Ο διεθνούς φήμης pastry chef, Karim Bourgi, σε ένα διήμερο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής
Δελτίο Τύπου 14:38 - 28 Νοεμβρίου 2024
Με μεγάλη αγονία αναμένεται η άφιξη του διεθνούς φήμης Pastry Chef Karim Bourgi την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, με αφορμή ένα μοναδικό διήμερο σεμινάριο zαχαροπλαστικής.
Το σεμινάριο είναι μια μοναδική ευκαιρία αποκλειστικά για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες και θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Δεκεμβρίου. Η διοργάνωση υλοποιείται από την ANCO CATERING EQUIPMENT LTD, σε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο CARPIGIANI, ηγέτη στην κατασκευή μηχανών Gelato.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, ο Pastry Chef Karim Bourgi θα παρουσιάσει τέσσερις μοναδικές συνταγές καθώς και πολλές εξειδικευμένες τεχνικές. Ο Chef θα αναδείξει τη λειτουργικότητα και τα πλεονεκτήματα της μηχανής PASTOCHEF, η οποία συνδυάζει τέλεια τις δυνατότητες ενός PASTO (μαγειρέματος) και ενός CHEF (δημιουργίας). Η PASTOCHEF είναι η ιδανική, compact λύση για κάθε επαγγελματία που θέλει να εξελίξει τις παρασκευές του στη ζαχαροπλαστική, προσφέροντας ακρίβεια, ευκολία και κορυφαία απόδοση.
Για να παρακολουθείτε τις δημιουργίες και την έμπνευση του Karim Bourgi, μπορείτε να τον βρείτε στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα:
- Instagram: @karim.bourgi
- Facebook: Karim Bourgi
- YouTube: @karim
- TikTok: @karim.bourgi
Ακολουθήστε τον για να αντλήσετε ιδέες, να δείτε τις εντυπωσιακές δημιουργίες του και να ενημερωθείτε για τις τελευταίες του δραστηριότητες!
Πληροφορίες: 4 και 5 Δεκεμβρίου 2024
Τοποθεσία: Cyprus Millers, Frenaros (location link)
Πρόγραμμα:
10:00 Εγγραφές
10:30 Έναρξη σεμιναρίου
Διάλειμμα και καφέ και γέυμα
17:00 Ολοκλήρωση σεμιναρίου
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, καθώς και συνταγές σε έντυπη μορφή για τις παρασκευές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
Αυτή η «παρακαταθήκη γνώσης» θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εφαρμόσουν τις τεχνικές και συνταγές στην καθημερινή τους πρακτική.
Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 200 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%).
Η τιμή καλύπτει την συμμετοχή στο σεμινάριο, τα υλικά του σεμιναρίου, καθώς και τα διαλείμματα καφέ και γεύματος.
Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 96800006 ή συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.anco.com.cy/rsvp-4-1
Μην το χάσετε! Ετοιμαστείτε για δύο ημέρες γεμάτες γνώση, έμπνευση και καινοτομία.