Η Cyta Business στηρίζει ενεργά την επιχειρηματικότητα στην Κύπρο

Η Cyta Business έδωσε το παρών στο Inspire Festival, ως στρατηγικός συνεργάτης του, ένα φεστιβάλ που συγκέντρωσε πρωτοπόρους της τεχνολογίας και κορυφαίες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου και όχι μόνο.

Το φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2024, φιλοξένησε σειρά διαλέξεων και workshops, με συμμετοχή καταξιωμένων επαγγελματιών από την Κύπρο και το εξωτερικό.

«Για να θεωρείται κάποιος επαγγελματικά επιτυχημένος, πρέπει να του αρέσει η δουλειά του και να τον γεμίζει», υπογράμμισε στην ομιλία του ο CEO της Cyta, Ανδρέας Νεοκλέους, σημειώνοντας ότι «το μυστικό για κάθε επαγγελματία είναι να εντοπίσει, ακόμα και στην πιο φαινομενικά βαρετή δουλειά, τα στοιχεία που του αρέσουν προκειμένου να ανταποκριθεί σωστά και να την κάνει με ζήλο».

850_2527

Σε ό,τι αφορά τη Cyta, η εταιρεία «αντιλήφθηκε από μόνη της ότι έπρεπε να αλλάξει και απλώς χρειάστηκε κάποιος να της δώσει ώθηση», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι ο οργανισμός εξελίχθηκε και ότι τα μερίδια αγοράς είναι αυταπόδεικτα της σταθερής προτίμησης του κοινού.

Ο Ανδρέας Νεοκλέους χαιρέτισε επίσης το γεγονός ότι ένας αξιοσημείωτος αριθμός συνδρομητών που ενδέχεται να επέλεξαν άλλο πάροχο στο τέλος επιστρέφουν στη Cyta, αναγνωρίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών και του επιπέδου εξυπηρέτησης.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, η Cyta Business πραγματοποίησε και μεγάλο διαγωνισμό, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν δύο κορυφαία smartphones, ένα iPhone 16 Plus 128GB και ένα Samsung Galaxy S24+ 512GB 5G!

Z62_6398

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γινόταν μέσω σάρωσης του AI QR code που βρισκόταν στα υλικά προώθησης, συμπεριλαμβανομένων των T-shirts και του booth της εταιρείας, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού, χάρη και στο εντυπωσιακό 3D animated video που προβαλλόταν μέσω της τεχνολογίας hologram.

Z62_6469

Η Cyta συνεχίζει να πρωτοπορεί και να επενδύει σε σύγχρονες λύσεις συνδεσιμότητας που απλοποιούν την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και των καταναλωτών, εδραιώνοντας ταυτόχρονα τον ηγετικό της ρόλο στην κυπριακή αγορά και υλοποιώντας στο ακέραιο τη δέσμευσή της για ένα καλύτερο, συνδεδεμένο μέλλον για όλες και όλους.

#Cyta Business

Z62_6143

Δειτε Επισης

Οι 29 ακαδημαϊκοί και ερευνητές του ΤΕΠΑΚ στους/τις κορυφαίους/ες επιστήμονες παγκοσμίως
N. Muggleton: Επανάσταση στην έρευνα για τα τυχερά παιχνίδια μέσω ψηφιακών αποτυπωμάτων
20η πορεία με τις Ροζ Φιγούρες της Europa Donna Κύπρου-Η ΑstroBank στρατηγικός συνεργάτης για 15η χρονιά
Η Cyta Business στηρίζει ενεργά την επιχειρηματικότητα στην Κύπρο
Πώς επιτυγχάνεται η δημιουργία ενός ασφαλέστερου οικοσυστήματος τυχερών παιχνιδιών για όλους
Η Exness αποκαλύπτει τον ανανεωμένο στόλο MINI και την ένταξη νέων λευκών αυτοκινήτων
«Business Professionals Certificate»: Το καινοτόμο πρόγραμμα από το PwC Academy και το ICAEW
Υπεύθυνη συμπεριφορά στο τυχερό παιχνίδι και σωματική και ψυχική υγεία πάνε... χέρι-χέρι
«Στιγμές στο Μουσείο ’24»-Νέα σειρά εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου
Γ. Παντελή: Στο 4% του ΑΕΠ τα έσοδα του τομέα τυχερών παιχνιδιών-Σπουδαίο το έργο της ΕΑΣ