομικών οι άμεσες πληρωμές σε όλη την Ευρώπη...Μεταφορά χρημάτων σε μόλις 10 δευτερόλεπτα
ECOMMVERSE από την ECOMMBX...Μια καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα για όλες τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
Διπλή περιβαλλοντική πιστοποίηση για την Ελληνική Τράπεζα
Τα επιτόκια που προσφέρει η κάθε τράπεζα για καταθέσεις και δάνεια
Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών
Consulco: Οι αποδόσεις πρώτου τριμήνου του 2025 για το London Credit Fund
Τράπεζα Κύπρου: Κέρδη €117 εκατ. και ρεκόρ νέου δανεισμού ύψους €842 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2025
Προς αναθεώρηση τα business plans των ελληνικών τραπεζών-Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου