Powered by

Ο διεθνούς φήμης pastry chef, Karim Bourgi, σε ένα διήμερο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής

Με μεγάλη αγονία αναμένεται η άφιξη του διεθνούς φήμης Pastry Chef Karim Bourgi την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, με αφορμή ένα μοναδικό διήμερο σεμινάριο zαχαροπλαστικής.

Το σεμινάριο είναι μια μοναδική ευκαιρία αποκλειστικά για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες και θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Δεκεμβρίου. Η διοργάνωση υλοποιείται από την ANCO CATERING EQUIPMENT LTD, σε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο CARPIGIANI, ηγέτη στην κατασκευή μηχανών Gelato.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, ο Pastry Chef Karim Bourgi θα παρουσιάσει τέσσερις μοναδικές συνταγές καθώς και πολλές εξειδικευμένες τεχνικές. Ο Chef θα αναδείξει τη λειτουργικότητα και τα πλεονεκτήματα της μηχανής PASTOCHEF, η οποία συνδυάζει τέλεια τις δυνατότητες ενός PASTO (μαγειρέματος) και ενός CHEF (δημιουργίας). Η PASTOCHEF είναι η ιδανική, compact λύση για κάθε επαγγελματία που θέλει να εξελίξει τις παρασκευές του στη ζαχαροπλαστική, προσφέροντας ακρίβεια, ευκολία και κορυφαία απόδοση.

Για να παρακολουθείτε τις δημιουργίες και την έμπνευση του Karim Bourgi, μπορείτε να τον βρείτε στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα:

Ακολουθήστε τον για να αντλήσετε ιδέες, να δείτε τις εντυπωσιακές δημιουργίες του και να ενημερωθείτε για τις τελευταίες του δραστηριότητες!

karimpastry2

Πληροφορίες: 4 και 5 Δεκεμβρίου 2024

Τοποθεσία: Cyprus Millers, Frenaros (location link)

Πρόγραμμα:

10:00 Εγγραφές

10:30 Έναρξη σεμιναρίου

Διάλειμμα και καφέ και γέυμα

17:00 Ολοκλήρωση σεμιναρίου

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, καθώς και συνταγές σε έντυπη μορφή για τις παρασκευές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Αυτή η «παρακαταθήκη γνώσης» θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εφαρμόσουν τις τεχνικές και συνταγές στην καθημερινή τους πρακτική.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 200 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%).

Η τιμή καλύπτει την συμμετοχή στο σεμινάριο, τα υλικά του σεμιναρίου, καθώς και τα διαλείμματα καφέ και γεύματος.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 96800006 ή συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.anco.com.cy/rsvp-4-1

Μην το χάσετε! Ετοιμαστείτε για δύο ημέρες γεμάτες γνώση, έμπνευση και καινοτομία.

Δειτε Επισης

Σε ιδιώτη για πέντε χρόνια η διαχείριση, λειτουργία και συντήρηση της μαρίνας και του λιμανιού της Λάρνακας
Ο διεθνούς φήμης pastry chef, Karim Bourgi, σε ένα διήμερο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής
Σημαντικό ορόσημο για Τράπεζα Κύπρου-Αναβάθμιση καλυμμένων ομολόγων σε ΑΑΑ από Moody's
11α ΚΕΒΕ Business Leader Awards: Οι δηλώσεις των υποστηρικτών του θεσμού-Τι είπαν επιχειρηματικοί και πολιτικοί ηγέτες (vid)
Σταυριάνα Κοφτερός: Η επόμενη μέρα για την καινοτομία στην Κύπρο, η υποστήριξη της Ε.Ε. και το μέλλον του EIC
Η Wizz Air παρουσιάζει την Pink Thursday και προσφέρει έκπτωση 15% σε επιλεγμένες πτήσεις
Πράσινο φως από ΕΠΑ για απόκτηση της CNP από Ελληνική-Στα €182 εκατ. το συνολικό τίμημα της εξαγοράς
Εξαγόρασε την ExxonMobil Κύπρου και αποκτά τα 68 πρατήρια Esso η Petrolina-Deal αξίας €48,6 εκατ.
Black Friday: Επεκτάθηκε, αλλά ατόνησε-Χαμηλές προσδοκίες και μούδιασμα στην αγορά
Α. Άννινος: Τα «γκρίζα αυτοκίνητα» και οι ανακλήσεις-Μας φορτώνουν εκκρεμότητα και ευθύνη που δεν μας αναλογεί