Powered by

Masterclass με τον Χριστόφορο Πέσκια στο COFFEEHOUSE Nicosia Central

Για ακόμη μία φορά ο διακεκριμένος Κύπριος Σεφ Χριστόφορος Πέσκιας, επικεφαλής της Ομάδας Snacking της COFFEEHOUSE, παρουσίασε ένα αποκλειστικό Masterclass COFFEEHOUSE Nicosia Central, με αφορμή τη ανανεωμένη γκάμα snacking με εκλεκτά Μεσογειακά προϊόντα και ιδιαίτερα gourmet ψωμιά.

Στο Masterclass παρουσιάστηκαν 3 νέες συνταγές από την ανανεωμένη γκάμα των #FreshNRefreshed σάντουιτς της COFFEEHOUSE, παρουσία των τοπικών ΜΜΕ, εκλεκτών καλεσμένων αλλά και 10 τυχερών θαυμαστών του Σεφ που κληρώθηκαν από τα social media της COFFEEHOUSE.

Peskias2

Πυξίδα μας πάντα στη COFFEEHOUSE ανέφερε ο Σεφ, είναι τα φρέσκα υλικά, η καθημερινή παραγωγή σε κάθε κατάστημα, τα φρεσκοψημένα ψωμιά και οι δημιουργικές συνταγές με στόχο να προσφέρουν υγιεινές επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας. Το γραφείο, το σπίτι ή το δρόμο.

peskias4

Έμφαση δόθηκε στο ψωμί των συνταγών, το οποίο δεν είναι μόνο το περιτύλιγμα των συστατικών ενός σάντουιτς. Προσδίδει στις συνταγές ιδιαίτερο χαρακτήρα και αναβαθμίζει την γευστική εμπειρία του ίσως δημοφιλέστερου σνακ του κόσμου. Παρουσιάστηκαν τα σάντουιτς, Pretzel Pastrami με το διάσημο ομώνυμο αλλαντικό, το καθόλα ιταλικό Focaccia Salami και το μοναδικό Veganado με αβοκάντο και καρύδια.

Peskias3

Η Coffeehouse έχει περισσότερες από 15 επιλογές σε σάντουιτς και wraps, το κάθε ένα με την μοναδική του συνταγή για κάθε γούστο αλλά και πολλές άλλες νόστιμες επιλογές στην ίδια φιλοσοφία όπως, Healthy Bowls δημητριακών, φρούτων και super foods, ολόφρεσκους χυμούς και smoothies.

peskias6

Τα τοπικά υλικά, τα σπιτικά σως, οι μεσογειακές γεύσεις και φιλοσοφία διατροφής, δένουν με παγκοσμίως γνωστά αλλαντικά, το αβοκάντο, τους ξηρούς καρπούς και τα νόστιμα λαχανικά μαριναρισμένα ή φρέσκα και πρωταγωνιστούν στην νέα γκάμα, πάντα με βάση την φιλοσοφία της μάρκας… Ολόφρεσκα και υγιεινά!

peskias5

Η ομάδα της COFFEEHOUSE

Website: www.coffeehouse.com.cy

Facebook: @CoffeehouseTasteHabitat

Instagram: @coffeehouse_tastehabitat

YouTube: Coffeehouse TasteHabitat

Δειτε Επισης

Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της
Αύξηση πέραν του 30% για τα έσοδα από τον τουρισμό το πρώτο τετράμηνο-Ανήλθαν στα €582,5 εκ.
Palm Beach Resort: Μια νέα εποχή παραθαλάσσιας ζωής με επενδυτικό χαρακτήρα
Ν. Χριστοδουλίδης: Κομβικής σημασίας για τον κυπριακό τουρισμό το 2025-Το κλειδί για συνέχιση της εξελικτικής του πορείας
Θ. Μιχαηλίδης: Ανάγκη για ανοίγματα και σε άλλες δυνητικές αγορές...Μπορεί να γίνει αντίστοιχη με του Η.Β. η γερμανική
Emirates: Βελτιώνει την ταξιδιωτική εμπειρία με αναβαθμισμένα αεροσκάφη-Επέκταση της premium οικονομικής θέσης σε νέους προορισμούς
Το νέο κατάστημα Starbucks στην Σταυρού άνοιξε τις πόρτες του-Έμφαση στην αισθητική και στη συνολική εμπειρία (photos)
Aegean: Έξοδος στις αγορές με επταετές ομόλογο-Στο 3,7 με 4,05% το εύρος επιτοκίου
Lordos Hotels: Στα σκαριά η ανακαίνιση του Golden Bay-Οι επενδύσεις που έγιναν στα ξενοδοχεία του ομίλου