Γιορτή του επιχειρείν... Απόψε τα 11α ΚΕΒΕ Business Leader Awards (pics)

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα 11α ΚΕΒΕ Business Leader Awards, τον θεσμό που για έντεκα συνεχή χρόνια αναδεικνύει και τιμά την επιχειρηματική αριστεία.

Σε μια λαμπερή τελετή που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στο ξενοδοχείο Hilton στην Λευκωσία, τα 11α ΚΕΒΕ Business Leader Awards, θα βραβεύσουν και φέτος ηγέτες και ηγέτιδες της επιχειρηματικής ζωής του τόπου, που έθεσαν τον πήχη ψηλότερα, δημιουργώντας διαχρονική αξία για τις εταιρείες τους, την κοινωνία και την Κύπρο.

Μια βραδιά γιορτή του επιχειρείν, αφιερωμένη σε εκείνους και εκείνες που αποτελούν πρότυπα για όλους, μια βραδιά αφιερωμένη στους επιχειρηματικούς ηγέτες που με το έργο και την προσφορά τους άφησαν και εξακολουθούν να αφήνουν ανεξίτηλη, και με τρόπο καθοριστικό, την σφραγίδα τους στην κυπριακή επιχειρηματικότητα.

Business leaders, οι οποίοι τόλμησαν, οραματίστηκαν, και με σεβασμό στο ευ επιχειρείν, στους πελάτες τους και στην κοινωνία, κατάφεραν να διαπρέψουν.

Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου, πολιτειακών, θεσμικών και πολιτικών αξιωματούχων, καθώς βεβαίως και της ελίτ της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας, κατά την αποψινή τελετή θα απονεμηθούν συνολικά εννέα βραβεία «Business Leader».

Συγκεκριμένα, θα απονεμηθούν οκτώ βραβεία «Business Leader» σε επτά διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης, καθώς και ένα τιμητικό βραβείο για το έργο και την συνολική προσφορά στην επιχειρηματικότητα.

Θα απονεμηθούν βραβεία «Business Leader» στις κατηγορίες:

  • Πρωτογενής τομέας(γεωργία κτηνοτροφία, αλιεία).
  • Υπηρεσίες.
  • Χρηματοοικονομικά/επαγγελματικές υπηρεσίες.
  • Ναυτιλία.
  • Εμπόριο.
  • Βιομηχανία/μεταποίηση.
  • Ακίνητα/κατασκευές/ανάπτυξη γης.
  • Τιμητικό βραβείο για το έργο και τη συνολική προσφορά στην επιχειρηματικότητα.

  • ΚΕΒΕ BUSINESS LEADER AWARDS διοργανώνουν η ΙΜΗ και το ΚΕΒΕ.
  • Η βραδιά παρουσιάζεται από τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου.
  • Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
  • Αργυρός Χορηγός: Καταστήματα Σκλαβενίτης.
  • Xoρηγός κατηγορίας Βusiness Leader Shipping/Ναυτιλία: CSC Christodoulou.
  • Χορηγοί επικοινωνίας: Omega Channel και περιοδικό IN Business.

Δειτε Επισης

Μάριος Χαρτσιώτης: Οι νόμοι για Διοικητικό Δικαστήριο ενισχύουν διαφάνεια και αποτελεσματικότητα
Μείωση καταθετικών επιτοκίων για νοικοκυριά/επιχειρήσεις, αύξηση στα στεγαστικά
Σε νέα εποχή με ΕΜΕΚ η εφαρμογή των κυρώσεων-Βήμα περαιτέρω βελτίωσης της εικόνας της Κύπρου
Όλο και πιο κοντά στην ένταξη στη ζώνη Σένγκεν η Κύπρος-Πράσινο Βουλής για λειτουργία του εθνικού VIS
Δίκτυο Φαρμακείων NEXA+: Ένα νέο κεφάλαιο για την υγειονομική φροντίδα στην Κύπρο
Ακτινολογικό Τμήμα El Greco: Καθημερινά στην υπηρεσία της δημόσιας υγείας
Δυναμιτίζουν το κλίμα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες...Επιμένουν σε πλήρη αποκατάσταση και απειλούν με απεργίες
Martin Brandenburger: Καινοτομία στην πράξη-H Lidl επαναπροσδιορίζει την αγοραστική εμπειρία
Ομαδική έκθεση στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο: «Στον Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί»
13α Invest Cyprus International Investment Awards: Οι δηλώσεις χορηγών και απονεμητών-Ανέδειξαν την αξία του θεσμού(video)