Το AI και το μέλλον των επιχειρήσεων στο Limassol Economic Forum

Το 15ο Limassol Economic Forum, που πραγματοποιείται θα λάβει χώρα στις 18 Οκτωβρίου 2024 στο Parklane Resort & Spa, αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικής ηγεσίας στην Κύπρο.

Το Φόρουμ συγκεντρώνει κορυφαίους επιχειρηματικούς ηγέτες, ακαδημαϊκούς και τεχνολογικούς πρωτοπόρους για να αναλύσουν τις νέες προοπτικές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης.

Μία από τις βασικές ομιλίες του συνεδρίου, με τίτλο «Η Μετασχηματιστική Δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνη», θα παρουσιάσει η Inma Martinez, κορυφαία επιστήμονας στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης και επιχειρηματίας.

Η Inma, η οποία αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στην τεχνολογία παγκοσμίως, θα αναλύσει πώς το AI επαναπροσδιορίζει τις επιχειρήσεις και οδηγεί σε καινοτομίες.

Θα παρουσιάσει πραγματικά παραδείγματα και μελέτες περιπτώσεων, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις για τον στρατηγικό ρόλο του AI και τις μελλοντικές του προοπτικές.

Στη συνέχεια επιφανείς επιχειρηματικοί ηγέτες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους για το πώς οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την AI για να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν ο Elias Neocleous, Managing Partner της Elias Neocleous & Co LLC, ο Michael C.G. Charalambides, CEO/MD της ECOMMBX, και ο Peter Sarlin, CEO και συνιδρυτής της Silo AI.

Οι ομιλητές θα συζητήσουν για τις στρατηγικές και τις καλύτερες πρακτικές που ακολουθούν οι επιχειρήσεις στην Κύπρο για την ενσωμάτωση της AI, καθώς και για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Το 15ο Limassol Economic Forum αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και να συνδεθούν με κορυφαίους ειδικούς από διάφορους τομείς.

Η εκδήλωση προσφέρει μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών και την προώθηση της καινοτομίας, ενισχύοντας τον ρόλο της Κύπρου ως κέντρο επιχειρηματικής και τεχνολογικής εξέλιξης.

Το Φόρουμ, το οποίο διοργανώνεται από την IMH, αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα επαγγελματικής δικτύωσης και ανταλλαγής γνώσεων, προσελκύοντας ηγέτες από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Μην χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε ανάμεσα στους καλύτερους και να ανακαλύψετε πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να μεταμορφώσει το μέλλον των επιχειρήσεων σας.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Οργανωτές: ΙΜΗ και περιοδικό IN Business
  • Platinum Partners: Τράπεζα Κύπρου, Deloitte Cyprus, Elias Neocleous & Co LLC
  • Strategic Partner: Freedom24
  • Luxury Property Sponsor: Leptos Group
  • Σε συνεργασία με: Cyprus LSE Alumni Association
  • Υποστηρικτές: Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, Invest Cyprus
  • Χορηγός Επικοινωνίας: Cyprus Business News (CBN), περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

  • Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια παγκοσμίως το Πανεπιστήμιο Κύπρου-Η νέα κατάταξη
Νέα κανονικότητα στην κατανομή περιουσιακών στοιχείων
Ο ρόλος της TN στην αναδιαμόρφωση των οργανωτικών αναγκών
KEAN: Στηρίζει την Europa Donna και ρίχνει φως στα σημάδια του καρκίνου του μαστού
Τελετή απονομής Πιστοποίησης Εκπαιδευτών STEAME Teacher Facilitator
Συναντήσεις ΙδΕΚ με χρηματοδοτικούς οργανισμούς έρευνας και καινοτμίας της Ιαπωνίας για σχεδιασμό κοινών προσκλήσεων
Αγώνας Αγάπης 2024: H Lexus Cycling Dream Team ποδηλατεί και φέτος για καλό σκοπό
International Compliance Forum: Συζήτηση πάνελ για οικονομικό έγκλημα και κυρώσεις
Αλφαμέγα Run As One 2024: Στις 20 Οκτωβρίου τρέχουμε για τα παιδιά μας
Καταρχήν συμφωνία για ανανέωση συλλογικής σύμβασης στην LPT-Αναστάλθηκε η απεργία των οδηγών λεωφορείων