powered by

Μηχανές ΑΤΜ της«Astrobank» σε Λιοπέτρι, Αυγόρου και Άχνα έξω από τα κτήρια των Κοινοτικών Συμβουλίων

Αυτόματες Μηχανές Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜ) με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, τοποθετήθηκαν στα τρία Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αγίας Νάπας, Αχνα, Λιοπέτρι και Αυγόρου.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αφουγκραζόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου, δηλαδή Λιοπέτρι, Αυγόρου και Αχνας στην πρόσβαση, κυρίως σε βασικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ΑΤΜ, κατάφεραν να τοποθετηθούν Αυτόματες Μηχανές Ανάληψης Μετρητών».

Προστίθεται ότι «οι τρεις μηχανές ΑΤΜ έχουν τοποθετηθεί έξω από τα κτήρια των Κοινοτικών Συμβουλίων, ενώ όλες οι αναλήψεις χαρτονομισμάτων από κάρτες της τράπεζας «Astrobank» δεν θα έχουν καμία χρέωση. Οι αναλήψεις μετρητών από κάρτες όλων των άλλων τραπεζών θα έχουν χρέωση €2,95 ανά ανάληψη».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας «διαβεβαίωσε για τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλει σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο, για εξυπηρέτηση και συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών προς όφελος όλων των δημοτών».

Δειτε Επισης

Νέες προθεσμιακές καταθέσεις από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου)-Η διάρκεια και το επιτόκια
Θωρακισμένο το χρηματοοικονομικό σύστημα, αλλά απαιτείται εγρήγορση-Παραμένει ανθεκτική η κυπριακή οικονομία
Οριακή μείωση στο δείκτη ΜΕΧ και αύξηση κάλυψης με προβλέψεις στο τέλος Μαρτίου
Μειωμένη κατά €82 εκατ. η κερδοφορία των τραπεζών το πρώτο τρίμηνο-Αυξημένα κεφάλαια και περιουσιακά στοιχεία
Διαγωνισμός σχεδίου της ΕΚΤ για μελλοντικά τραπεζογραμμάτια ευρώ...Τα πιθανά θέματα και σε ποιους απευθύνεται
Κάτω από 4% το ποσοστό της Wellington στην Τράπεζα Κύπρου
ΣΥΠΡΟΔΑΤ: Καθοριστικό βήμα ο νόμος για τους εγκλωβισμένους αγοραστές
Διασφαλίζει ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες της η Τρ. Κύπρου-Ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσβασιμότητας
Ελληνικές τράπεζες: Τι θα καταγράψει το δεύτερο τρίμηνο-Πιθανές προβλέψεις για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
Στράφηκαν για τα καλά στο online banking οι Κύπριοι-Ολοένα αυξανόμενη η χρήση της ψηφιακής τραπεζικής