Ο ρόλος της TN στην αναδιαμόρφωση των οργανωτικών αναγκών

Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του συναρπαστικού κόσμου του ΗR επιστρέφει τον ερχόμενο Νοέμβριο. Στο 23ο έτος διεξαγωγής του, το Leadership & Human Resource Management Conference φέρνει κοντά τα στελέχη ανθρώπινου δυναμικού ενημερώνοντάς το σχετικά με τις τελευταίες τάσεις του κλάδου.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος, η PwC Κύπρου και η IMH υπόσχονται να φέρουν στο τραπέζι μερικούς από τους πιο σημαντικούς ηγέτες από την Κύπρο και το εξωτερικό, για να εστιάσουν στις προκλήσεις που μεταμορφώνουν το τοπίο του ανθρώπινου δυναμικού αλλά και το DNA των σύγχρονων οργανισμών.

Η διοργάνωση με κεντρικό θέμα το «Talent Reimagined» θα λάβει χώρα την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στο City of Dreams στη Λεμεσό και θα διερευνήσει τις αλλαγές που προκύπτουν στην πολιτική, την κουλτούρα και τις πρακτικές του ανθρώπινου δυναμικού από την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ) και της τεχνολογικής επανάστασης ευρύτερα.

Εξάλλου, ο μετασχηματιστικός ρόλος της ΤΝ αναδιαμορφώνει ριζικά τις οργανωτικές ανάγκες των εταιρειών και αυτό αποτελεί βασικό θέμα ανάλυσης για τον Κωνσταντίνο Νάκο Assistant General Manager - Group HR Strategy & Organizational Effectiveness της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος S.A..

Ο κ.Νάκος θα μιλήσει κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, για τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, το μοντέλο εργασίας, τις δεξιότητες καθώς και το προφίλ του μελλοντικού υψηλόβαθμου στελέχους. Στα σημεία που θα θίξει και η επανακατάρτιση και αναβάθμιση των δεξιοτήτων.

Who is who

Ο Κωνσταντίνος Νάκος διορίστηκε Assistant General Manager – Group HR Strategy & Organizational Effectiveness τον Δεκέμβριο του 2023. Εντάχθηκε στη Διεύθυνση Στρατηγικής Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας το 2014 και στη συνέχεια διορίστηκε Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Μετασχηματισμού & Εποπτικών Έργων.

Τον Οκτώβριο του 2020, ο κ. Νάκος διορίστηκε HR Strategy & Organizational Effectiveness Director. Πριν από την ένταξή του στην ΕΤΕ, ο κ. Νάκος εργάστηκε στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ)(2012 - 2014), έχοντας διατελέσει σε πολλές διευθυντικές θέσεις μεταξύ 2006 και 2012 για συστημική τράπεζα στους τομείς της πιστωτικής πολιτικής και της διαχείρισης πιστωτικού/λειτουργικού κινδύνου.

H θεματολογία του Συνεδρίου

Aναλυτικά στο επερχόμενο συνέδριο θα διερευνηθεί το πώς οι σύγχρονες τάσεις και οι νέες τεχνολογίες επηρεάζουν το πεδίο του ανθρώπινου δυναμικού, προσφέροντας καινοτόμες προσεγγίσεις για την ανάπτυξη και τη διαχείρισή του.

Η θεματολογία του Συνεδρίου επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς τομείς, την ηγεσία, ταλέντο και HR, και αναδεικνύει την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης και της ανάλυσης δεδομένων στη διαμόρφωση των στρατηγικών και των διαδικασιών που σχετίζονται με το ανθρώπινο κεφάλαιο.

Στο πρώτο μέρος, "Leadership Reimagined" οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν παρουσιάσεις και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις σχετικά με τη νέα προσέγγιση στη ηγεσία, τη διαχείριση ταλέντου και τις σύγχρονες προκλήσεις του εργατικού δυναμικού.

Οι ομιλητές θα αναλύσουν στρατηγικές για την απόκτηση και ανάπτυξη ταλέντου, καθώς και την προσαρμογή σε αναδυόμενα μοντέλα εργασίας.

Στη συνέχεια, το "Talent Reimagined," θα εξετάσει τον επαναστατικό ρόλο της ΤΝ στην αναμόρφωση των αναγκών των οργανισμών, με ειδικές παρουσιάσεις για την ανάπτυξη και προσαρμογή δεξιοτήτων, καθώς και στρατηγικές για την κάλυψη του χάσματος δεξιοτήτων. Πρόκειται για την ενότητα στην οποία θα προβεί σε σχετική παρουσίαση ο κ.Νάκος.

Τέλος, η ενότητα "HR Reimagined" θα εστιάσει στον μετασχηματισμό των στρατηγικών HR με τη χρήση ΤΝ και ανάλυσης δεδομένων, ενώ θα διερευνηθούν θέματα όπως η εμπειρία του εργαζομένου, η ψυχική υγεία και οι μη χρηματικές αμοιβές, παρέχοντας ουσιαστικές λύσεις για τη σύγχρονη εργασιακή πραγματικότητα.

Δηλώστε, λοιπόν, συμμετοχή και ανακαλύψετε πώς η σύγχρονη τεχνολογία και οι νέες στρατηγικές μπορούν να μεταμορφώσουν την επαγγελματική σας πραγματικότητα και να δημιουργήσουν ένα πιο αποτελεσματικό και ικανοποιητικό εργασιακό περιβάλλον.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε:

  • Στελέχη C-Level
  • Μέλη διοικητικών συμβουλίων από εταιρείες σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας
  • ιδιοκτήτες και διευθύνοντες σύμβουλοι ΜΜΕ
  • Κυβέρνηση και αξιωματούχους τοπικής αυτοδιοίκησης
  • Διευθυντές των ακόλουθων οργανισμών:
    -Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαφορετικότητας και Ένταξης, Διαχείρισης ταλέντων, Εργασιακών Σχέσεων
  • Επαγγελματίες οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για:
    -Οργανωσιακή κουλτούρα, ηγεσία Ανάπτυξη, Δέσμευση εργαζομένων, Σχεδιασμό διαδοχής, μάθηση και Ανάπτυξη, Σχέσεις εργαζομένων, Ταλέντο Απόκτηση ταλέντων, δεοντολογία και ακεραιότητα.

Πληροφορίες

  • Organisers: IMH και PwC Κύπρου
  • Powered by: ECOMMBX
  • Sponsors: AON, Energame, ΙMR/University of Nicosia™, GrantXpert Consulting, Softone, TITAN
  • Diversity and Inclusion Enabler: Cyta
  • Coffee Sponsor: Starbucks
  • Padel & Well-Being Sponsor: PPA PADELPRO ACADEMY LTD
  • Supporter: National Betting Authority
  • Communication Sponsors: CBN News, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, Omega Channel

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

  • Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
  • Ιστοσελίδα: http://www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Ανακατατάξεις στην μετοχική σύνθεση της Τράπεζας Κύπρου-Πώλησε το 3% των μετοχών της η CarVal
Στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια παγκοσμίως το Πανεπιστήμιο Κύπρου-Η νέα κατάταξη
Νέα κανονικότητα στην κατανομή περιουσιακών στοιχείων
Ο ρόλος της TN στην αναδιαμόρφωση των οργανωτικών αναγκών
KEAN: Στηρίζει την Europa Donna και ρίχνει φως στα σημάδια του καρκίνου του μαστού
Τελετή απονομής Πιστοποίησης Εκπαιδευτών STEAME Teacher Facilitator
Συναντήσεις ΙδΕΚ με χρηματοδοτικούς οργανισμούς έρευνας και καινοτμίας της Ιαπωνίας για σχεδιασμό κοινών προσκλήσεων
Χρ. Πατσαλίδης: Το μήνυμα στις τράπεζες και ο κίνδυνος διάβρωσης της εικόνας και της φήμης τους
Το AI και το μέλλον των επιχειρήσεων στο Limassol Economic Forum
Αγώνας Αγάπης 2024: H Lexus Cycling Dream Team ποδηλατεί και φέτος για καλό σκοπό