Powered by

Αναστέλλουν την στάση εργασίας που είχαν εξαγγείλει για την Τρίτη στον Δήμο Λάρνακας οι συντεχνίες

Την αναστολή της δίωρης στάσης εργασίας στον Δήμο Λάρνακας που είχαν προκηρύξει για την Τρίτη ανακοινώνουν οι ΟΗΟ-ΣΕΚ και ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ μετά την κατάληξη σε μια καταρχήν συμφωνία η οποία επεξηγεί με σαφήνεια τον τρόπο υπολογισμού του εργατικού κόστους, αναφέρεται σε ανακοίνωση των δύο συντεχνιών.

Συγκεκριμένα, οι συντεχνίες αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ότι μετά από συζήτηση «δηλώνουμε ότι έχουμε καταλήξει σε μια καταρχήν συμφωνία που θα υπογραφεί μεταξύ των συνδικαλιστικών οργανώσεων, του Υπουργείου Εσωτερικών και της Ένωσης Δήμων και η οποία επεξηγεί με σαφήνεια τον τρόπο υπολογισμού του εργατικού κόστους».

Ως εκ της συμφωνίας αυτής οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις ΟΗΟ-ΣΕΚ και ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ αποφάσισαν όπως αναστείλουν την 2ώρη στάση εργασίας στον Δήμο Λάρνακας που είχαν προκηρύξει για την Τρίτη 26 Νοεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 13:00, αναφέρεται.

«Για άλλη μια φορά καταδεικνύεται η σημασία του κοινωνικού διαλόγου αφού μέσα από την διεργασία του οδηγηθήκαμε σε συγκλίσεις που καθιστούν τη λήψη μέτρων αντίδρασης αχρείαστη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Ευρεία σύσκεψη στο ΕΒΕ Λεμεσού-Τα επόμενα βήματα για τις εξαγγελίες Νίκου Χριστοδουλίδη
Τμήμα Φορολογίας: Αναθεωρημένη έκδοση εργαλείου υπολογισμού τέλους χαρτοσήμου
Με οριακά κέρδη έκλεισε το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα
Στον δρόμο για την εκταμίευση άλλων 75,9 εκατ. από το ΣΑΑ η Κύπρος-Εκπλήρωσε ικανοποιητικά 23 ορόσημα
Επιφυλάξεις και ενστάσεις για ενιαίο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για κρατικούς αξιωματούχους-Τι προνοεί πρόταση του ΑΚΕΛ
Στα €551,2 εκατ. το πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης το πρώτο πεντάμηνο-Τα έσοδα και οι δαπάνες
Πάμε Τρόοδος 2: Αναδείχθηκαν και φέτος οι μικρές κυπριακές επιχειρήσεις-Ικανοποίηση Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη(pics)
Μαρία Παναγιώτου: Προτεραιότητα για την Κυβέρνηση η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Κύπρο
Ενισχύεται η διμερής συνεργασία Κύπρου-Ολλανδίας σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης και καινοτομίας
Τελευταίες πινελιές στα νομοσχέδια για την φορολογική μεταρρύθμιση-Οι βασικές πτυχές και πότε πάνε στην Βουλή