23ο Συνέδριο Leadership and HR Management: Ηγεσία, ταλέντο και ανθρώπινο δυναμικό (video)

Το 23ο Συνέδριο Leadership and HR Management πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου, στο City of Dreams στη Λεμεσό, συγκεντρώνοντας κορυφαίους ηγέτες, στελέχη ανθρώπινου δυναμικού και πρωτοπόρους του κλάδου από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Το συνέδριο, με κεντρικό θέμα «Talent Reimagined», εστίασε σε τρεις βασικούς τομείς: Ηγεσία, Ταλέντο και HR, ενώ παράλληλα αναδείχθηκαν στρατηγικές για τη δημιουργία ευέλικτων και καινοτόμων οργανισμών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με κεντρικές ομιλίες από κορυφαία στελέχη, οι οποίες επαναπροσδιόρισαν το ρόλο της ηγεσίας σε έναν κόσμο όπου οι αλλαγές και οι ανατροπές είναι πλέον η νέα κανονικότητα. Στις συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, διακεκριμένοι ηγέτες, μοιράστηκαν τις απόψεις τους για την ανθεκτικότητα της ηγεσίας σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις.

Το συνέδριο συνέχισε με παρουσιάσεις και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης που εξερεύνησαν:

  • Τις μετασχηματιστικές δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης στην αλλαγή των αναγκών των οργανισμών.
  • Τον ρόλο της αναβάθμισης δεξιοτήτων για την ενίσχυση της καινοτομίας.
  • Τις βέλτιστες πρακτικές για την εξασφάλιση της ψυχικής υγείας και ευημερίας στο χώρο εργασίας.

Ξεχώρισε η συζήτηση για τη γεφύρωση του χάσματος στις αμοιβές μεταξύ φύλων, με τη συμμετοχή της Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων, Josie Christodoulou, καθώς και η ενότητα για τις καινοτόμες πρακτικές στον τομέα της διαχείρισης συντάξεων και παροχών.

Ποιες είναι οι κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ηγέτες των επιχειρήσεων και οι διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού στο σημερινό μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον, ιδίως με την επίδραση σύγχρονων τάσεων όπως η υβριδική εργασία και η ψηφιοποίηση και ποιες στρατηγικές ή πρακτικές μπορούν να υιοθετήσουν οι κυπριακές επιχειρήσεις για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν ταλέντα, ενισχύοντας παράλληλα τη δέσμευση, την απόδοση και την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων στους εργαζόμενούς τους, απάντησαν οι ομιλητές του συνεδρίου στην κάμερα του IΝ Business TV.

Δείτε πιο κάτω όλα όσα δήλωσαν στην κάμερα του IN Business TV οι χορηγοί του 23ου Συνεδρίου Leadership and HR Management:

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε υπογραμμίζοντας την ανάγκη για στρατηγικές που συνδυάζουν καινοτομία, ανθεκτικότητα και ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Δειτε Επισης

Μπαίνουν στα προγράμματα της ΑνΑΔ από τον Γενάρη του 2026 οι αγρότες-Χαιρετίζουν οι αγροτικές οργανώσεις
Το δεύτερο πακέτο τροποποιήσεων για την τοπική αυτοδιοίκηση-Σημαντικές βελτιώσεις για δήμους, ΕΟΑ και κοινότητες
ERB ASFALISTIKI: Στηρίζει την αριστεία και επιβραβεύει την πρωτιά
Πανεπιστήμιο Λεμεσού: Προκήρυξη υποτροφιών εις μνήμη του Γιαννάκη Ιωαννίδη για το ακαδημαϊκό έτος 2025-26
Η Κύπρος στο επίκεντρο της έρευνας για τον εγκέφαλο... Συμμετοχή του ΙΝΓΚ στο META-BRAIN
Συμμετοχή της Αρχής Λιμένων Κύπρου σε σεμινάριο του οργανισμού ΙΑΡΗ
Η ΕΚΟ Κύπρου συνεχίζει να στηρίζει την Τράπεζα Αίματος
Αλλάζοντας το παιχνίδι: Εκείνοι που καινοτομούν-Εκείνοι που εμπνέουν
Αλλάζοντας οπτική: Με το βλέμμα στραμμένο προς ανατολάς η Κύπρος
Η λειτουργία, οι στόχοι του ΟΚΥπΥ και το μεγάλο ερώτημα της αυτονόμησης