powered by

ΚΕΒΕ Business Leader Awards: Τιμητικό βραβείο Business Leader στον Φάνο Επιφανίου (video)

Τιμητικό βραβείο Business Leader για το έργο και τη συνολική προσφορά του στην επιχειρηματικότητα, απονεμήθηκε στον ιδρυτή και πρόεδρο του συγκροτήματος εταιρειών Φάνος Επιφανίου, Φάνο Επιφανίου.

Ο κ. Επιφανίου απέσπασε την τιμητική διάκριση στο πλαίσιο των 11ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards.

  • Ο Φάνος Επιφανίου

Γεννήθηκε το 1934 στο χωριό Μηλιά Αμμοχώστου. Από νωρίς έδειξε ότι διέθετε επιχειρηματικό πνεύμα.

Μόλις στα 25 του χρόνια ίδρυσε τη δική του επιχείρηση στον τομέα των οικοδομικών υλικών ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε με τα αδέλφια του μια εταιρεία συλλογής και ανακύκλωσης μετάλλων και χαρτιού.

Οι επιχειρήσεις του γνώρισαν ταχύτατη ανάπτυξη στην επαρχία Αμμοχώστου, μέχρι το 1974, όταν η τουρκική εισβολή ανέτρεψε τα πάντα.

Αντί να τα βάλει κάτω, αποφάσισε να προχωρήσει με σθένος και όραμα και να ξεκινήσει εκ νέου την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Με τη συμμετοχή των παιδιών του η εταιρεία ανέπτυξε δραστηριότητα σε διάφορους τομείς του ευρύτερου κλάδου οικοδομών και κατασκευών, έχοντας σημαντική παρουσία σε όλες τις ελεύθερες πόλεις της Κύπρου.

Ανάμεσα σε άλλα διετέλεσε πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου για δέκα έτη και πρόεδρος του ΚΕΒΕ για δύο θητείες.

Σήμερα δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις του ομίλου από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ.

  • ΚΕΒΕ BUSINESS LEADER AWARDS διοργανώνουν η ΙΜΗ και το ΚΕΒΕ.
  • Η βραδιά παρουσιάζεται από τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου.
  • Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
  • Αργυρός Χορηγός: Καταστήματα Σκλαβενίτης.
  • Xoρηγός κατηγορίας Βusiness Leader Shipping/Ναυτιλία: CSC Christodoulou.
  • Χορηγοί επικοινωνίας: Omega Channel και περιοδικό IN Business.

Δειτε Επισης

Μπήκε με νόμο το πλαίσιο λειτουργίας εταιρειών διοίκησης οργανισμών συλλογικών επενδύσεων
Με €700 εκατ. αποθεματικό, ο ΟΑΥ βάζει τελεία στα περί κατάρρευσης του ΓεΣΥ-«Οικονομικά βιώσιμο μέχρι το 2032»
Το Cyprus Job & Career Festival φέρνει δώρα, ευκαιρίες και ένα ταξίδι που δεν πρέπει να χάσεις
11ο International Compliance Forum: Αναδείχθηκαν και αναλύθηκαν οι εξελίξεις στον τομέα της συμμόρφωσης (vid)
Cyprus Autodesk Forum 2025: Μετασχηματίζοντας το μέλλον-Η ψηφιακή επανάσταση στην αρχιτεκτονική και τις υποδομές(vid)
Το τρόπαιο και η μασκότ του FIBA Eurobasket 2025… προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Ο Επίκουρος Καθηγητής του ΤΕΠΑΚ Δρ. Ηλίας Χατζηηλίας νέος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας του SPGC
Cyprus Job & Career Festival 2025: Οι μεγαλύτεροι εργοδότες της Κύπρου στο κορυφαίο φεστιβάλ καριέρας
Ενισχύουν τη συνεργασία τους Αρχή Λιμένων Κύπρου και Ένωση Λιμένων Ελλάδος-Υπέγραψαν MoU
Foody και εργασία: Το μενού της επόμενης μέρας στο Cyprus Job & Career Festival