Η Κλειώ Παπαδοπούλου Chairperson του Συνέδριου που θα επαναπροσδιορίσει το ταλέντο

Ριζικές αλλαγές φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) στις επιχειρήσεις και το ανθρώπινό τους δυναμικό. Από την πρόσληψη έως τη διαχείριση της επίδοσης και την ικανοποίησή των εργαζομένων, η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη επαναπροσδιορίζει τον τρόπο λειτουργείας του κάθε Οργανισμού. Τα εργαλεία ΤΝ εκσυγχρονίζουν τη διαδικασία πρόσληψης, από την εξεύρεση και την επιλογή των υποψηφίων έως τον προγραμματισμό συνεντεύξεων ακόμη και τη διεξαγωγή αρχικών αξιολογήσεων.

Στο 23ο έτος διεξαγωγής του, το Leadership & Human Resource Management Conference συνεχίζει να αποτελεί από τα κορυφαία γεγονότα στο πλαίσιο του οποίου οι ηγέτες συνδέονται με στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, αποκτούν γνώσεις σχετικά με τις τελευταίες τάσεις του κλάδου και εμπνέουν το κοινό του.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος, η PwC Κύπρου και η IMH υπόσχονται να φέρουν στο τραπέζι μερικούς από τους πιο σημαντικούς ηγέτες από την Κύπρο και το εξωτερικό, για να εστιάσουν στις προκλήσεις που μεταμορφώνουν το τοπίο του ανθρώπινου δυναμικού αλλά και το DNA των σύγχρονων οργανισμών.

Η Partner και Chief Inclusion & Diversity Officer της PwC Κύπρου, Κλειώ Παπαδοπολου, θα συντονίσει το γεγονός, που υπόσχεται να καταγράψει το πώς και γιατί, στη νέα εποχή, το ταλέντο επαναπροσδιορίζεται.

Το θέμα του φετινού Συνεδρίου είναι άλλωστε, το Talent Reimagined. Η διοργάνωση, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στο City of Dreams στη Λεμεσό και θα διερευνήσει τις ριζικές αλλαγές που προκύπτουν στην πολιτική, την κουλτούρα και τις πρακτικές του ανθρώπινου δυναμικού από την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ) και της τεχνολογικής επανάστασης ευρύτερα.

Σχετικά με την Chairperson

Η Κλειώ Παπαδοπούλου προεδρεύουσα του πολυαναμενόμενου Συνεδρίου είναι Chief Learning Officer και Chief Inclusion & Diversity Officer και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της PwC Κύπρου. Είναι επίσης υπεύθυνη για την εταιρική ευθύνη και επικεφαλής των υπηρεσιών που προσφέρονται στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της εστίαζε πάντα στους ανθρώπους. Είναι διαπιστευμένη. Executive Coach και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια.Η κ.Παπαδοπούλου, βοηθά τους οργανισμούς να αναπτύξουν ποικίλα και χωρίς αποκλεισμούς εργασιακά περιβάλλοντα και σχεδιάζει και διευκολύνει εκπαιδεύσεις και εργαστήρια I&D.

Περισσότερα για το Συνέδριο

Με την παρουσία τους τα στελέχη ανθρώπινου δυναμικού θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με νέες προσεγγίσεις, να γνωρίσουν τους τελευταίες τεχνολογικές λύσεις και να αναπτύξουν ουσιαστικές και αποτελεσματικές συνεργασίες με ηγέτες του χώρου.

Aναλυτικά στο επερχόμενο συνέδριο θα διερευνηθεί το πώς οι σύγχρονες τάσεις και οι νέες τεχνολογίες επηρεάζουν το πεδίο του ανθρώπινου δυναμικού, προσφέροντας καινοτόμες προσεγγίσεις για την ανάπτυξη και τη διαχείρισή του. Η θεματολογία του Συνεδρίου επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς τομείς, την ηγεσία, ταλέντο και HR, και αναδεικνύει την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης και της ανάλυσης δεδομένων στη διαμόρφωση των στρατηγικών και των διαδικασιών που σχετίζονται με το ανθρώπινο κεφάλαιο.

Στο πρώτο μέρος, "Leadership Reimagined," οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν παρουσιάσεις και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις σχετικά με τη νέα προσέγγιση στη ηγεσία, τη διαχείριση ταλέντου και τις σύγχρονες προκλήσεις του εργατικού δυναμικού. Οι ομιλητές θα αναλύσουν στρατηγικές για την απόκτηση και ανάπτυξη ταλέντου, καθώς και την προσαρμογή σε αναδυόμενα μοντέλα εργασίας.

Στη συνέχεια, το "Talent Reimagined," θα εξετάσει τον επαναστατικό ρόλο της ΤΝ στην αναμόρφωση των αναγκών των οργανισμών, με ειδικές παρουσιάσεις για την ανάπτυξη και προσαρμογή δεξιοτήτων, καθώς και στρατηγικές για την κάλυψη του χάσματος δεξιοτήτων.

Τέλος, η ενότητα "HR Reimagined" θα εστιάσει στον μετασχηματισμό των στρατηγικών HR με τη χρήση ΤΝ και ανάλυσης δεδομένων, ενώ θα διερευνηθούν θέματα όπως η εμπειρία του εργαζομένου, η ψυχική υγεία και οι μη χρηματικές αμοιβές, παρέχοντας ουσιαστικές λύσεις για τη σύγχρονη εργασιακή πραγματικότητα.

Δηλώστε, λοιπόν, συμμετοχή και ανακαλύψετε πώς η σύγχρονη τεχνολογία και οι νέες στρατηγικές μπορούν να μεταμορφώσουν την επαγγελματική σας πραγματικότητα και να δημιουργήσουν ένα πιο αποτελεσματικό και ικανοποιητικό εργασιακό περιβάλλον.

Το Leadership & Human Resource Management Conference απευθύνεται σε:

- Στελέχη C-Level

- Μέλη διοικητικών συμβουλίων από εταιρείες σε

όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας

- ιδιοκτήτες και διευθύνοντες σύμβουλοι ΜΜΕ

- Κυβέρνηση και αξιωματούχους τοπικής αυτοδιοίκησης

Διευθυντές των ακόλουθων οργανισμών:

- Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαφορετικότητας και Ένταξης, Διαχείρισης ταλέντων, Εργασιακών Σχέσεων

Επαγγελματίες οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για:

- Οργανωσιακή κουλτούρα, ηγεσία

Ανάπτυξη, Δέσμευση εργαζομένων,

Σχεδιασμό διαδοχής, μάθηση και

Ανάπτυξη, Σχέσεις εργαζομένων

Απόκτηση ταλέντων, δεοντολογία και ακεραιότητα

Πληροφορίες

Organisers: IMH και PwC Κύπρου

Powered by: ECOMMBX

Sponsors: AON, Energame, ΙMR/University of Nicosia™, GrantXpert Consulting, Softone, TITAN

Diversity and Inclusion Enabler: Cyta

Coffee Sponsor: Starbucks

Padel & Well-Being Sponsor: PPA PADELPRO ACADEMY LTD

Supporter: National Betting Authority

Communication Sponsors: CBN News, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, Omega Channel

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: http://www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Εκδήλωση για τα δύο χρόνια δράσεων του Cyprus Environment Foundation
Σειρά επαφών Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία-Διερεύνησε συνεργασίες
SkillsCyprus 2024: Για ταλαντούχους νέους και ταλαντούχες νέες
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Επέκταση του campus με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις (photos)
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Να αρχίζει από νωρίς η χρηματοοικονομική επιμόρφωση των παιδιών
Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης: Μοχλός ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής για την Kύπρο
Ολόκληρη η κυπριακή επιχειρηματική πραγματικότητα σε 412 σελίδες-Οι 1000+μεγαλύτερες εταιρείες στην Κύπρο
Uganda Mission Vol. 3: Η XM έγραψε ένα νέο κεφάλαιο προσφοράς στην τοπική κοινότητα
«Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς»: Εκδήλωση στις 12 Οκτωβρίου από τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου
Έκκληση Βύρα σε Χριστοδουλίδη για Πανεπιστημιακή Σχολή στη Λάρνακα-Τι είπε για μαρίνα και λιμάνι